Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:DilemmaMiguel
Alue:Funk, soul, hip hop, rap, reggae, r'n'b
Aihe:Dilemma & Miguel - Maailman huipulle (Official music video)
Aika:11.07.2011 20:11   (muokattu 11.07.2011 20:11)
Dilemma & Miguel - Maailman huipulle - http://www.youtube.com/watch?v=t8ehAz7qwjE
 
-----
BIO:
 
Dilemma ja Miguel ovat pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva Hip-Hop duo.
 
Nämä miehenalut ovat viimeisen vuoden aikana kerännet musiikkiinsa vaikuitteita, aina dancehallista houseen, housesta electroon ja tämänhetkiseen trendipoppiin asti. Artistit ovat toimineet musiikin parissa 2000-luvun puolestavälistä lähtien. Vuoden 2010 alkupuoliskolla kaverukset löivät viisaat päänsä yhteen ja aloittivat yhteistyönsä yhteisillä live-esiintymisillä. Tämä poiki nopeasti yhteistyöhön myös kappaleiden teon suhteen. Heidän huomatessaan, että ideat ja visiot siitä mitä heidän musiikkinsa pitäisi olla, osuivat yhteen. Näin sai alkunsa kesän 2011 alusta ilmestyvä "Takinkääntäjät" albumi.
 
Mistä albumin nimi sitten tulee?
 
Levy tulee kääntämään takkinsa musiikillisesti genrelle jos toisellekkin. Siinä missä aluksi saattaa soida raskaan sarjan kitarat, pyöritäänkin seuraavassa biisissä jo syvällä dancehallin-ja electron syövereissä. Unohtamatta kuitenkaan sitä tosiasiaa, että kaiken takana on puhtaasti rap/hiphop-musiikilla uransa aloittaneet tekijät. Levy ei siis omistaudu millekkään genrelle, päinvastoin.
 
Levyn tuotannosta vastaa mm. Henri "Coach Beats" Vähäkainu, nuori house-lupaus Julius Ylitalo, sekä Musiclovers-collaboon kuuluvat Johnboy ja mm. Xzibitin ja Cheekin äänimaailmasta vastannut Kfied. Levyllä vierailevat artistit halutaan toistaiseksi pitää salaisuutena.
 
Tällä hetkellä kaksikko työstää keikkailun ohella tulevaa levyään pilke silmäkulmassa. Albumilta julkaistaan vielä kaksi singleä, ennen sen päivänvaloon astumista. Ensimmäisen singlen on määrä tulla ulos Heinäkuun aikana musiikkivideon kera.
 
-----
 
Miguel Facebook:
http://www.facebook.com/pages/Miguel-official/130853643614224
 
Dilemma Facebook:http://www.facebook.com/pages/Dilemma-official/117977571553211
 
www.youtube.com/miguelmusiikki
 
www.youtube.com/Jondedilemma
Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=49&t=202314