Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:sn
Alue:Bassot
Aihe:Sterling by Music Man SB14
Aika:22.06.2011 20:39
Hoo, 490pv vanha aihe! nouskoot.

Sterling by Music man bassot ilmeisesti valmistetaan jenkkiläisten osista, kasataan Indonesiassa. Valmiit bassot lähetetään takaisin jenkkeihin, jossa ne tarkistetaan, joten laadukkaita pitäisi olla.

Mutta kysymys! Mistä tuollasia saisi suomesta, ilman että hintaan olisi lisätty toistasataa euroa siihen, minkä hintaan valmistaja itse myy Amazon.comissa, vajaa 600 dollaria, mikä näemmä on vähän reilu 400 euroa, nykykurssilla. Tällä hetkellä lähin näitä vehkeitä myyvä liike olisi Musiikki-kullas Oulussa, missä kyseiset vehkeet maksavat vajaa 900 euroa.

 
Metalliosat noihin tulee kuulemma Koreasta, mutta tuskin korealainen alumiini on sen heikompaa kuin amerikkalainen. Elektroniikkaosasto ei taida kuitenkaan olla ihan 1/1-kopio. Vuosi sitten ostin ja edelleen erittäin tyytyväinen. Vaikka välillä tekiskin mieli ja nyt olis varaakin, ei kuitenkaan muutaman testikerran perusteella ole tullut pakottavaa tarvetta vaihtaa sitä sellaiseen jonka lavassa lukee "Made in San Luis Obispo, CA, USA". Omani ostin Englannin eBaysta 650 e:lla, melkoinen hintahanurihan noissa on. Tohon Amazonin hintaan pitää tietysti lisätä verot ja tullit, olisko jopa huntin keikka, mut silti. Thomannillakin aika tyly hinta, 888 e.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=35&t=187985