Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:markus16
Alue:Kitarat: akustinen
Aihe:Martin HD-28
Aika:12.08.2011 02:25
ROCKE the COOL: ... Esimerkiksi ostin vuonna 2000 uuden Martin HD-28:n, ja se soi silloin yhtä hyvin kuin nytkin, ja soundi on aivan upea, vaikka siihen ei ole kertaakaan vaihdettu kieliä tähän päivään mennessä ...
 
Oletko sä soittanut sitä kovinkin aktiivisesti? Mulla tuppaa menemään vähintään 2 kieltä kuussa poikki jo pelkässä kotisoittelussa, vaikka vaan hiljaa hipsuttelisin sohvan reunalla. Miten voi kielisetti kestää kitarassa yli kymmenen vuotta? Basson vielä juuri ja juuri ymmärrän, varsinkin jos kieliä välillä keittelee. Eikä kyllä uskoisi saundinkaan pysyvän kielissä kovin hyvänä vaikka kerran kuussa keittelisikin yli kymmentä vuotta sentään.
 
Itse vastikään tyypittelin yhtä Martin HD-28:a, eikä kyllä sen ihmeellisemmin sytyttänyt. Ihan hyvä kitara, mutta ei vetänyt vertoja Furchille jota samalla reissulla kokeilin. Ensimmäinen sointu sai aikaan lähestulkoon erektion. Ensimmäisen kerran tajusin konkreettisesti mitä tarkoittaa kitaroista puhuttaessa "soi kuin piano". Seuraavan kerran liikkeessä käydessäni koitin etsiä sen saman soittimen käsiini, mutta oli pirulainen myyty ja saman mallinen telineessä nököttävä kitara oli sitten vaan "ihan kiva".
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=51&t=201887