Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:DJKaaos
Alue:Media ja viihde
Aihe:Yleisurheilun MM-kisat 2011
Aika:14.08.2011 10:56
Veksu: Pitää nyt muistaa, että Lehtola on 22-vuotias erittäin lupaava keihäänheittäjä. Teknillisesti heittäminen on ilostuttavaa katseltavaa ja raameissa löytyy. Komitealta oli myös ilostuttava ratkaisu pistää noviisi aikuisten arvokisoihin vajaan kasinelosen jälkeen: tällaista riskinottoa olen kaivannut jo iät ja ajat.
 
Ja Ruuskanen kirjaimellisesti kynti alustaa. Ja mies oli ulkomailla jo antanut näyttönsä, että EM-kulta irtoaa reilulla kasikakkosella viimeisellä kierroksella. Montako kertaa Ruuskanen on onnistunut kisan loppuvaiheilla? Tai ylipäätään onnistunut. Niinpä.

 
Eihän tässä muuten mitään, mutta läpi kauden on puhuttu, että valinnoissa painaa koko kauden kunto ja yksittäisellä pitkällä heitolla ei kisakoneeseen ole asiaa. Ruuskanen on nakannut kasikymppistä aika tasaisesti ja on lisäksi Kalevan kisojen pronssimies ja karnevaalien kakkonen. On täysin väärin, että noilla koko kauden jauhetuilla kriteereillä Ruuskanen jää kisoista ulos. Jos kerran kauden alussa annetaan kriteerit ja valintajärjestelmän toitotetaan olevan looginen ja selkeä, niin miksi sitä ei sitten kuitenkaan noudateta?
 
En sano, että Ruuskanen heittäisi kisoissa yhtään Lehtolaa paremmin, mutta tämä valintaprosessi meni päin persettä aika pahasti.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=26&t=203080