Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Entropia666
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Floyd Rosen asentaminen?
Aika:17.06.2011 15:46
kimurantti1: Jos Ruokangas tekee 80 eurolla säädöt kitaraan, niin tuskinpa vaan routtaus ja floikan asennus (varmaan se lukkosatula laitetaan kanssa) tapahtuu satasella. Vahvasti veikkaan, että hinta alkaa kakkosella tai pahimmillaan kolmosella. Tuohon päälle vielä floikan hinta kilkkeineen, niin siinähän sitä kakkua on.
 
Mun mielestäni ei ole järkevää asennuttaa kitaraan floikkaa jälkikäteen. Operaatio on kallis, eikä soundista ja toiminnasta ole 100% takeita. Noin peruuttamattomat modaukset laskee myös kitaran jälleenmyyntiarvoa, vaikka floikan asennuttajalle käyttöarvo kasvaisikin. Jos haluaa floikan, niin kannattaa ostaa kitara jossa sellainen on alunperinkin.

 
Mäki elin vähän siinä uskossa että useempi satanen menee kevyesti jos kunnollisen haluaa... Jos toi Scythe maksaa sen päälle tonnin uutena, myy pois jollain 800e ja siihen päälle vielä 500e floikkaprojektista säästetyt rahat. Saapi aika hyvän floikkakepin sillä hinnalla....Ehkä jopa USA jaskaa, ei tarttee millään LTD:llä soitella, vaan real deal kehiin.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=201792