Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:ganesha
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Millainen soundimaailma on hyvä teidän mielestänne?
Aika:25.06.2011 20:29
Mullakin on hauska anekdootti aiheeseen liittyen:
 
Joskus 90-luvun puolivälin tienoilla lainasin kirjastosta Red Hot On Impulse-kokoelman, jolla oli mm. aivan loistava Oliver Nelsonin biisi Stolen Moments. Myöhemmin yritin metsästää levyä, tuloksetta - joten (tein syntiä, tunnustan) waretin sen, aika köpöisellä bitratella, kylläkin.
 
Noh, jokunen vuosi sitten Nelsonin originaalilevystä ilmestyi remasteroitu painos USA:ssa, joten tilasin rieskan samantien!
 
Jostain kumman syystä vain tuhnuisempi mp3 kuulostaa omiin korviin paremmalta kuin tuo remasteroitu CD-versio! (Vaikka uskoisin että remasterointi on tehty pieteetillä, koska kuitenkin melkoisen tuoretta kamaa) Harmikseni hävitin tuon waretetun mp3:n koska en ajatellut sitä enää kuuntelevani kun levy kopsahti postiluukusta. Nyt kuitenkin kaipailen tuota savuisempaa versiota aika ajoin :D Se tuntui tekevän biisille enemmän "oikeutta"
 
Tuolla kokkarilla oli muutenkin sen verran kurantteja esityksiä, että olen yrittänytkin niitä biisejä metsästellä - ja aika hyvällä menestyksellä, levyn helmistä ei puutu levyhyllystä enää kuin pari rieskaa, ja niidenkin hankkiminen on jäänyt lähinnä rahanpuutteesta kiinni...
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=201969