Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Vladi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Kitaroiden testaus silmät sidottuna?
Aika:17.10.2011 15:35
Sintti: Ideana nimenomaan olisikin hakea se itselle sopivin soitin katsomatta hintalappua. En tarkoittanut aloitusviestissä, että tuloksen tulisi olla, että über kalliit customit ovat perseestä ja Kinkkilässä tehty satasen kopio pieksee kaikki. Voihan se olla, että se kallein olisikin se itselle paras. :)
 
Mielestäni kitaroiden soundilliset erot eivät myöskään haittaisi testissä. Kuten tuossa linkissä ollut testit, en itse lähtisi hakemaan sitä absoluuttista viiskyt-luvun telesoundia, vaan itselleni parhaiten maistuvaa ääntä. Tietenkin linkin takaa löytyvässä testissä tuo 50-luvun telesoundi oli juuri se, josta testaaja tykkäsi.
 
Kyllä varmasti itsekin mieluusti soittaisin 3-5k euron customilla ja se olisi se paras kitara, jos semmoisen rahamäärän olisin sijoittanut soittimeen. Olisiko se customi nyt sitten kuitenkaan se paras, jos nimenomaan hintalappua tai soittimen ulkonäköä tarkastelematta testin tekisi? Ei voi tietää, siksi kysyinkin kokemuksia ja tarinoita.. :)

 
Nii aivan, taisin ymmärtää aloitusviestin hieman väärin. Tuommoinen "itselle paras kitara"-sokkotesti vois olla kyllä varsin mielenkiintoinen. Otanta pitäis varmaan olla kuitenkin suht suuri. Siinä mielessä tuo linkitetty teletesti on kyllä oikeilla raiteilla ja tuloskin ehkä vähän sitä, mitä aloitusviestissä haet. :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=204636