Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sami_T
Alue:Livetoiminta
Aihe:Aktiivikaiuttimen limitteri
Aika:05.07.2011 17:41   (muokattu 05.07.2011 17:46)
ÄM: Tullu ehkä vähän liikaa innostuttua, että kuinka voi pienistä pöntöistä lähteän ääntä; jossainhan ne rajat tulee vastaan.
 
Kyllä.
 
Oishan se kiva tietää konkreettisesti, miten lähellä rajoja liikutaan ja jeesaisko kuinka, jos vaikka jakotaajuuden nostaa satkuun.
 
No mitä on omakohtaisia kokemuksia aiheesta niin jos ei mitään kauhean bassovoittoista sisältöä toisteta niin jakotaajuuden muuttaminen ei paranna tilannetta joko ollenkaan tai sitten hyvin (=liian) vähän.
 
Kaikista vaikeintahan tossa on se että mistään ei näe että mitä ne kaiuttimet kestää ja kuinka kauan. Ja sitten se tilanne kun ne ei enää kestä ei oo kovin miellyttävä.
 
Mutta voi tietty olla, ettei niitä rajoja kannata liikaa kokeilla, jos haluaa kamat ehjänä pitää.
 
Joo en suosittele, etenkin kun niihin suojapiireihin ei voi tän hintaluokan vehkeissä luottaa ollenkaan. Ja toisekseen kun tollasta pikkupurkkia ajetaan "rajoilla" niin se on yleensä aika karun kuuloista hommaa.
 
Säästämään vaan ja RCF:n TT-sarjan 8":t kehiin; mukavia pönttöjä meinaan roudauksen kannalta ja siks aina välillä tulee 312:n sijaan napattua matkaan vaan nää FTB:n kasit.
 
No en nyt tiedä onko se TT+ ihan tarpeen mutta olen melko varma että jollain edes muutaman satasen kalliimmalla mutta fyysisesti suunnilleen samankokoisella purkilla sulla ei olisi ollut mitään ongelmia.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=202160