Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jesphe
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:TASCAM US-144 MK2 Ongelma
Aika:19.09.2011 16:27
Elikkäs ihan vasta tämmösen ostin:
http://www.thomann.de/fi/tascam_us144mk2.htm
 
Asentelin ajurit (läppäriin) ja tein kaiken ohjeiden mukaan ja kun aloin käyttämään äänikorttia, aloin kuuntelemaan musiikkia kuulokkeilla ja kun käynnistin musiikintoisto ohjelman (winamp) , niin ohjelma kerkesi olla vain muutamia sekuntteja päällä ja tuli jokin error että ohjelmaa ei voi käyttää. Samaa valitti kaikilla muillakin musiikintoisto-ohjelmilla.
Sitten menin nettiin, huomasin että netti alkoi pätkimään todella paljon ja sammuili itsekseen jne heti kun olin yhdistänyt äänikortin koneeseen, mutta tätä kone ei tosiaan tee kun äänikortti on irti koneesta.
Kun yritän kuunnella musiikkia youtubestakin niin hetken päästä sielläkin tulee jotain valitusta ettei voi toistaa videoita.
 
Asensin ajurit ja tein kaiken toisellekkin tietokoneelle ja yritin sillä mutta silläkin koneella täysin samat ongelmat, molemmat koneet menevät täysin sekaisin kun äänikortti on yhdistettynä.
 
Jos joku osaisi auttaa tämän ongelman kanssa niin saa avautua.
 
Tosiaan läppärissä kun asensin ajureita niin kesken asennuksen latauksen jo puski jotain erroria näyttölle enkä saanut asennettua loppuun, mutta silti alakulmaan tuli lukemaan että laite on asennettu oikein. Vaikka uninstallasin ajurit useaan kertaan ja yritin uudestaan niin aina kävi samoin. Pöytäkoneelle sain asennettua ajurit loppuun, mutta molemmissa koneissa kuitenkin samat ongelmat tämän laitteen kanssa.
 
En kyllä ymmärrä miten laite vaikuttaa netin käyttöön jne, nyt on mennyt läppäri melko pahasti sekaisin eikä netti toimi ollenkaan vaikka mitä koittaa säätää.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=203982