Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:tope2
Alue:Tanssimusiikki
Aihe:Tuuraamisen lupaamisen käytöskoodisto
Aika:20.09.2011 20:06
IJarro: Jos keikka on sovittu kunnolla (liksat, safkat yms.) en tajua mikä ongelma on vastailla tuuraajan kysymksiin. Viimeksi kitaristia tilatessani suorastaan ylpeänä kerroin kuinka hyvään hintaan keikka oli myyty ja miten hyvät safkat on tiedossa ja että kilometrit korvataan reilulla kädellä.
 
Mummiäelestä pahempi tahra tulee sille, joka kyselee ns. paskakeikalle kertomatta siitä etukäteen ja jälkeenpäin selviää, että tilille tulee se satonen kortilla ja ruokakin oli kylmää ja sitä oli vähän.

 
Niin, jos keikka on paska jo lähtökohdiltaan (hinta ja olosuhteet), niin kyllä sekin pitää kertoa etukäteen. Ei siinä mitään salattavaa ole jos hinta on huono ja ruoka on kylmää eikä oo majoitusta ja kimppakyyti ei sovi, vaan pitää ajaa perille asti omalla. Rohkeasti tilanteisiin ja peli rehellisenä!!! ;)
 
Siinä vasta tahra tuleekin maineeseen, jos valehtelee keikan todellisesta laadusta, etenkin jos se on tiedossa hyvin.
 
Joskus jollekin vanhalle rumpalikamulle tuntematon aloitteleva stara tarjos keikkaa Ikaalisten Kylpylään ilman liksaa, mutta että "pääset esiintymään ja saat itekkin PR:ää". Muistaakseni kaveri vielä lähti sille keikalle, ku pääsi Kylpylään ryyppäämään ilmaiseen majoitukseen.. ;)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=6&t=203963