Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Ilelee
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Uutta Ibanezia hommaamassa
Aika:19.07.2011 15:45
Mulla parikin parempaa ibanezia, EGEN18 (Edge-Zero bridge w/ZPS3) ja JS2400 (Edge), ja molemmissa vireet pitää hiton hyvin. Egenissä on vielä kiinni noi vastajouset (zero-point systeemi), jotka auttaa pitään sen vireen entistä paremmin.
 
Molemmista tykkään, vaikka kitarat ja tallat on tosi erilaisia, Noista halvemmista talloista en osaa sanoa, mut kai se menee niin, että osta niin hyvä kuin mihin rahat riittää.
 
Mun ekassa kitarassa oli kelluva talla, ja silloin kun se ostin, en osannu soittaa lainkaan tai tienny kitaroista mukaan. Muutama netti-videon ja parin kieltenvaihdoin jälkeen, perussäästäminen onnistui eikä kertaakaan ole muiden apua tohon tarvinnu pyyttää. Ei toi kelluva talla todellakaan mikään mörkö ole, jonka säätämistä pitäis pelätä (kuhan jaksaa vähän ottaa selvää), onhan se toki hieman työläämpi, mutta toisaalta, eipä tarvi koko ajan korjaa virettä soittaessa.
 
Eli päätös kannattaako hankkia kelluva talla vai ei kannattaisi kyllä perustaa muihin seikkoihin kuin siihen, että kuin vaikeeta tallaa on säätää.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=202472