Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Terry Pantheras
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Ibanez Iceman 400
Aika:22.09.2011 10:28
The Oath: Niin että onko hyvä kitara? Millainen soittaa? Mikit? Mistä olisi mahdollista saada suomessa? Missä voisi testata kyseistä keppiä?
 
Eli nyt on tullut aika ostaa uusi kitara ja kyseinen kitara (Ibanez iceman 400) kiinnostaisi kovasti, mutta eipä näytä olevan myynnissä. Ja jos tilaisi ulkomailta niin sitäkin rajoittaa se että voi maksaa vain tilisiirrolla..
 
Neuvokaa viisaammat..
 
ps. Niin ja voi laittaa pikaviestiä jos myy kyseistä kitaraa tai tietää jonkun joka myy. =)

 
Olen omistanut moisen joskus kolme-neljä vuotta sitten. On hyvä kitara; perus hyvää Ibanez plaatua. Soittotuntuma on suht kevyt ja helpposoittoinen ja vertaantuu jokseenkin Gibson Exploreriin. Kaulan paksuus on ainakin itselleni sopiva; ei mikään tukki, eikä tikkukaan, lähellä Gibsonin slim taperia, mutta vähemmän tavaraa "poskissa", eli melkein identtinen verraten 60's Les Pauliin.
 
Ainoa miinus tulee kaulapainoisuudesta seisaalteen soitettaessa, mutta siihenkin tottuu. Mikit mulla oli vaihdettuina Seymour Duncaneihin, alkuperäisistä IBZ:stä ei kokemusta.
 
Eipä noita taida enää uutena saada, Levytukusta voipi toki kysellä, mutta käytettyinä noita silloin tällöin näkee ja sopiva hinta käytettynä lienee siinä 500-600 euron kantturoissa.
 
Ehkä yks hienoimmista kitaramalleista ikinä - onnea metsästykseen!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=204036