Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Murgo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:patchkaapeli efektiloopissa
Aika:17.10.2011 16:51   (muokattu 17.10.2011 16:52)
Wespa: Sarjalooppiin on ihan hyvä laittaa varmuuden vuoksi jotain, vaikka sitten se pelkkä lyhyt piuha, eipähän ala ihmeellisesti pätkimään kesken kaiken. Ihan sama onko vahvistin merkiltään Marshall, Hughes & Kettner vai Budda, kaikki ovat ennemmin tai myöhemmin alkaneet pätkimään jos looppia käyttää ja sitten joku kerta sinne ei laitakaan mitään. Huonoja liittimiä kun karvat eivät palaudu, sano.
 
Tämä lienee juuri se syy miksi joillain on se kaapeli efektilenkissä, juuri viime keikalla keväällä (joo, meillä on keikkoja aika harvakseltaan :) kitaristimme vahvistin ei yllättäen soundchekkiä aloitettaessa sanonutkaan mitään, ensimmäiseksi epäilys tietenkin kohdistui efektiläjään ja piuhoihin mutta kun kitaran kytkeminen suoraan inputtiin taatusti ehjällä varakaapelilla antoi edelleen tulokseksi hiljaisuutta eikä sulakkeistakaan löytynyt vikaa tuli mieleeni tämä mahdollisuus, kaverilla kun oli treenikämpällä ollut efektilenkissä wahi jota hän ei kuitenkaan keikalla käyttänyt.
 
Laitoin sitten 15 kokeeksi sentin patchkaapelin efektilenkkiin ja kas, ääni palasi ja keikka saatiin soitettua. Ko. nuppiin on uudet efektilenkin liittimet hankittuna, tarkoitus avata laite ja tutkia saako ne putsaamalla toimimaan luotettavasti vai pitääkö uusia mutta eipä ole vielä ehtinyt ruveta hommaan.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=204631