Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:soihtu55
Alue:Lyriikka
Aihe:Lyriikka alueen taso
Aika:13.08.2011 09:19
Delarco, osittain olet oikeassa, tekstien arviointi on käynyt minimaaliseksi, jota kautta lyriikan kirjoittamisen oppejakin tulisi. Toisaalta kun olen käynyt esim. Demopuolella, siellä on valtavasti materiaalia, eikä kukaan näytä kommentoivan juurikaan mitään (harmi). Tekstit täällä on hyvä arvioinnin pohja, jos niitä arvioidaan. Toisaalta kun lukee joskus yleistä kirjoittelua muusikoiden netissä, niin se on tulvillaan kaikenlaista höpötystä, joka ei liity musiikkiin mitenkään. Siis keneltä tämä on pois jos täällä on lyriikkaa, vaikka niitä viiden minuutin tekstejä, runoja ym. Nehän voi sivuuttaa. Tietenkin tuo on hyvä pointti, että arvioiden syvyyttä lisätään, ja yleistä kirjoittelua lyriikan teosta. Oletan kuitenkin, että sekin voi kuivua kokoon melko nopeasti.
 
jos nyt puhutaan millainen tekstien arviointi on hyvää, niin esim. oo-p arvio linsessan tekstistä.
 
Kirjoitat, että tästä on tullut jonkinlainen julkaisukanava, tuohon nyt en ihan usko, mutta miksi ei voi olla sitäkin joltain osin. Ennen kaikkea tänne kirjoittelevat ihmiset jotka rakastavat lyriikan kirjoittamista. Kuten joku rakastaa tarttua kitaran varteen. Toisaalta, mitä pahaa on lyriikoita laittaa esille, onhan täällä demojakin kuunneltavana. Mitä varten ne sitten ovat täällä. Sitä vartenko, ettei niitä vain kuunneltaisi, eikä missään tapauksessa ne pääsisi eteenpäin? Miten lyriikan kirjoittaminen poikkeaa tästä?
Tänne laitetut tekstit ovat kuitenkin aina keskeneräisiä, ja odottavat jotain mielipidettä. Ja uudet kirjoittajat ovat aina tervetulleita, ehkä se myös toisi uutta kipinää tänne.
 
luin ihan sattumanvaraisesti 2003 kirjoittua lyriikkaa, kyllä siellä aika samat jutut toistui, mutta
arvioita kirjoituksista oli enemmän myönnettäköön.
 
Nyt kun otat asian esille, niin voit varmaan itse aloittaa keskustelun tai jonkun ketjun laululyriikan kirjoittamiseen liittyen, ja johdattaa sillä tämän keskustelualueen uudelle uljaalle tasolle. Se ei liene
pahasta. Asia ainakin osaltani on ymmärretty. Ja minä palaan teksteineni lähtöruutuun, eli kirjoittelen ja laitan niitä liinavaatekaappiin. Mutta käyn kyllä täällä mielelläni lukemassa toisten tekstejä, ja mielipiteitä heittämässä, tää on välillä ihan kivaa puuhaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=19&t=203066