Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Thomas Häggblom
Alue:Koskettimet
Aihe:Halvat käytetyt
Aika:05.10.2011 14:11
Titares: Oman kokemukseni mukaan naurettavan alhaisia tarjouksia annetaan huuto.net'ssä jatkuvasti.
 
Jos kohteessa ei ole hintavarausta niin saatan kyllä itsekin siellä mennä huvikseni huutelemaan kätevällä korotusautomaatilla. Esimerkiksi jos siellä on joku syna lähtöhinnalla 40€ niin voin ajatella että "noh, tuosta voisi vaikka satasen maksaa" ja pistää huudon korotusautomaatilla sinne sataseen asti, ja jos en voita niin ihan sama :)
 
Vähän aikaa sitten kävikin niin, että huusin huvikseni Korg 01/W:n sieltä satasella, mutta kun menin noutamaan niin tajusin että sehän on oikeasti 01/W eikä 01/Wfd. Noh myyjällä oli muitakin soittimia myynnissä ja ostinkin sitten mielummin Yamaha SY-22 -synan 120 eurolla, nauhoitin sillä yhden meidän tulevan albumin biiseistä ja myin sitten eteenpäin täsmälleen samalla hinnalla :) Oli pikkuvikainen niin en jaksanut pitää sitä, kun en olisi kuitenkaan vaivautunut huollattamaan. Kivat soundit kyllä oli, ehkä ostan joskus SY-35:en.
 
Huuto.netti on sellainen että siellä voi kyllä hyvin yrittää, mutten kehtaisi mitään naurettavia tarjouksia esittää yksityisesti jollekin Mnettiläiselle pikaviestillä tai sähköpostilla. Tulee vain roskapostia myyjälle turhaan.
 
Suurin osa omista kaupoista Mnetin torilla on kyllä mennyt aika samalla kaavalla. Soitin on myynnissä hinnalla X. Tarjoan 0.75X ja sitten myyjä ehdottaa kauppoja hintaan 0.85X ja sitten tehdään kaupat :)
 
Tämä oli ihan hauska:
 
http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=529988
 
"Ostetaan halpoja syntiikoita:
Korg m3
Korg extreme"
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=204318