Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Räkkipeli
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Sweep/economy ja Elixir kielet
Aika:06.10.2011 11:10
MoreK: Einy saatana.... onko sulla tähän ketjuun jotain asiaa kerrottavana? ON todellakin erikoiset kielet, niissä on polymeeri-pinnoite, joka vaikuttaa sekä soittotuntumaan että soundiin.
 
En vaan jotenkin käsitä miten ne voi merkittävästi soittotekniikkaan vaikuttaa. Vieläpä kun kyse on tekniikasta, jonka mekaniikka toimii kielten ylimenevällä harjauksella ja täten plektra koskettaa kieliä ehkä sen millin murto-osan verran.
Olen soittanut itse aika monilla eri sarjoilla ja kitaroillakin, ja olen huomannut myös paljon eroavaisuuksia kieliseteissä, valmistajissa ja erikoiskielissä, mutta yksikään noin pieni asia ei voi vaikeuttaa soittoa. Ja jos sun tapauksessa vaikeuttaa, mä uskon että se on sitten enemmän psykologinen juttu kuin oikeasti joku kielipinnoitteen laatu joka merkittävästi haittaa soittoa.
 
Ja okei, jos sun soittotuntuma kärsii noinkin pienestä asiasta, niin miten helvetissä se voi selvitä suuremmista haasteista? En yritä provosoida, vaan yritän saada vähän erilaista ajattelua tähän, vaikka sitten sitä maalaisjärkeä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=204344