Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Pauli Lappalainen
Alue:Livetoiminta
Aihe:Ulkona soitettavalle keikalle minkälainen PA?
Aika:26.07.2011 14:53
humppahanuristi: Sisä-Suomen lehdessä tänään oli pari juttua, toinen kyllä koski sekä Keitelejazzeja, että Sumiaisten rautalankafestareita mutta miksaajia niissä molemmissa kritisoitiin. Ja sitten toinen oli pelkästään Keitelejazzeja ja miten ääni kuului vielä 2,5km päässä. Meinasin skannata jutun mutta skanneriin iski ilmeisesti joku omatunto ja se suostu nyt yhteistyöhön.
Aiemmin jostain lehdestä luin myös näitä mutta en nyt löytänyt mikä lehti se oli. Siinä käsittääkseni kritiikki kohdistui 20.7. iltaan ja myös siihen, että ääni kantautui kilometrien päähän.
 
Tätä tosiaan joissain paikoin tapahtuu, kitara on kaiken pahan alku ja juuri.
Mutta on kyllä yllättäen toisinpäin tullut kommenttia näissä 60+ tansseissakin. Kerrankin käskettiin laittamaan kitaraa isommalle kun ei kuulu ja toisen kerran kehuttiin tauolla miten komeasti kitara soi. Niin siinähän ne kaikki kaksi kertaa olikin.

 
Paikallisen kyläkaupan karaokeiltamista "laulu" kantautui selkeänä makuuhuoneen ikkunasta häiritsemään hyvinansaittua yöuntani. Matkaa on linnuntietä reilu kilometri ja ääntä laitettiin ilmoille HK Lucas setillä.
 
Pitäisiköhän valittaa jonnekkin ja vaatia ainakin ziljardikorvaukset näkemättä jääneistä painajaisista.
Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=201731