Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Vahvistimen "korjaaminen" kontakti spraylla?
Aika:23.09.2011 12:18   (muokattu 23.09.2011 16:14)
yanera: Moro.
 
Eli omistan vuonna 1995 hankkiman Torque merkkisen 100w 4-kanavaisen PA-laitteen, joka on alkanut pätkiä ja potikat krahista.

Tod.näk. pätkiminen johtuu juurikin potikoista, itse "korjasin" ehkä kuukausi sitten onnistuneesti wanhan viritinvahvistimen jonka kaikki potikat = volume,balanssi,bass ja treble rahisivat ja ääni pätki todella pahasti, aine oli tämä http://www.verkkokauppa.com/fi/product/4502/tmn ...aiemmin koetin hommaa jollain toisella aineella, ei toiminut kuin myös huolto oli näkemättä sitä mieltä että noin wanhaa laitetta ei kannata korjata, tuo on jostain 70-luvun lopulta.
 
Joskus aikoinaan pelitti hyvinkin. Mutta ikä on tehnyt tehtävänsä. Pitääkö koko laite avata ja laittaa sprayta koko sisätilaan vai riittääkö pelkkäinputeista roiskiminen? (härskiä)
Jos saat potikat näyviin esim pohjan irrottamalla niin se riittää eli suihkutat ainetta potikoiden sisään ja samalla kun kääntelet niitä ees taas, tuskin sitä muualle kannattaa ruiskia. Ensin otat tietenkin töpselin irti seinästä ;-)
 
Onko muita neuvoja vahvarin huoltoon?
Jos tuo aine ei auta niin huoltoon.
 
Ei varsinaisesti liity kitarakamoihin, mutta, vahvari jonka lävitse on tullu kitaraakin useasti soiteltua kyseessä.
 
Vai pitääkö viedä ammattilaiselle huollettavaksi??

Katso nyt kuitenkin ensin onko tuo helposti avattavissa että pääset niihin potikoihin käsiksi. Ehkä tuon koko sisuksen ja potikat vois putsata esim tällä http://www.partco.biz/verkkokauppa/ … id=28ec771d6a023fa227219ef5312f2d82 pölyistä ennekuin alkaa suihkutteleen kontaktisrayta. Noita tai vastaavia on tarjouksena joskus puoleen hintaan mm just Verkkokaupassa.
 
"Korjasin" muuten ensin mainitulla kontaktispraylla auton pätkivän vilkun eli hätävilkun katkaisija saattaa hapettua aikaa myöten kun sitä ei käytetä ja sen myötä varsinaiset vilkut saattavat alkaa pätkiä.
 
Sä saat nuo sprayt pikkurahalla ja niillä on muutakin käyttöä, kannattaa ensin kokeilla huoltaa kotikonstein, sitten huoltoon jos ei toimi.
 
EDIT hyvä tuote tuo PRF 6-68, "korjasin" tuolla just langattoman hiiren, ei tule enää tuplaklikkauksia ja hiirellä raahaminen ei enää keskeydy, nice!
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=203974