Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:YarZoo
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Blues Junior III, VOX AC15 C1 vai Marsu Class 5
Aika:09.10.2011 00:15   (muokattu 09.10.2011 00:16)
Sinänsä ihan turhaa viisastelua mutta kirjoitan silti. Näissä vahvarijutuissa puhutaan kerrostalovolyymistä, sanoisin että kotivolyymi olisi parempi lähtökohta vahvistimen sille tarkoitettua käyttöä ajatellen. Ok, kerrostalossa keskitytään pääasiassa naapurien hyvinvointiin.
 
Asumiskäyttöön sisustetussa omakotitalossa ei esim. tuota VOX AC15 vahvaria pysty rytyyttämään kybällä. Helvetillinen särinä, räminä ja helinä säestää sessiota. Myrnat tippuu kaapista, uuninmuurien läpivienneistä varisee purua ja perskaa. Kukkapurkit tanssii ikkunalla ja kissat tulee sapuskalle vasta yömyöhään valojen jo sammuttua.
 
Aikoinaan meillä tuli kunnan yhteissoittotaloksi valjastamassa murjussa jatkuvasti vesivuotoja kun vanhat kupariputkien juotokset tärisivät irti. No ne nyt olivatkin sitten tosiaan vanhoja.
 
Poikkeuksia on tietysti, vedettiin kerran yksityiskodin jättimäisen saunaosaston nurkassa oikein isoilla putkipiruilla, eikä mitään ongelmaa. Tämänmoiset stabiilit avonaiset ja sopivasti tekstiileillä rauhoitetut tilat on vaan monen kotona harvinaisia. Tai tiedä sitten nykyään kun rahanpaskaa tuntuu olevan reppusotalla yhdellä sun toisella.
 
Niin, asiaan jo hop. Itselläni on tuo Orangen AD-5 kymppituumaisella ainoa vahvistin jossa voi kotioloissa rytätä ns. sandaalin syyläriin ja esim. tuo mainittu Marsun Class 5 jytyää ihan eri malliin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=204406