Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:efe
Alue:Koskettimet
Aihe:Korgin DSS1
Aika:09.09.2011 08:54   (muokattu 09.09.2011 10:06)
teroyk: Tarkkaanottaen tuo on sampleri, vaikka se aaltomuodon piirtämismahdollisuus ja siniaaltojen kerrostaminen siinä onkin. Emulator II:n on vielä kasarimpi sampleri.
 
Molemmat laitteet omistavana saanen olla eri mieltä asiasta. Kyllä noi molemmat menee omine vivahteineen samalle viivalle, jos kasaria haetaan.
 
Omistaa. Sarjassamme sama kuin yrittäisit softasyntikalla matkia analogista, eli ei kannata. Liikkuu erittäin harvakseltaan 2 kpl:tta olen nähnyt liikkuvan suomessa viimeisen 5 vuoden aikana.
 
Ei tällä tarvi matkia mitään muita laitteita vaan tää on ihan ehta analogi itsessään, vaikkakin lähtöääneksinä voidaan käyttää sampleja.. Eli tähän jos mihin kannattaa tällähetkellä panostaa kun vielä halvalla maailmalta saa! Emulatorit alkaa olla jo aika hinnoissa näihin verrattuna. Näihin saa nykyään vielä floppyemulaattorinkin erikseen ostettua satasella, jolloin kaikki löytyvät soundit saa ladattua pienelle sd-rammille, ja sieltä koneelle. Ei tarvi enää korppujen kanssa puljata. Netistä löytyy kymmenittäin valmiita pankkeja ladattavaksi.
 

 
Kuten aikaisempi sanoi 2 kpl hyvin DW8000:n delayn kaltaisia. Onnistuin joskus kikkailemaan hauskan stereokuvassa vaeltavan delayn.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=203685