Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:aimotuska
Alue:Livetoiminta
Aihe:Kiva gate+kompura
Aika:23.08.2011 12:42
Sami_T: Joo ei oo kovin häävi toi 1074. Kyllä sillä nyt vetää jos on pakko mutta ei se mukavaa ole.
 
Jees, näin annoin ittelleni ymmärtää. Eli tilanne ei olennaisesti edes parantuis ton kans kun aattelee että räkissä kuitenkin on jo 8-12 gatea "joilla vetää jos on pakko". :)
 
Mulla on tota 241:aa niin kyllä sillä jonkun basarin geittaa perusrockhommissa. Mutta sitten jos se rumpalointi ei oo sellaista tasapaksua junttaamista niin sitten ei toimi enää. Tomeihin ei oo tullu edes mieleen kokeilla tuota vehjettä.
 
Kiitokset tästä tiedosta! Voin siis noin periaatteessa unohtaa 241:n koska kompuraksi se on mulle turhan arvokas ja gateksi se taas ei täytä tarkoitustaan.
 
1066 on huomattavasti parempi kompura kuin 166 mutta mun nähdäkseni se gate-osasto on sama tai melkein sama kuin 166:ssa.
 
Eli mun gate-tilanne ei parantuis tälläkään _olennaisesti_ nykyisestä 266-rivistöstä (plus se paska behringer). Mut tota 1066:ta vois laittaa ihan vaan korvaamaan ne 266:t ja miettiipi sitten gate-osastolle jotain muuta. Mut nyt joudutaan palaamaan lähtöruutuun, kulkematta vankilan kautta...
 
Jos haluaa parhaan gate-kompuran niin se on tosiaan kaks Drawmeria ketjutettuna (DS201 ja DL241) mutta se on tosiaan hieman rivakan hintaista puuhaa.
 
Juuei, tahtoo mennä osastolle "helmiä sioille".
 
Klark Teknik Square One Dynamicsilla toi homma onnistuu melkein yhtä hyvin ja se ei oo kauheen pahan hintanen vehje (jos laskee hinnan per kanava).
 
No tää ois varmaan noin periaatteessa ihan toimiva vaihtoehto. Mut hinta on tosiaan aika jyrmäkkä ainakin nimeltämainitsemattomassa verkkokaupassa. Toki jos laskee, että laittais pari 1066:ta ja kylkeen vaikka DS404:n niin hinta heilahtaa yli että hopsansaa. Juu-u... tää Klark kyllä vaikuttais kieltämättä hyvältä kandilta.
 
En kyllä sitten tiedä kannattaako enää tänä päivänä noita paavoja ostella. Jossain ihan perus-LS9:ssakin saa toimivan taajuussäädettävän gate-kompuran vaikka joka kanavaan eikä maksa mitään.
 
Tää vaan ei oo mahdollista tällä hetkellä lukuisista syistä riippuen, joihin kuuluu mm. mammonan saatavuus.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=203276