Muusikoiden.net
24.04.2018
Into-Luthman | Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Elektroninen ja elektroakustinen musiikki »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Elektronisen musiikin open stage -klubi Tampereella
1
aqzu
21.05.2010 12:31:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tervehdys,
ajattelin tuoda tietoonne meidän pyörittämää elektroniselle musiikille suunnattua "open stage" -klubia Tampereella. Mistä siis kysymys:
 
"Ravintola Artturissa käynnistetään uusi uljas idea maaliskuussa, kun kuun kolmantena tiistaina ravintolan valtaa "Omat Laitteet" -niminen open stage ilta.
Konseptin jalona ideana on tuoda kaupunkiin esiintymisareena elektronista musiikkia tekeville harrastajille ja tarjota näin elämyksiä myös paikalle saapuville kuuntelijoille. Mitään rajoituksia musiikkityylin puolesta ei artisteille aseteta, vaan kaikki on teknisten rajoitusten puitteissa (muutama liitäntä ja rajoitettu tila laitteistolle) sallittua ja toivottavaa. Tapahtumiin tulee ennakkoilmoittautuminen, jonka avulla pidetään tapahtumat miellyttävän mittaisina ja varmistetaan ettei ketään tarvitse käännyttää laitteineen ovelta."
 
Tällä viikolla oli toinen tapahtuma täydellä neljän yhtyeen kattauksella ja ihmisiä oli paikalla reilusti kolminumeroinen määrä, eli aika mainiosti meni tällä kertaa. Pääasia nyt on että sana leviää ja tietoisuus kasvaa jotta saadaan paikalle tarpeeksi esiintyjiä, ettei käy kuten huhtikuussa jolloin jouduimme tapahtuman peruuttamaan koska ilmoittautuneita ei tipahdellut. Ideana siis että kullakin esiintyjällä on parikymmenminuuttinen setti, ja ennen tapahtumaa tulee artisteista heidän kirjoittamansa esittely blogiin ja tapahtuman jälkeen blogiin tulee myös juttua ja äänitteitä esityksistä. Tapahtumaan on pakollinen ennakkoilmoittautuminen juuri siksi että nämä pidetään sopivan mittaisina tapahtumina. Mitään genrerajoja ei ole, kuten varmasti voitte kuulla esim tiistain äänitteistä..
 
Me hoidetaan tekniikka sekä esitysten äänitys plus tapahtuman promoaminen, artistit saavat vielä nauhoitteena koko esityksensä klubien jälkeen. Mitään rahaa ei kukaan tässä pyörittele, pelkästä rakkaudesta lajiin ollaan liikenteessä. Toki kukin esiintyjä saa muutamat oluetkin vaivanpalkkaa. Kova usko on että Tampereelta löytyy tarpeeksi tällaiselle tapahtumalle esiintyjiä.
 
http://omatlaitteet.blogspot.com/
omatlaitteet@gmail.com
 
Aki / Omat Laitteet
 
Henri Henri Olavi
21.05.2010 14:49:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Loistava juttu! Olen tällaisesta itse unelmoinut pitkään. Toivottavasti pääsen johonkin tapahtumaan itse paikan päälle osallistumaan, ainakin yleisön ominaisuudessa, mieluiten esiintyjänä.
 
Edes tätä yhtä ei ole olemassa.
dictatorsh*t
22.05.2010 22:27:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jeh, mahtava homma!
Viime tiistaina olimma kyseisessä tapahtumassa suristelemassa, ja eri nautinnollista oli. Kiitosta vaan vielä tapahtumasta.
 
Rahina
23.05.2010 11:39:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hieno juttu! (...ja olisipa hienoa jos vastaava saataisiin Helsinkiinkin!)
 
aqzu
07.07.2010 17:40:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Omat Laitteet #3 - 20.7.2010
Jälleen on kuukausi vietetty jalkapallolomaa välissä ja Omat Laitteet -klubi saapuu keskelle kesää salamoivan kulttuurikokemuksen kera. Tälle kerralle kesän keskelle on ilta täyttynyt neljästä mielenkiintoisesta esityksestä - rajoja ei edelleenkään ole, joten tarjolla onkin neljä mielenkiintoista ja varmasti aivotoimintaa stimuloivaa musiikkikokemusta.
 
Tiistain 20.7.. varmistuneet esiintyjät:
 
-Music Wonderland
-Wojaz
-sisäavaruudentutkimuskeskus
-ernesto aeroflot
(jokaisella esiintyjällä on n. 20 minuuttia esiintymisaikaa - mitään muita rajoituksia ei ole)
 
Esiintyjien esittelyt tulevat Omat Laitteet -tapahtuman blogiin omatlaitteet.blogspot.com lähipäivinä, ja tapahtuman jälkeen blogiin tulee tallenteita ja kuvia esiintymisistä sekä illasta mikäli ei päsee mukaan.
 
Nyt täytetään ravintola heinäkuisena tiistai-iltana ja jatketaan siten aiempien iltojen perinteitä!
 
Myös ilmoittautumisia otetaan jo elokuun iltaan - sinne on jo saatu muutama ilmoittautuminen, joten pidä kiirettä!
 
Facebook-event: http://www.facebook.com/event.php?eid=130450033657063&ref=ts
 
ilpop
14.07.2010 16:37:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mahtavata, paikalla ollaan taas!
 
Johnny Buzz
19.07.2010 23:40:29
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tää on kyllä hieno idea. Tuokaas klubi joskus vierailulle Helsinkiin, koska täällä ei vastaavaa löydy. Kunhan saadaan parit projektit live-kuntoon, niin tullaan soittamaan klubille. Tsemppiä klubin pyörittämiseen.
aqzu
15.08.2010 18:25:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Johnny Buzz: Tää on kyllä hieno idea. Tuokaas klubi joskus vierailulle Helsinkiin, koska täällä ei vastaavaa löydy. Kunhan saadaan parit projektit live-kuntoon, niin tullaan soittamaan klubille. Tsemppiä klubin pyörittämiseen.
Taitaa meidän klubinpyörittäminen riittää ihan vaan tässä kaupungissa - idea on toki tarjolla kopioitavaksi muuallekin ja enemmän kuin mielellämme vastaavan touhun käynnistämisessä autetaan. :)
 
Tiistaina taas mennään - valitettavan peruutuksen kautta vain kolme aktia tulossa, mutta niissä mukana mm. nintendo-ds -käsikonsoleita, kasettinauhureita ja yksi vj:llä höystetty setti. Viime kerran esitykset blogissa kuultavana ja tässä linkki lehtijuttuun joka ilmestyi paikallisessa päivittäisessä porvarilehdessä viime kerran jälkeen - tuli aika hyvä juttu noista syvemmistä ajatuksista joita tuohon touhuun liittyy:
http://www.uta.fi/~a393898/aamulehtiol.jpg
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti