Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:spacemonkeyevolution
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:PAF-7 hajonnut?
Aika:31.05.2011 12:37   (muokattu 31.05.2011 12:39)
TD6: Tässä jos joku sattuu ketjua vielä lukaisemaan niin saa heittää hyviä ehdotuksia kaulamikkinä (vielä) toimivan PAF-7 kaveriksi jos en uutta samanmoista osta sitten.
Ja seiskakielinenhän siis kyseessä.

 
Eli apexiin mikkiä, body mahonkia siis. Ainakin täällä eräs jäsen päivitti vastaavaan kitaraan Seymour Duncanin JB7:n tallaan ja oli tyytyväinen. Sitten kalliimmista mikkivaihtoehdoista sanottakoon jo myös mainittu M7, joka toimii hyvin ainakin j-cust.ibanezissa (mahonkibody+vaahterakansi). Omassa ibanezin 2027:ssa (myös mahonkibody) on dimarzion evolution ja siihen olen myös tyytyväinen. Tietty eihän se mahdottomuus ole iskeä PAF-7, jos siihen olet ollut tyytyväinen.
 
Sitten yksi vähän erikoisempi vaihtoehto voisi olla BKP:n aftermath: http://www.bareknucklepickups.co.uk … s&sub=contemporary&pickup=aftermath Tästä mulla ei ole kokemusta, mutta hanki siä ja kerro mitä tykkäät ;)
 
Yhteenvetona: vaihtoehtoja piisaa, varmasti todella moni mikki toimii kivasti, se on vaan sitten vivahde-eroja näiden välillä ja mistä itse sattuu tykkäämään.
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=201399