Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:terolt
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Marshall EL34 Monoblock ja kahden etusen dilemma
Aika:15.09.2011 20:51   (muokattu 15.09.2011 20:56)
"Tuli tässä mieleen, ku on tuo räkin kasaaminen alkanu, että miten jengi on toteuttanut kahden etuasteen käyttämisen yhdellä päätteellä ja vielä niin, että homma toimiis koko ajan stereona?"

"Marshallin EL34 50/50 Dual Monobloc päätteellä ei ongelma"
 
Noin vastattiin ketjussa, joka liippaa aihettani. Jälkimmäiseen kommenttiin ei vain missään vaiheessa tartuttu, eli miten se ratkaistaan? Ensimmäinen sivun jälkeen ketjussa lähettiin kyllä jo sitten niin korkealentoiseen ABYplaaplaaplaa keskusteluun että tyhymällä härmäläisellä katosi se pieninkin punainen lanka.. Ja stereona ei tartte toimia, kunhan nyt edes monona.
 
Räkkiin on on siis isketty Marsu, Rocktronilta Prophecy kakkonen ja VooduValve. Permannolla makaa se behkun kovaakin kovempi surffilauta ( FCB ). Mites tämä dilemma oikein ratkaistaan? Etusten ei siis tarvitse olla yhtäaikaa käytössä, vaan molemmista tulee hieman eri presettejä käyttöön. Eli joku yhdistetään johonkin, mutta mitä inputoutputteja käyttäen, pitääkö vetää jopa midipiuhalla? Emmää tiedä..
 
Tarkennettakoon vielä että nyt kaipaan sellaisia ohjeita, että kaksi vuotias kuopuksenikin ymmärtää tekstin. En meinaan ole mikään mestari näitten asioiden suhteen. Mä vaan tykkään räkkivermeistä, en vaan osaa käyttää niitä :P
 
Oiva Tumpeloinenhan mua viimeksi hjelppi, liekö tälläkin kertaa.
 
Kiitos ja anteeksi.
 
-Tero
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=203863