Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pitk
Alue:Livetoiminta
Aihe:Rumpujen mikitys, kun kanavat eivät meinaa riittää
Aika:07.09.2011 00:21
jerry bottom:
 
Vielä kun saisi vinkit hyvistä perus oh-mikeistä, jotka sopisivat hintansa puolesta paremmin amatöörisarjaan. Muutamia vaihtoehtoja tuolla oli heiteltykin.

 
Ongelmahan noissa halvoissa on laadun vaihtelu. Saatat saada oikeesti ihan helvetin hyvää kamaa, mutta ihan yhtä hyvin pikanttia kuraa. Halpisvalmistajat lyövät mikit kasaan ja markkinoille. Ehkä kilon siniaallolla katotaan, että ääni kulkee pyydyksen läpi. Ehkä. Tuotantolinjan yläpäästä on jo napsittu kalliimpiin mikkeihin tulevat komponentit ja niiden toleranssit on ihan eri luokkaa. Ja mitä kalliimpaan mennään, sitä tarkempaa laadunvalvonta on myös hihnan loppupäässä. Jos maksat mikrofonista 3000€, voit olla melko varma, että se on hyvä. Jos ei ole, voit palauttaa sen. Jos maksat mikrofonista 30€, saattaa oll, että se on kelvollinen....
 
Kun haluat asialliset overit, joihin voit mitä suurimmalla todennäköisyydellä olla jotakuinkin tyytyväinen, niin sellainen 300€+ budjetti / pari alkaa lähestyä sellaista perusvarmaa vaihtoehtoa. Se mitä tossa kohdassa sen mikin kyljessä lukee on jo melko hifistelyä: Kaikilla ton hintaluokan pikkukalvosilla konkilla ajetaan maaliin.
 
Pitk.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=203452