Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:FatSam
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Uutta vahvaria kotiin/treeneihin/keikalle.
Aika:19.08.2011 16:17
Joo sori, aloitin tällasen vaikka näitä on ollut jo jokunen. Tilanne on seuraava: Mikrokuutio on alkanut tökkimään kotisoitossa. Pitäisi saada parempaa ja isompaa ääntä. Bänditreeneissä ja keikoilla oon soittanut sitten taas meidän laulajan kitarakamoilla (Bugeraa ja Peaveytä). Nyt olisi kova sana löytää vahvistin, joka sopisi näihin kaikkiin. Ja mielellään mallia nuppi. Putkivermeen mahdollisesti kyseessä ollessa soundin siis pitäisi toimia myös makkarivolumeilla. Ja mökää pitäisi toisaalta riittää treeneihin ja keikoille. Toinen vaihtoehto on tietysti, että ostan kotisoitteluun jonkun paremman mallintavan kuin microcube ja muuhun käyttöön hankin sitten isomman nupin.
 
Soundiviitteeksi voisi sanoa, että ohjelmistoomme kuluu setti Panteraa, toinen Alice in Chainsiä ja kolmas omaa (veljen) tuotantoa tyyliin: http://www.mikseri.net/artists/the- … gers/i-am-your-god-from-now/473934/
Kotisoitossa vähän laidasta laitaan, mutta pääasiassa heviä, joten kunnon tiukat mörssärisäröt pitää lähteä!
 
Vahvistin saa olla putki, trankku tai mallintava, en ole siitä niin tarkka. Kunhan särösoundi toimii ja ääni kuuluu kovakätisen rumpalin ja muun bändin seasta hyvin. Budjetti olis jotakuinkin varmaan 400-500e. Halvempikin saa olla ;) Voitte ehdottaa sitten myös sellaista nuppia, joka ei sovellu rivarisoitteluun, tällöin ehdoton hintamaksimi 400e. Tommosen kumppaniksi ostan sitten kokeeksi vaikka Fender Mustangin.
 
Ehdotuksia kiitos, ni käyn kokeilemassa jos kaupasta löytyy!
Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=203220