Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:lonelyplayer
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Etsin itelleni monipuolista vahvaria ja kitaraa.
Aika:18.07.2011 20:09
Maloik: Joo, ekaa kunnon vahvistinta etsimässä. Oon miettiny tommosta Blackstar HT-20 Studioa http://www.thomann.de/fi/blackstar_ht_studio_20_head.htm Lisäksi oon ajatellut hankkivani jonkun metallityylisen kitaran esim.
http://www.thomann.de/fi/dean_guitars_dimebag_blackbolt_floyd.htm , kun löytyy jo Epiphonen Sg ja isän vanhaa härpäkettä.
Tosta Blackstarista ja koko HT-sarjasta oon löytänyt pelkkiä hyviä arvosteluja. Mietin tässä, että kannattaako ostaa putki- vai transistorivahvistin. Ja lisäksi vielä: http://www.thomann.de/fi/marshall_mg412a_gitarrenbox.htm
 
Kiitoksia vastauksista

 
Blackstaria voi varauksin suositella, itse käyttänyt yli vuoden. Säröpuoli erinomainen mutta clean ei aivan huippu, säätömahdollisuudet huonot clean-kanavalla. Sisäänrakennettu reverb on ihan ok, ja jos hankit vielä hyvän delay-spedun efektilenkkiin niin ihan ok.
 
Marsun MG-sarjasta pysyisin kaukana, kerran kokeillut, ei miellyttänyt. Sensijaan MA-sarja ok. Kitarasta en osaa mitään sanoa, enempi perinteinen tyyli miellyttää kuin hevikirveet ... :)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=202458