Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Haipuma
Alue:Koskettimet
Aihe:Yamaha MOX
Aika:31.08.2011 19:03   (muokattu 31.08.2011 19:05)
Mikko T.: Eli sä käytät keikalla vain yhtä konetta? Mulla on kaksi (S90ES ja NE3), ja ajattelin kolmatta... Se olis sitte MOX6 tai midiohjain jo olemassa olevaan Motif Rackiin.
 
Äläkä huoli, ainahan nämä jutut lähtevät rönsyilemään.

 
Kahta käytän siis myös ja sama kattaus kuin itselläsi S90ES & NE3. Sitä vaan, että toi yammu on niin kookas ja painava roudailla aamun tunteina kotia porraskäytäviä pitkin. Uskoisin, että oktaavi vähemmän ei haittaisi, ehkä jotain splittejä joutuisi miettimään uusiksi. Ei vaan ole sellaisia keikkoja, joissa tarvitsisi esim. yksin säestää laulajaa koko iltaa tms. Bile/huttu-bändisoitossa riittäisi kevyesti esim. joku motifxs7 90es:n sijaan. Painotettu koskettimisto olisi tosin taas mukavampi.
 
Kolmea kiipparia en ole henk.koht. kokenut tarpeelliseksi. Kompromissejä joutuu soundien kanssa tekemään, mutta se myös pitää osin aisoissa liian soundikikkailun. En tietenkään kiistä, etteikö kolmannelle kiipparille löydy fiksua käyttöä keikkasetissä. Alesis micron löytyisi tuolta hyllystä, mutta yammun "VA"-pörinöillä on menty sen minkä tarvitsee.
 
No nyt se sitten rönsyää "mitä mun keikkasetissä on" -keskusteluksi..
 
Huomasin ilokseni, että tuo MOX8 on muuten lyhyempi ja paljon kevyempi kuin S70XS! Voisi olla ihan jees peli kyllä, mutta tuossa moxissa ei ole noita samanlaisia liukusäätimiä kuin motiffissa ja tossa s90es:ssä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=203462