Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:wilzhu
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:USB-äänikortit(miniläppärille)
Aika:14.07.2011 21:02   (muokattu 14.07.2011 21:06)
Hei!
 
Olen tässä pitkään harkinnut miniläppäri ja usb-äänikortti -komboa kitaraplugarin livepyörittämiseen. Se olisi huomattavasti kompaktimpi paketti kuin vahvari. Ja miniläppärillä olisi muutakin käyttöä kuin pelkkä kitaran soitto, joten löisin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Läppäri nyt ei ole niin merkityksellinen, kunhan se on n550-prossullinen, sen luulisi riittävän.
 
Itse asiaan:
 
Olen tutkiskellut eri usb-äänikortteja kyseiseen viritelmään, mutta latenssit on iso kysymysmerkki. Tarvitsisin minimissään oikeastaan vain yhden sisääntulon, stereoulostulon, kuulokeulostulon, pienen latenssin ja midisisääntulon alle 150€ hintaan. Pieni koko on plussaa!
 
Olen lukenut, että monilla olisi melko korkea latenssi usb-äänikortilla, ja toisinaan taas ihan päinvastaista. Onko tosiaankin niin, etät usb-liitäntäisten äänikorttien latenssi on riippuvainen prossun nopeudesta? Paljonko musaohjelmanne näyttää oman äänikorttinne latenssiksi?
 
Itse olen harkinnut joitain näistä:
http://www.thomann.de/fi/emu_0204_usb.htm - Melko halpa, eikä mikään tuntematon merkki.(tosin isonaa miinuksena midin puuttuminen)
http://www.thomann.de/fi/presonus_audiobox_usb.htm - kaveri suositteli. Luki sen olevan ihan hyvä.
http://www.thomann.de/fi/m_audio_mobilepre_mkii.htm - itselläni on m-audion firewireäänikortti oikean tietokoneeseen ja se on varsin hyväksi havaittu.
http://www.thomann.de/fi/focusrite_saffire_6_usb.htm - focusritella ilmeisesti hyvät ad-muuntimet? Epäilyttävänä puolena taas usb 1.1 -liitäntä.
 
Lisää saa mielellään ehdottaa! Kiitos vastauksistanne!
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=202377