Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:hallu
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Mikä puolakustinen?
Aika:12.07.2011 01:39   (muokattu 12.07.2011 01:42)
No aikalailla nuo ehdokkaasi ovat erilaisia joten onko sinulla käsitystä mitä olet niinkö hakemassa? nuo listaamasi korean gretschit ovat vähän kesyjä akustiselta saundiltaan, mutta sähköisesti en ole niitä kokeillut joten en tiedä voiko niiden avulla kuulostaa Brian Setzeriltä;-).Tuo listaamasi Epiluuri on ihan toisesta maailmasta kuin nuo muut, jotka on enempi Jazzlootia elikkäs käsittääkseni hollowbodyjä siinä epissähän on se keskiblokki joten on enemmän lankkukitaran luonteinen.
 
Musafasulla juttelivat, että noi korean Gretschit tulevat Samickin tehtaalta (kettu varmaan tietäisi tästä asiasa, kun muistaakseni sanaisen joskus aiheestavirkkoi tuolla toisessa ketjussa) ja jos pitää halvemmalla päästä niin Samickilta löytyy LaSallesarja itseltäänkin, joka menee uutena aikalähelle noita Gretschejä hinnaltaan, mutta on tehty enemmän Gibsonin jazzlootien näköiseksi (itselläni on sellainen ja on ihan kelpo kitara). Sellainen näkyi kuitenkin torilla käytettynä olevan kolmen sadan pintaan ja siinä on ihan varmasti kitaraa sen rahan edestä. Soinnillisesti se menee ihan samalle tasolle (on akustisesti ehkä vähän voimakkaampikin), mutta makeuspisteissä kieltämättä häviää Gretscheille.
 
TUo Gretschin G100 oli ihan jees kun kokeilin sitä, mutta omassa mittapuussani kuitenkin hävisi selvästi Godin 5thavenuelle (siis sille akustiselle Godinille ei tuolle sähköiselle kingpingille, joka on mielestäni selvästi akustista versiotaan kesympi siis akustiselta saundiltaan). Tuo G100 on kokonaan akustinen jos et sattunut huomaamaan kun kaikki muut ehdokkaasi olivat sähkökitaroita.
 
Mieti vähän mitä siltä kitaralta haluat ja lähde sitten kokeilemaan niitä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=202321