Muusikoiden.net
23.06.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Elektroninen ja elektroakustinen musiikki »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Klubit ja DJ:t Suomessa
1
Kapane
05.02.2010 12:32:41 (muokattu 05.02.2010 12:32:50)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tampereella Out of Juice lopetti.
 
Missähän markinaalitanssimusaa voi tässä maassa kuunnella ja keidenkä levyjenpyörittäjien keikkoja kandee katsastaa?
 
Skenehuora jo 7,5 vuotta.
ganesha
05.02.2010 22:26:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Redrumissa Helsingissä on asialliset fjongat, vaikka tyylilajit vaihteleekin illoittain aika radikaalistikin. Varsinkin vanhan liiton teknoa siellä näyttäis olevan tarjolla kiitettävän usein.
 
Itse enää harvemmin tulee klubeilla pyörittyä, ei ole aikaa ja olen jo liian vanhakin pyörimään siellä parikymppisten jaloissa :D Uusistä dj-nimistä ei ole pienintäkään hajua mutta vanhojen partojen joukosta pitää kyl nostaa joitakin yli muiden: Eliot Ness on aina ollut kova (vaikka onkin hankalan tyypin maineessa niin soittaa useimmiten pirun tiukkaa teknoa ja teknisesti yksi taitavimmista levynpyörittäjistä - silloin kun veivaa alle 4 promillen kännissä :D) ja sit Njassa (käsittääkseni vieläkin käy soittelemassa levyjä siellä sun täällä, ja äijän chill-out setit ovat aina olleet käsittämättömän hyvää settiä).
 
mikä nyt sitten on marginaalia tanssimusaa? - Taitaapi piripolkka vieläkin hallita mestoja läpi suomen, sen pakollisen geneerisen kikkelitränsen lisäksi. Ja sit on tietysti ne parit nenänkaivuuprogeen panostavat snobailuklubit joissa pousaaminen musiikkia tärkeämpää :) Psykeskenestä olen ollut ulkona jo vuosia, eikä metsissä tamppaaminen ole muutenkaan kovin houkuttelevaa koska inhoan hyttysiä ;) Drum & Bass oli hyvää scheisseä 15 vuotta sitten (silloin kun Alimokin vielä soitti sitä), mut onko sekään enää marginaalia?
 
hyviä teknolevyjukkia Suomessa on ainakin ollut, en tiiä heittävätkö enää paljoa keikkaa: Dixon ja Tekla.
 
viina. hanuri. ja naiset.
Sergei Fallinen
05.02.2010 22:31:50 (muokattu 05.02.2010 22:45:09)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

en mä oo varma mitä se markinaalitanssimusa varsinaisesti on, mut mainitus redrumis on tullut viihdyttyä tiettyinä viikonpäivinä aika hyvin
 
E. itse asias tänään olis ollut jotain D'n'B and dubstepp release partyy, eli olis voinut lähteä. Ei vaan oo oikein party fiiliksii, tai ainakin oon selvin päin
 
suck, baby, suck, with the CD of Chuck Berry, Chuck
Markley
05.02.2010 23:16:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lil tony soittelee kans redrumissa hyvää tekkiä ja housee. Sit, jos kiksu uppoo nii Alex Kunnari soittelee kait ympäri onneloita ja näissä isommissaki kiksukemuissa.
 
Kiinnosti
carlos
06.02.2010 15:32:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko Top Billin jo ihan liian mainstreamia?
Tuleekohan Sahaan taas ensi kesäksi haussii ja nakkei-sunnuntait?
 
by the grace of God
maelstorm
08.02.2010 03:12:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

www.stealthunit.net
 
Siivet.
Metalzone
18.03.2010 21:45:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Playground ainakin itseäni mielytti, kun kerran kävin. Musiikki taitaa pyöriä housen eri alalajeissa, ei kuitenkaan mitään mainstream housea. Tottakai muutakin löytyy. Myöskin kohtuullisen isoja nimiä soittelemassa aina silloin tällöin.
 
Sergei Fallinen
23.03.2010 22:49:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Metalzone: Playground ainakin itseäni mielytti, kun kerran kävin. Musiikki taitaa pyöriä housen eri alalajeissa, ei kuitenkaan mitään mainstream housea. Tottakai muutakin löytyy. Myöskin kohtuullisen isoja nimiä soittelemassa aina silloin tällöin.
 
siel ei vaan ole röökikoppia=((((
 
mut sunnuntain aamujatkot on kyl tunnelmaltaan kokemisen arvonen tapahtuma, mitä oon joskus käyny. Kunnon eliitti-koksubilettäjät kaikkialta kaupungist raahautuu sinne ja tanssii viel 5 tuntia lisää. Mikäs siinä jos jaksaa
 
suck, baby, suck, with the CD of Chuck Berry, Chuck
Kapane
14.05.2010 10:25:59
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nythän Ky:n eli Kynän tilalle tulee uusi 500 henkeä vetävä mesta, jossa soitetaan pelkkää vaihtoehto konemusaa.
 
Tampereelle on kanssa tulossa samanhenkinen baari keskusta-alueelle tänä kesänä.
 
Varmuuden vuoksi olen puhunut pahaa kaikista
Kapane
27.12.2010 16:19:54
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Härskiä
 
Tampere:
 
Volume on avannut ovensa jo puoli vuotta sitten Tampereella. Kyseessä siis mm. Rico Tubbsin vetämä baari, josta löytyvät suurin osa Tampereen kovimmista DJ:stä Residenttinä - Kimik, Flight, Wispy, Rico/Infekto, Will Power, Juels, & Sami. Lisäksi mestoilla tuntuu pyörivän tasaiseen tahtiin muitakin vakkari DJ:tä, kuten esimerkiksi drS
 
Kokeellisempina iltoina löytyy mm.
Steps - DNB, Dubstep
Meno - House
Beatformers - DNB
 
Lisäksi on veihtelevampia iltoja joissa tulee Electroa, Trancea ja Housea.
 
-
 
Futuristicsin järkkää Treellä kaikennäköistä.
Tabular Integration koki takaiskun, kun Tabu paloi käyttökelvottomaksi. Yhdessä Basssystemin kanssa pidetyt illat Laternassa ja Valossa tosin yhä käynnissä. Seuraava 15.1.
 
Futuristics illoissa soittellaan Trancea, Techhousea ja mitälie drS:n ja Tremontin voimin muun muassa. Basssystemin kanssa Dubsteppia, Electrohousea, Big Beatia ja Junkkaa.
 
Varmuuden vuoksi olen puhunut pahaa kaikista
fidZi
22.08.2011 09:13:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Huom! Olet kirjoittamassa yli 237 päivää vanhaan ketjuun!
 
Välillä on sellainen fiilis, että vain Helsingissä (ja satunnaisesti Turussa) päästään hyvän vaihtoehtoisen konemusiikin makuun. Opiskelukaupungissani Jyväskylässä yöelämätarjonnassa on pakko valita rokkiklubien (Freetime, Katse) ja listahittihelvettien (Senssi, Bra, Giggling Marlin) väliltä. Rumassa on jotain näiden akselien väliltä, mutta silti ei mennä ihan tässä postauksessa haetun musiikin puolelle (ja paikka on esteettisesti kauhea), eli sellainen linja kuin mitä Helsingissä on YK:ssa/Kuudennella Linjalla/Flow'n myöhäisartisteissa/Playgroundissa puuttuu JKL:stä täysin. Toki välillä Ilokivessä on vaihtelua tarjoavia klubi-iltoja, ja esim. Joniveli heittää Shakerissa kuukausittaisen soul-räp-house -setin, mutta silti, sellainen Top Billin -meininki loistaa poissaolollaan.
 
Jos tässä yrittäisi kivuta kaupungin DJ-porrasta ylös pikkuhiljaa ja saada jonkun klubi-illan, jossa pääsisi sitä discohouselectrindietä soittelemaan.
 
Tärkeämpi kysymys kuin "Mikä soi?" tai "Miten se soi?" on "Miksi se soi?"
sus
19.09.2011 09:48:15
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

fidZi: Välillä on sellainen fiilis, että vain Helsingissä (ja satunnaisesti Turussa) päästään hyvän vaihtoehtoisen konemusiikin makuun. Opiskelukaupungissani Jyväskylässä yöelämätarjonnassa on pakko valita rokkiklubien (Freetime, Katse) ja listahittihelvettien (Senssi, Bra, Giggling Marlin) väliltä. Rumassa on jotain näiden akselien väliltä, mutta silti ei mennä ihan tässä postauksessa haetun musiikin puolelle (ja paikka on esteettisesti kauhea), eli sellainen linja kuin mitä Helsingissä on YK:ssa/Kuudennella Linjalla/Flow'n myöhäisartisteissa/Playgroundissa puuttuu JKL:stä täysin. Toki välillä Ilokivessä on vaihtelua tarjoavia klubi-iltoja, ja esim. Joniveli heittää Shakerissa kuukausittaisen soul-räp-house -setin, mutta silti, sellainen Top Billin -meininki loistaa poissaolollaan.
 
Jos tässä yrittäisi kivuta kaupungin DJ-porrasta ylös pikkuhiljaa ja saada jonkun klubi-illan, jossa pääsisi sitä discohouselectrindietä soittelemaan.

 
Top Billin-meininki loistanee poissaolollaan jyväskylässä, mutta tommosta (omasta mielestäni jokseenkin väsynyttä) indiediskomeininkiähän on vaikka kuinka: ns-klubi, club moustache, radio hear-klubit, hulinaklubi jne.. Veikkaisin että tarjonnan yksipuolisuus juontaa juurensa venueiden vähyydestä:
 
Ilokiven puitteet ovat varsin ok, mutta sijainti taas vähän huononpuoleinen. Rumassa, jossa itse vedetään kaverin kanssa brittibassoa kuukausittain, on klubeilla ehkä vähän vaatimaton äänentoisto siinä missä baarin vakkari-DJ:llä on monopoli isoon puoleen ja sitä myöten sen parempaan soundsystemiin sekä siihen että saa pumpata kunnon volyymilla. Brassa vois olla parhaat mahollisuudet järjestää jotain kunnon krebausiltaa mutta mulla ei oo kyl tarkempia tietoja mestan tapahtumakalenterista/historiasta(ja koko luukku vaikuttaa aika kurjalta). Tulossa tosin on ainakin "reiv:"-eventti jossa oli muistaakseni Rico tubbs ynnä muuta.
 
Minkästyyppistä musaa haluaisit veivata?
 
fidZi
08.10.2011 13:10:29 (muokattu 08.10.2011 13:19:41)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sus: Minkästyyppistä musaa haluaisit veivata?
 
Viimeisin mixtape exempli gratia: http://soundcloud.com/dj-saendoer/mixtape-6-saendoers-allsorts
 
Ja tosiaan, tuo indiediskomeininki Jyväskylässä on kyllä lievästi sisäsiittoista toimintaa. Hieman elektronisempaa ja yhteenmiksattua matskua kaipailisin. Pistä vaikka pikaviestiä jos kiinnostaisi yhteistyö.
 
Tärkeämpi kysymys kuin "Mikä soi?" tai "Miten se soi?" on "Miksi se soi?"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti