Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tawsky
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Paras efekti
Aika:08.10.2011 09:31
Midrange: Tuo on kyllä jännä juttu. Oon joskus nuohoittanut omia tilutuksiani pienessä sievässä ja selvinpäin, ja kyllä se soitto myös kulkee paljon paremmin pienessä sievässä, ja kuullostaakin paremmalta.
 
Tietty eri asia sitten kun on jo muutama tuoppi kumottu, siinä vaiheessa ei reagointi oo enää ihan riittävää luokkaa nopeisiin juttuihin. Ja senkin olen pistänyt selville että etenkin korkeiden taajuuksien kuuleminen heikkenee alkoholin seurauksena, ainakin itselläni.

 
Sama juttu mulla. Siinä hiprakan rajamailla menee tosi hyvin ja kaikenlisäksi soitto on ehkä jopa vielä hauskempaa. Sitten kun enemmän lientä menee, niin sormet alkaa kangeretelamaan vaikeammissa jutuissa. Hyvä homma on se, että tajuan sen itsekin. Silti soitto on hauskaa, mutta sitä tulee jökkäiltyä "Noh, miksei tää nyt kulje..."
 
Vallan hauska tapaus oli, kun koitin kaverin kämpillä saada Herley Bentonin alle satasen ritsaa vireeseen ja olin jo melkoisessa tuubassa. Nauroin vain koko ajan kun ei siitä tullut mitään. Sitten soitin epävireisellä kitaralla päin helvettiä Purplet ja muut toiveet ja sain vielä kiitosta kuinka hyvä olen. No mutta hauskaa oli.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=204391