Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pekka montin
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Varastettu / varoitus!!
Aika:29.06.2011 23:06
Vesihiisi: Tämä vanhempien syyttäminen on ehkäpä vittumaisinta mitä voit tehdä. Tässä tullaan siihen "kollektiiviseen vastuuseen", häpeään mikäli vastuuta ei koeta kannetuksi.
 
Se ei mene näin. Tämä rikollinen on aikuinen mies, joten jättäkää sukulaiset tuomitsematta. Sama koskee itse asiassa myös kaikkia muita, jotka eivät ole rikollisia.

 
Niin, ja tottakai vanhemmat kelaavat Poikansa kohtaloa ensisijassa ja se on heille paljon tärkeämpää kuin ne useat kymmenet tuhannet eurot mitä Riku on onnistunut kusettamaan ihmisiltä vuosien saatossa.
 
Tod. Näköisesti jos potkisivat pojan pellolle kodistaan eikä maksaisi sen velkoja, voisi Riku pahimmassa tapauksessa päästä jopa hengestään, koska kundihan on mm. sellasille kavereille velkaa joille ei kannattaisi olla.
 
Nää on monesti todella surullisia tarinoita, ja vanhemmat eivät voi loppuviimein kuin sääliä lastansa ja koittaa suojella sitä, minkä he kokevat oikeaksi, oli se oma poikanen sitten millanen Antikristus tahansa.
 
Eipä näistä asioista paljoa ääneen puhuta, mutta omaan ystäväpiiriin mahtui aikanaan muutamakin narkkari joiden tausta ja elämäntillanne oli ihan yks yhteen Rikun kanssa. Vanhemmat ovat aika voimattomia, eivätkä uskalla turvautua virkavaltaan koska rakastavat, mutta usein myös pelkäävät poikaansa.
 
Se nyt on sanomattakin selvää että kundihan jatkaa tasan tarkkaan niin kauan kunnes kytät ja laki sen mahdollistaa.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=201914