Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Objectif Lune
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Toinen kitara hankinnassa.
Aika:13.07.2011 00:18
sebu-97: Slash on oma idoli ja olis siistii saada joku slash edition tai saman laine millä herra on soitellut :)
 
Oman idolin kitaramallin näköinen kitara on kyllä ehdottoman tärkeää, jos siltä tuntuu. Jollain 400€ saat jo ihan oikean kitaran. Toki se on luultavasti tehty Kiinassa epätasalaatuisesta puusta, mutta kiinalaisetkin onnistuvat välillä tekemään todella hyvää jälkeä.
 
Kuten edellinen kirjoittaja vihjailikin, sun budjetti on kymmenen kertaa liian pieni, jotta saisit samanlaisen kitaran kuin Slashin Les Paul. Les Pauleja on onneksi kuitenkin kaikissa hintaryhmissä. Mitä halvempi kitara on, sitä suurempia laatuvaihteluita kitarassa on. Sen vuoksi sinun kannattaisi käydä esimerkiksi jonkun kokeneen kitaristin kanssa soittelemassa erilaisia Les Paul -mallisia kitaroita, jos vain mitenkään pääset soitinkauppaan. Kannattaa sanoa myyjälle suoraan, mitä etsit niin voit jopa saada hyvää palvelua. Esim. "Hei! Haluan Les Paul-mallisen kitaran, mulla on varaa siihen 400€, mitä teiltä löytyisi, saanko kokeilla?"
 
Päättelen nimimerkistäsi, että olet 14-15-vuotias. Suurin piirtein saman ikäinen kuin minä ostaessani ensimmäistä sähkökitaraa - jo mainittua Epiphone Les Paul standardia. Silloin jos olisin tiennyt, että sen malliset kitarat eivät kuulosta läheskään toisiltaan, en varmasti olisi ostanut kitaraani Thomannilta. Et välttämättä tee suurta virhettä, jos tilaat, mutta soitinkaupoissa kiertely hyvän yksilön löytämisen lisäksi on muutenkin opettavainen kokemus.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=202332