Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Rantsu
Alue:Koskettimet
Aihe:näyttääkö nord leadit näytössä nuppien asennon kun kääntää ?
Aika:20.06.2011 12:23
tepposal: Jotenkin musta tuntuu etten minäkään pidä "loputtomista nupeista", vaikka näenkin ihan hyvin. Tai siis kyllähän niitä käyttää, mutta tavallinen on parempi. Monesti endlessin kanssa kun säätää jotain julmetun laajaa skaalaa niin kestää ja kestää, mutta tavallisella se koko skaala on siinä nupin liikkeen alueella. Tietty hienosäätöön voi sillloin tavallisella joutua vielä tekemään pari painallusta jostain toisesta säätimestä. Yleensä 128 askeleen säätö on hienosäädöltäänkin toimiva tavallisella nupilla.
Nämä voivat kyllä riippua synastakin.

 
Noi NL3:n "loputtomat" potikat (ja samanlaisethan oli myös Modular G2:ssa) ei ole "jog wheel" -tyyppisiä, niiden liike "laidasta laitaan" on suurinpiirtein sama kuin tavallisellakin potikalla, eli se ledien osoittama liikerata.
 
Ja tosiaan, Nordit vilauttaa parametrin ja arvon näytössä potikkaa liikutettaessa, mutta esim. filtteriä ei pysty säätämään ihan hertsi kerrallaan, vaan siellä liikutaan tiettyjen kiinteitten arvojen välillä, millä käytännössä ei tietystikään ole mitään merkitystä.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=201734