Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:-J.-
Alue:Aloittelijat
Aihe:Nauhoittamisen aloitus.
Aika:14.10.2011 20:34
Jeszse: Niinku yllä sanoin, pistän piuhan vahvistimesta äänikortille, ja kun kotivahvistimena toimii Roland Cube 30, säröt tulee samasta laitteesta.
 
Tässä on yks kategoriaan kännissä ja läpällä menevä rässiralli, jonka tein joskus päissäni tonne dadaan. http://maihinnousu.net/s/13226 Tää on tehty siis sillä konkkamikkimenetelmällä. Mikki cuben eteen, fast trackille, ja rummut korviin ja soittamaan.
 
Muistaakseni joku sano et tossa on viel menny panorointikin ihan päin persettä, mut niinku sanottu, kännissä ja läpällä. Toi ei koskaan menny mihinkään muualle ku maihinnousuun. Eikä mene. Ainakaan mun toimesta... Kyl tommosella materiaalilla jo biisit bändille demottelee.
 
e: Ainoo ongelma mikä mulla on, on se et jos pistän kuulokkeet fast trackiin ni kuuluu niin törkee rätinä ettei voi tehdä mitään. Mut se on varmistettu et vika on mun koneessa, eikä äänikortissa. Teen noi siis sillain, että rummut tulee koneen kaiuttimien kautta, ja en oo löytäny viel sitä nappulaa millä saisin monitoroitua kitarat koneelle. En siis kuule sitä omaa soittoo sillon ku äänitän. Paitsi sen akustisen räminän mikä kielistä lähtee. :) Sulla ei luulis olevan sitä ongelmaa, koska mä oon tosiaan koittanu useammalla äänikortilla ja oon aivan varma että se vika on mun koneessa.

 
Aiiiivan siulla on toi combo. Toi ois kätsä toi kuulokeliitäntä jos omistas combon jossa toi olisi
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=199091