Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Nuages
Alue:Yleistä keskustelua musiikista
Aihe:Pohdiskelua rockin tulevaisuudesta
Aika:22.09.2011 00:43   (muokattu 22.09.2011 00:52)
danny: Uutinen REM:n lopettamisesta sai minut vähän mietteliäälle tuulelle. Legendat väistyvät pikkuhiljaa takavasemmalle eikä uusia manttelinperijöitä näy missään. Mistä uudet esiintyjät areenoille ja stadioneille sitten, kun vanhat jäärät lopettavat seuraavien 5-10 vuoden sisällä?
 
Onko se joku hyvän musiikin mittari, että soitetaan isoilla stadioneilla? Ei ainakaan mulle. Hei hei vaan eikä tule ikävä.
 
Loppuvatko isot areena- ja stadionkeikat kun ei ole mitat täyttäviä bändejä enää?
 
Saisi mun puolesta loppuakin. Ei tule näitäkään ikävä.
 
Uusia klassikkolevyjäkään ei tehdä enää, kun kaikenmaailman metalcoret ja Lady Gagat sun muut ovat vallassa, eikä ole pitkiin aikoihin tullut enää uusia Smells Like Teen Spiritejä tai Smoke On The Watereita. jotka koko porukka tuntee. Fleet Foxes on ollut raikas tuulahdus, mutta siihenpä se sitten jääkin.
 
Mainstream-musiikki on aina ollut enimmäkseen paskaa ja kultakin vuosikymmeneltä jäävät vain ne harvat ja valitut levyt elämään. Perspektiiviä!
 
Käykö niin, että 5-10 vuoden päästä on vain klubikeikkoja, kun yhdestäkään uudesta yrittäjästä ei ole areenoille tai stadioneille? Mikä ylipäätään on rock-musiikin tulevaisuus kun vanhat legendat lopettavat?
 
Rock on pirstaloitunut ja se, että nykybändit ei kasva välttämättä niin suuriin mittakaavoihin kuin vanhat legendat ei sinänsä ole huono asia. Nyt 2010-luvulla tehdään aivan loistavaa musiikkia ja enemmän kuin koskaan ennen. Jokaiselle varmasti löytyy jotain, kun vaan viitsii tonkia. En oikein jaksa ymmärtää, miksi niiden lopettavien stadionbändien perään pitäisi sinänsä itkeä varsinkin kun suurin osa noista ns. isoista nimistä on musiikillisesti aivan mitäänsanomatonta lässynläätä (subjektiivinen mielipide).
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=1&t=204039