Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:carnation
Alue:Media ja viihde
Aihe:Sons Of Anarchy - jenkkitahtiin katsoville
Aika:15.09.2011 18:57
Milkop: Ehkäpä jopa tämän hetken kovin sarja.
 
No kyllä joku Breaking Bad tai tauolla makaava Game of Thrones kyykyttävät anarkian poikia mennen tullen. Ja jopa kaavoihin kangistunut Dexter. Tai melkein mikä tahansa muu. Hieman on keskinkertainen tämä SOA vaikka toki paperilla näyttää hyvältä.
 
SOA:n ykköskauden alku oli huono, lopussa parani ja kakkoskausi ihan hyvä kunnes loppu oli taas hyvin typerä ja prisonbreakmainen. Lähes sietämättömän tylsäksi lööperiksi meni kolmannella kaudella, joten jätin kesken. Tosin ihan positiivista kommenttia olen kuullut kolmannen kauden finaalista, joten saattaa olla että menetin jotain. Kaunis ja ihana Danny Trejo houkuttelisi toisaalta katsomaan sen kolmosen loppuun ja aloittamaan nyt neljännen kauden. Enemmän tämä on kuitenkin osastoa "paremman puutteessa" kuin "pakkokatsottava".
 
Vähän vain korpeaa, kun oma suhtautuminen tähän sarjaan on niin ristiriitainen. Casting on hyvä ja karismaattinen, vilisee tuttuja naamoja/nimiä jne. mutta sitten taas välillä käsikirjoituksessa on suoranaisia älyttömyyksiä ja lapsellisuuksia, jotka häiritsevät. Jatkuvasti jokin isompi potentiaali pilkahtelee, mutta ei missään vaiheessa konkretisoidu niin hienolla tavalla, että tätä voisi tosissaan loistavaksi tv-sarjaksi sanoa.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=203862