Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rakzuo
Alue:Kitarat: akustinen
Aihe:Akustinen setti uusiksi.
Aika:28.06.2011 01:10
Olen tässä tuuminut hieman tuon akustisen keikkailusetin päivittämistä täysin uusiksi. Mikäli joku nyt innostuu tai jaksaa, niin voisi hieman kommentoida tai kertoa omia kokemuksiaan/suosituksiaan.
 
Itse olen ajatellut hankkia kunnollisen akustisen, ja pitkällisen pohdinnan jälkeen päätin valita joko Martinin tai Matonin. Todennäköisesti päädyn Maton EBG808 TE -malliin: http://www.haworthguitars.com.au/co … /product/~product_id=maton-EBG808TE
 
Tiedän kyllä että kyseistä mallia on kovin hehkutettu pitkälti Tommy Emmanuelin ansiosta, mutta tuo APMic-systeemi vaikuttaa todella hyvältä ja useita arvosteluja luettuani olen vakuuttunut todella tämän kitaran soundeista nimenomaan vahvistettuna live-tilanteessa. Täälläkin joku nähdäkseni kyseisen kitaran omistaa, joten olisin kyllä kiitollinen mikäli jakaisitte kokemuksia.
 
Kitara vaikuttaa siis ennen kaikkea keikkailuun sopivalta, ja ylläolevasta linkistä sen saisi mielestäni tilattua ihan kohtuuhintaan.
 
Tämän lisäksi pitäisi hankkia jokin hyvä vahvistin, jonka voisi sitten linkittää PA-laitteisiin. Olen hieman tutkistellut tuota Rolandin AC-mallistoa..mutta enpäs nyt oikein tiedä vielä.
Onkohan jkollain näistä akustisen vahvistimista kokemuksia? Eikös sellainenkin vaihtoehto mahtaisi löytyä, jossa samaan vahvistimeen voisi linkittää kitaran ja laulun..? Tämä mahdollistaisi sitten tietysti sen että ihan joka pikkukeikalle ei tarvitsisi raahata sitä PA-kalustoa.
 
Noh, kunhan nyt kirjoittelin mitä olen ajatellut. Mikäli jollakulla olisi ehdottaa jotain muuta vaihtoehtoja, tai ennen kaikkea noita vahvistimia, niin kirjoitelkaa ihmeessä. Kaikki ehdotukset ovat avuksi.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=51&t=202027