Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:jussimus
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Putkivahvistin makuuhuoneeseen
Aika:09.09.2011 13:57
Lilli: Vanha mies auttaa toista... Kokemusta ei minulla ole kuin tuosta V22:sta, joka varmasti BadMonkeylläkin ryyditettynä täyttää makuuhuonekäytön kriteerit. Itsellä etusena King of Bone (os. King of Tone) jossa od ja distortion samassa laatikossa. Vahvistimen oma särökanava jää tosin vaille käyttöä. Toisaalta jos särökanavan (od)eteen ottaisi jonkun distortion- tai fuzz-pedaalin niin sama lopputulos lienee saavutettu. - Mutta hinta-laatu-suhteeltaan tämä V22 on ollut aivan ehdoton.
 
Komppia tälle. Bugeran V22 on paras kotivahvari mitä mulla on koskaan ollut, ja juurikin Bad Monkeyllä ryyditettynä siitä lähtee myös kaikista rankimmatkin hevisirkkelit.
 
Ja mikä parasta: vein äsken ekaa kertaa V22:n treenikselle, ja ajoin sitä Marsun 1936:n läpi jossa on Celestion V30 & G12H-ämyrit...ja sehän kuulosti ihan saatanan hyvälle! Hitto vieköön soundi oli hyvin lähellä ykkösnyrkkini Laney Lionheartin soundimaailmaa, eli melkein sama että kummalla tästedes soittaisin :) Ja tehotkin tuossa V22: ssa riittivät loistavasti pändikäytössä, volumen suhteen jäi vielä pelivaraa vaikka kuinka paljon!
 
Paras vahvarihankintani ikinä, varsinkin hintaan suhteutettuna!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=203705