Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Jerry_Jones
Alue:Kilpailut
Aihe:Divaritason roots-skaba 39 *äänestys*
Aika:06.08.2011 23:05
Sori: tällä kertaa (niinkuin toki yleensäkin) kommenttini pohjaavat täysin epäkurantteihin spontaaneihin fiiliksiin kirjattuna välittömästi vedon kuunteluun liittyen:
 
Jerry Jones: viddu mitä paskaa. Säälittävää hiplailua onnettomin soundein. Tatsi on kuralla ja bendit kusee. Tää "artisti" ei tajua lopettaa, vaikka kehittymistä ei tapahdu tai ei oo tapahtunu ainakaan viimeisen 100 skabaosallistumisen aikana.

zetor25: Soundi on vähän kumea eikä korvaan ihan ykkönen, mutta soitto soljuu ihan OK. Pelkkiä oikeita ääniä, hyviä likkejä ja taimikin suht kohillaan.

tah tah: Mielenkiintoinen veto skabaveteraanilta. Älytttömän monipuolinen, dynaaminen komppipohjainen kisaesitys. Tää soittaja on divariskaban aatelia (mummiälestä) ja kuuluisi tonne mestaruussarjaan (mummiälestä), mutta siellä oleva "primadonna"kaarti on (mummiälestä) jostain syystä päättänyt dissata Tumpin vedot.

artal: Hyvä terävä soundi. Tatsi ja ote ehkä vähän turhan varovainen (pinchejäkin ois voinu irrota vähän enemmän), mutta anyway oikeastaan nautittavaa kuunneltavaa.
 
latuska90: Ja tässä kohtaa taukomusiikkina mestareiden liigan edustaja näyttää, miten pitäisi soittaa. Sori latuska, mutta sä oot (mummiälestä) taitotasoltasi väärä osallistuja skabailemaan tässä divarikisassa.

-M: Hienoa saada skabaan uusia osallistujia. Ekaksi skabavedoksi pirun hyvä. Kuulee että hommaa on reenattu ja bluesin soittoa alettu sisäistää.
 
tono: Hauska kaveri, soittoon tulee jatkuvasti uusia hyviä piirteitä sen ohella , että tekniikka yms. kehittyy. Tätä oli nautinto kuunnella useammankin kerran. Rämäkän rento, ärtsy olematta kiree jne. jne.
 
Ja pisteet:
 
2 p. tono
2 p. tahtah
1 p. artal
1 p. -M
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=202911