Muusikoiden.net
23.06.2018
 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Raskaan musiikin sooloskaba 71 - äänestys
1
arppah8
06.01.2013 22:03:14
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eipä mikään osallistujamenestys ollut tämäkään skaba, vaan enpä itsekään ehtinyt osallistua vaikka jatkoaikaakin tuli. Näillä mennään kuitenkin. Ja saatiinhan uusiakin osallistujia mukaan mikä on tietenkin erittäin positiivinen asia!
 
Jaossa viisi pistettä.
 
Äänestysaikaa annetaan torstaihin 10.1. klo 21 saakka.
 
ÄÄNESTYS:
Osallistujat voivat halutessaan kommentoida antamansa pisteet. Myös muut äänestämiään sooloja kommentoivat voivat äänestää. Vaatii kirjautumisen Mnettiin. Äänestysviestissä tulee olla kommenttien jälkeen lista missä pelkät nimet, ja pisteet.
tämä pistelaskijan työn helpottamiseksi.
 
PISTEET:
Äänestyksessä jokaisen äänestäjän on jaettava pisteitä seuraavasti:
3-4 osallistujaa 5 pistettä
5-15 osallistujaa 6 pistettä
15-25 osallistujaa 8 pistettä
yli 25 osallistujaa 10 pistettä.
Pisteet voi jakaa miten itse haluaa. Kuitenkin niin että yhdelle kilpailijalle voi antaa
max 3 pistettä.
Puolikkaita pisteitä ei jaeta
 
KILPAILU- JA ÄÄNESTYSAIKA SEKÄ MUUT EHDOT:
Äänestys on voimassa 5-7 päivää.
taustan maksimikesto 1 min.
Itseään ei saa äänestää.
Osallistuminen skabaan velvoittaa myös äänestämään.
Jos osallistuja ei äänestä hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa.
 
SOOLOTIEDOSTON NIMEÄMINEN:
Nimeä soolotiedostosi niin että käyttäjätunnuksesi on siitä selvästi havaittavissa.
 
SOOLOSKABAN KOMMENTIT:
Kaikki äänestyskejuun kuulumattomat kommentit jälkipyykki- threadiin
ei äänestysthreadiin.
 
VOITTAJALLE:
Skaban voittaja valitsee seuraavan taustan, ja vie seuraavan kisan läpi.
(skaban aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen sekä pikaviestin
lähettäminen jossa pyydetään aloittamaan seuraava skaba)
Jos sama kilpailija voittaa 2 kertaa peräkkäin toiseksi tullut saa päättää
seuraavan taustan. Tällä rajoitetaan "taustan tekijän" mahdollisia voittoputkia.
 
Nämä säännöt tulee laittaa jokaiseen raskaan musiikin sooloskaban aloitusketjuun.

Osallistujat:
 
Vladi http://maihinnousu.net/s/18539
Tonski http://maihinnousu.net/s/18580
Gisbe http://maihinnousu.net/s/18605
ruikku20 http://maihinnousu.net/s/18627
 
Status: Asiallinen mies, puhaltaa 1.37 promillea klo 7.30.
ruikku20
07.01.2013 21:11:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pistetääs kommenttia taas.
 
Vladi: Tässä oli kyllä melodiat tosi kohdallaan omaan makuun, ihan läpi koko soolon. Akkarilla, kun vetää niin ei tietty saundia voi oikeen muokata (no sehän tulee muutenki sormista ;D), mutta tässä tietty vähän "hävitään", mutta kyllä hyvistä melodioista yks pojo tulee!
 
Tonski: Jees oli kyllä aika mukava sekoitus tilun ja rauhallisten kohtien välillä. Yks kohta oli, jossa särähti vähä korvaan, mutta muuten hyvin taustan mukaan ja parit hienot likit, niin kokonaisuutena hyvä veto. Tauko tosiaan vähän kuului soitossa, mutta ei se kyllä itseä liiemmin haitannut.
 
Gisbe: Kyllä! Sieltä lähti kyllä aivan mahtavat bendaukset ja niissä oli kyllä sitä jotain, nimittäin otti kyllä sydämestä oikeesti, kun kuuntelin. Alkuun kuuntelin, että saundit aika jännät, mutta kun tottu niin kyllä oli loistava. Oliko sulla joku oktaaveri tässä? Sopi jokatapauksessa munsta hyvin taustaan. Muutenkin nuottivalinnat tosiaan osu kohdalleen.
 
Tuli melkosta ylistystä kyllä nyt kaikille :)
 
Pisteet seuraaavasti:
Vladi 1p
Tonski 2p
Gisbe 2p
 
Guitar playing is my life.
hevikukko
11.01.2013 20:55:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oli aikaa hiukan kommentoida pikaiseen, jos vaan passaa!?
 
Vladi: Aika maukasta fiilistelyä hiukan pimeänpuolen nuotituksella. On maltillista ja toimivaa akkaria. Tunnelma pysyy aikasta mystisessä sekä Espanja-vivahteisessa fiiliksessä. Taustaa seuraat kuin hai laivaa, ehkä yksi sivunuotti kuuluu alussa mutta toimivaa menoa Vladi tyyliin. Lopussa hieno skaalanomainen pyrähdys. Rohkeaa rohkeaa ;)
 
Tonski: Alussa sooloasi otat hillityn vaiheen. Aika raikkaita sivunuotteja taas hienosti toteutettuna ja arpeggioita pauhaa. Tatsi on todella kehittynyt viimeisistä vedoista. Kokonaisuus toimii yllättävän hyvin! Todella omaperäinen soolo ja ei muuta sanottavaa :D Hienoa vetoa hyvällä soundilla.
 
Gisbe: Ohhoh mikä aloitus. Tässä haetaan selvästi jotain todella maagista. Onnistut alun jälkeisellä kakkosaloituksella soinnulla suorastaan pelottamaan. Keskellä sooloa on muutama ohi minkä lie skaalan nuotteja, mutta lopussa olet ihan jyvällä iloisella tavallasi taustassa. Todella taiteellinen näkemys kokonaisuutena. Tää toimii ns. ArtUndergroundTilustaSekaisinFiiliksellä :)
 
Ruikku20: Tässä on otetta kyllä suorastaan Supermystiseen taiteellisuuteen, jonka tajuaa itse taiteilija parhaiten. Alun nousut ovat Megadethin alkupään sooloilua omalla tavallaan. Keskellä ollaan hiukan sivuraiteilla mutta selkoa saa tunnelmastasi. Lopussa sooloa pistät pikkuisia ripotuksia tiluja mukaan. Ei ihan vielä osunut nappiin, mutta hyvä tulee kunhan hiukan enemmän pysyt soinnuissa mukana ja seuraat taustaa. Hieno omaperäinen soitto kuiteskin joka tapauksessa!
 
Tonski 2P
Vladi 1P
Gisbe 1P
Ruikku20 1P
 
Mikä Boogie? ... No Mesa Boogie tietenkin! Hahahaa
Tonski
12.01.2013 02:30:43
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vladi - Hitusen huonosti kuuluu :D Muuten on kyllä sanottava et osa nuottivalinnoista oli todella hienosti valittuja, kivan erilainen ja omaperänen veto, jossain välissä ehkä pientä epävarmuutta nuottien kanssa. 3p.
 
Gisbe - Huhuu kun on omaan makuuni hieman tunkkanen soundi. B-osassa noi duuriset nuottivalinnat toivat hymyä kasvoille, fraasien yhtenäisyyden ja taustaan sopivuuden kanssa olis voinu olla parempikin veto, mutta ihan kivaa tiputtelua. 1p.
 
ruikku20 - Tässä vedossa kuuluu jo kitara selvemmin. Muuten tuntuu että harmonisesti veto on jossain Ruotsissa vaellusretkellä, rytmisesti diggasin joistakin ideoista! :D Fraseerauksellisesti kiinnittäsin huomiota hieman mm. vibratoon ja ihan yleisesti tatsiin, sillä monet ideat tuntu olevan soitettuna hyvin tulkinnallisesti tasaisina nakutuksina ja pisteestä a pisteeseen b etenevinä palikkoina. Kuitenkin ihan pisteen arvonen veto! 1p.
 
Itellä tuntu että A-osassa oli taustan harmoniassa vähän hakemista, en oo vieläkään varma meneeks se ihan niinkun pistin menemään, mutta menkööt.. :D Mukavan lyhyt tausta, tälläpä nää menee. jes!
 
Vladi
12.01.2013 14:49:42
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nöyrimmät pahoitteluni äänestyksen unohtamisesta. Tässäpä tulee superkriittinen TUOMIO:
 
Tonski - Marty Friedman tuli ekalla kuuntelulla mieleen, varsinkin jos olisit vielä härskimpää vibraa käyttänyt. Parissa kohtaa soittosi tempo on hieman irti taustasta ja ehkä soolossa voisi olla myös aavistuksen lisää dynamiikkaa. Tausta potkaisee puolessavälissä isomman vaihteen silmään, mutta soolo jatkaa vähän samalla linjalla. Kaiken kritiikin jälkeen pitää todeta, että meno oli taas Tonskimaisen varmaa ja sisälsi pari ihan törkeä hyvänkuuloista lickiä, jotka tekisi mieli "lainata" omaan käyttöön... ;) 3P
 
Gisbe - Olipas happoinen alku ja muutenkin hauskaa vaaran tunnetta soitossa. Ei todellakaan tiedä, mitä tulee seuraavaksi ja tämä ehdottomasti positiivisessa mielessä, vaikka pari kertaa sävelet ehkä hieman falskaavat taustaan nähden. Oli pakko kuunnella heti uudestaan, oli senverta epäperinteistä sooloilua aivojen prosessoitavaksi. Jo pelkästään epäortodoksisesta lähestimystavasta niin soitannollisesti kuin soundillisestikin piste ropisee! 1P
 
ruikku20 - No jopas oli jännittävä veto tämäkin. Välillä mennään taustan sointuihin sopivissa melodioissa ja välillä tulee ihan jotain muuta. Pakko antaa piste poikkeavasta soitannollisesta ja rytmillisestä lähestymistavasta, en odottanut kuulevani tämmöistä. 1P
 
Tonski - 3p
Gisbe - 1p
ruikku20 - 1p
 
Jos se vaappuu ja vaakkuu, se on ankka.
arppah8
12.01.2013 21:03:56
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No niin, pisteet on vihdoin annettu ja voittajaksi selvisi niukin naukin Tonski kuudella pisteellä, onnea! Ei muuta kuin uutta skabaa kehiin.
 
Tonski 6
Vladi 5
Gisbe 5
ruikku20 3
 
Status: Asiallinen mies, puhaltaa 1.37 promillea klo 7.30.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti