Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:pekka montin
Alue:Koskettimet
Aihe:Yamaha CS2X Propleema
Aika:02.06.2011 12:11
pekka montin: Tämä tuli myös nyt ostettua. En pettynyt. Soitin on käsittääkseni uutena maksanut aikoinaan euroissa sen 600-800 euroa eli halpa ollut ja for a reason. Ainut iso miinut tulee todella heiveröisestä ulkokuoresta ja koskettimistosta joka muistuttaa paljon 200-300 euron kotikoskettimistoa. Jos näiden asioiden kanssa osaa elää, on käsissä hyvä syntikka ja tuossa myös syy miksi se on aikanaan ollut alta tonnin euroissa. Kovalla koskettimistolla ja painavilla metalliosilla olisi varmasti tullut hintaan lisään useampi satanen aikanaan uutena.
 
Vaikka en Danceä soitakaan halusin myös ostaa yhden synan jonka saundeilla pystyy myös mm. väsäämään ja suorittamaan nykyaikaista musaa, vaikka en nykysaunistandardeista ja musasta juuri pidäkään. Yllätyksenä tuli myös että etenkin KAIKKI URUT ja WURLIZER ovat ihan törkeän kovia..Pianoista taas en pidä(ohkaisia mutta selkeitä=toimii bänditilanteessa sentäs paremmin), mutta se on oma syytä koska oma korva nielee vain Rolandin uudemmat sähköpianot ja niiden rinnalla Nordin pianot mukaanlukien ovat täysin luokattomia.
 
Erittäin hyvä syna hintaansa nähden. Ainut iso miinus tosiaan se että soittimessa mielestäni aika aneeminen koskettimisto ja soitin rakennettu heiveröisen muovikerroksen sisään. Jos jotain hyvää asiasta haluaa löytää, on soitin äärimmäisen kevyt.
 
Nyt sitten vain nuppi sekaisin tästäkin ja katsotaan koska löydän itseni ongelmista vai jääkö se autuus tämän kanssa kokonaan kokematta. Olisi tuolloin ensimäinen kerta
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=36&t=201094