Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:mattim
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Lespaan avoimemmalta soundaava tallamikki
Aika:01.07.2011 23:41   (muokattu 01.07.2011 23:45)
Vladi: Perjantai-iltaa!
 
Vaikka Les Paul/PRS-hybridini onkin kerrassaan mainio kitara, niin alan hiljakseen tulla siihen tulokseen, että varsinkin äänityksissä ilmenevä soundin laatikkomaisuus ja tietynlainen honotus on tallamikin syytä. Samanlaisia oireita esiintyi edellisessä Atlaksessa samalla tallamikillä varustettuna. Muutenkin haluaisin kokeilla hieman pienempitehoista tallamikkiä tuohon kitaraan. Nykyisen magneettihökkelin speksit löytyvät täältä(XS2):
 
http://www.atlas.dymani.com/?page_id=27
 
Toiveissa olisi hiukan vintagevibaa omaava tallamikki, joka taipuisi kuitenkin ihan tuonne Mark V:llä soitettuun progemetalliin. Sekä hyvä lead- että komppisoundi pitäisi lähteä. Itsellä kovimmat vaihtoehdot olis tällä hetkellä joko Dimarzion Crunch Lab tai Seymour Duncacin Custom tai JB. Muut ehdotukset otetaan mieluusti vastaan ja samoin kokemukset, mitä ihmiset on käyttäneet tallamikkeinä Lespoissa.

 
Tuossa käsintehdyssä kitarassa olevat mikit taitavat olla juuri sellaiset, jotka kitaran suunnittelija on katsonut tuohon kitaraan sopivimmiksi. Taitaa olla aika arvaamisessa soundin parantaminen tuntematta kitaraaja nykyisiä mikkejä perin pohjin. Kaikkeahan voi kokeilla. Miksi muuten tuota lespaksi kutsut ?
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=202117