Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:McNulty
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:BKP Crawlerit viimein paikoillaan
Aika:07.09.2011 20:30
jipeeällä: Samaa mieltä. En muita käytäkään kuin BKP:tä. Erottelukyvyltään hienoja mikkejä.
McNulty: Oikeastaan tuo on ymmärrettävää. Nailbombin ja Warpigin luonne ei välttämättä sovi mahonkirunkoiseen. Kokeile joskus uutta Aftermathia.

 
Joo, Aftermathia vois joskus kokeilla. Tykkään BKP:n tuotteista, mutta nimenomaan siitä Vintage ja Vintage Hot osastosta, eli miedompi on miulle parempi. Parissa hevikepissä suosin tosiaan Miracle Man ja Holy Diver osastoa. Niissä on sopivasti kasaria, etenkin HD:ssa.
 
Liian kuumat mikit mielestäni kompressoivat signaalia liikaa. Samalla signaalin taso nousee liiaksi (ts. liikaa gainia). Sen poistaminen on todella työlästä, on siis huomattavasti helpompaa lisätä mietojen mikkien kanssa gainia jos siltä tuntuu. Varsinkin kun käytössä on erilaista säröpurnukkaa ja moderni styrkkari.
 
Viimeisimmät mikit, jotka BKP:lta minulle tulivat, ovat Tim Millsin itsensä käämimät Custom '62 Strato setti. Kerroin hänelle sähköpostissa että teetätän replicaa vuoden '62 Stratosta ja hän sanoi itsekin omistavansa moisen (jonkun brittiläisen kitaranikkarin tekemä) johon hän sitten teki '62 replica mikit. Innostuin mikeistä niin, että halusin itsellenikin moiset. 2-3 kuukautta siihen meni, mutta sain juuri sellaiset mikit kuin halusinkin. Hyvää kannatti siis odottaa. Enpä ole muiden valmistajien kanssa asioidessa törmännyt yhtä loistavaan palveluun.
 
Eli enempi kuin 100% täällä ollaan tyytyväisiä BKP:n tuotteisiin :) Oma suosikkini onpi Stormy Monday / The Mule -setti Les Paulissa. Ai hitto että se on makeen kuuloinen :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=203547