Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: soittaminen
Aihe:Mikrofonia hankkimassa
Aika:12.09.2011 18:34
teiv: Toivottavasti alue osui nyt nappiin.
 
Joo, eli ihan kotinauhotteluun (kitaravahvistin / akkari) ajattelin hankkia uuden mikin. Toi vanha 20€:n rimpula ottaa äänet varmaan 10 metrinkin päästä, joten aika paljon laadukkaampaa haluaisin, kun tää touhu on käynyt vähän vakavemmaks.
 
Mietin tommosta suurikalvoista mikkiä.. Mutta siihen tarvitsee vissiin ulkoisen äänikortin tjsp? Selittäkää pliis, kun itse oon hieman pihalla näistä. Ja tosiaan tietokoneella tämä äänitys tapahtuisi.
 
Niin ja thomannilta meinasin tilata tämän, kun sieltä lähtee muutakin mukaan!
 
Kiitoksia.

 
No ulkoinen äänikortti ei kyllä ole mikään pöllömpi hankinta vallankin jos homma on käynyt vähän vaativammaksi jo. Jos ei äänikorttia niin ainakin esivahvistin olisi varmaan hyvä olla. Konkkamikit tarvitsee sitä phantomvirtaa jota suurin osa jollei kaikki ulkoiset äänikortit tarjoavat , mutta helppo ja edullinen ratkaisu on patterilla toimiva konkkamikki. Ne eivät kai ole määritelmällisesti konkkamikkejä, mutta toimivat samaan tapaan. Itselläni esimerkiksi on AKG C1000 S joka on edullisista mikeistä varmaan ihan kohtuullinen, vaikka ei olekaan kovin isokalvoinen. Se on tosi suuntaava eikä huonekaiku sen vuoksi siihen ihan kamalan pahasti nappaa ja sen suuntakuviota pystyy muuttamaan mukana tulevan lisäkikkareen avulla.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=203779