Muusikoiden.net
27.05.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Roots-skaba 204 äänestys
1 2
Jucciz
09.12.2011 21:00:05
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Skabaan tuli 17 mukavat osallistujaa, joten jaossa on 8 pistettä per äänestäjä.
 
Äänestysaika päättyy su 11.12.2011 klo 21.00.
 
-------------------------------------------------------------------------------------
ÄÄNESTYS:
- kuka tahansa voi äänestää kerran per/kisa, mutta SKABAN ULKOPUOLISTEN ON KOMMENTOITAVA antamansa pisteet (vaatii kirjautumisen)
- äänestyksessä jokaisella äänestäjällä on jaettavanaan pisteitä seuraavasti:
alle 15 osallistujaa: 6 pistettä
15 - 25 osallistujaa: 8 pistettä
yli 25 osallistujaa: 10 pistettä
 
Pisteet voi jakaa niin kuin kukin itse haluaa, kuitenkin niin, että yhdelle kilpailijalle voit antaa maksimissaan 3 pistettä.
- äänestys on voimassa noin 3 päivää
- itseään ei saa äänestää
- osallistuminen skabaan ei velvoita äänestämään, mutta mikäli osallistuja ei äänestä, hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa
 
VOITTAJALLE:
Skaban voittaja valitsee seuraavan rootstaustan ja vie seuraavan kisan läpi.
(Skaban aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen sekä pikaviestin lähettäminen, jossa pyydetään aloittamaan seuraava skaba.)
 
Jos sama kilpailija voittaa kaksi kertaa peräkkäin, toiseksi sijoittunut saa päättää seuraavan taustan. Tällä rajoitetaan mahdollisia "taustan tekijän" voittoputkia.
 
Seuraava kilpailu olisi suotavaa aloittaa noin viikon kuluessa edellisestä skabasta, ettei kilpailijat / raati hermostu.
nämä "säännöt" pitäisi laittaa skaban aloitusthreadiin.
 
Osallistujat:
 
1. tjj2000: http://maihinnousu.net/s/14668
2. tono: http://www.mikseri.net/artists/mnet/roots204tono/493893/
3. Vesa423: http://maihinnousu.net/s/14671
4. tahtah: http://maihinnousu.net/s/14673
5. MoreK: http://maihinnousu.net/s/14677
6. stratomaster: http://dl.dropbox.com/u/6768090/stratomaster_rs_204.mp3
7. Nikke91: http://maihinnousu.net/s/14689
8. blues guitar: http://maihinnousu.net/s/14690
9. BigPapa: http://maihinnousu.net/s/14691
10. apenaattori: http://maihinnousu.net/s/14692
11. krk: http://maihinnousu.net/s/14702
12. latuska90: http://maihinnousu.net/s/14703
13. sickboy: http://maihinnousu.net/s/14705
14. kekehe: http://maihinnousu.net/s/14717
15. piper: http://maihinnousu.net/s/14718
16. Jucciz: http://mp3.jucciz.com/other/jucciz_roots204.mp3
17. Kuha: http://maihinnousu.net/s/14719
 
Jos kevyen musiikin nuotinkirjoitus ja komppilaput kiinnostavat, tutustu ihmeessä sivustooni: Lappu soimaan!
poppamies
09.12.2011 21:08:01
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nyt loppui pisteet...
 
tjj2000: Minun mielestä liikaa wahia. Muuten OK soittoa.
 
tono: Joku rythihäikkä minun korvaan. Soitto ei oikein saa yliotettetta kappaleesta. Tässä tulee väkisin se fiilis että on nimenomaan soitettu valmiin taustan päälle (niin kuin tietenkin onkin) eikä bändinä. Soundi muuten OK
 
vesa423: Ei paha. Soitto kuitenkin jollain tapaa liian "nättiä". En tiedä johtuuko äänivalinnoista vai soundista mutta jotenkin liian raikas ja iloinen fiilis jää. Ehkä äänivalinnoista,skaalasta johtuvaa.
 
1p tahtah: Tää on sitä ! Tässä on bluesia. Tykkäsin siitä rauhallisesta soituarpeggiosta siihen sopivaan väliin. Erittäin tyylinmukainen veto. rauhallinen mutta täynnä munaa ja hyvällä soundilla Olen aivan myyty!
 
1p MoreK: Tässä runsaasti wahia mutt jollain ihmeen tavalla se sopii tähän. Ikäänkuin vokaliesitys. Mahtava finaali. Hienoa!
 
1p Stratomaster: Tästä tulee jotenkin Byddy Guy mieleen . Hienoveto kaikin puolin. Kuulee että soittaja on ollu fiiliksissä soittaessa. Siitähän tässä genressä on kyse.
 
1p Nikke 91: Tää on hyvä. Soundi ei oo ihmeellinen mutt samalla jollain tavalla aito ja orgaaninen. Tykkäsin.
 
Blues guitar: Tässä taustassa itessään on raskas komppi ja minusta ei pitäis kovin paljon kitarassa laittaa painotus samoille kuin kompissa. Pitäis enemmä soittaa väliin.
 
Big papa: Kaipaisin soittoon enemmän herkkyyttä. Tää on jollain tavalla liian agressivinen .
 
1p Apenaattori: Pidän soundista ja tatsista kovin.
 
krk: Hyvä idea mutt minusta jotenkin jää puolitiehen. Joitain kyseenalaisia ääniäkin joukossa. Siitä kuitenkin täytyy antaa tunnustusta että henki näyttäis olevan ammennettu viime vuosituhannen akustisesta delta bluesista.
 
latuska: Ei huono mut tästä tulee sellainen fiilis että soitto on liian laskelmoitua ja varovaista. Oisit ottanut käsijarrun pois ja antanut mennä. Siitä kai bluesiss loppujen lopuksi on kyse.
 
1p sickboy: Tästä tykkäsin heti. Tää ei tuntunu ollenkaan "skabavedolta" vaan musalta. Tää vain jostain syystä istuu taustaan. Tässä myös hyvä esimerkki siitä että on osattu soittaa kompin väliin ja täyttää tyjät hienosti.
 
1p kekehe: Tässä hienoja bluesin keskeisiä elementtejä mukana. Toimii aina ja kaikkialla.
 
1p Piper: Hieno soundi ja hienoa soittoa. Tämäkään veto ei levänny liikaa kompin päälle vaan veti ikään kuin oman tuplajuttunsa sen harvan kompin päälle. Hieno veto!
 
Jucciz: Hyviä dynaamisia juttuja. Hienoja harmonioita. Hyvä fiilis.
 
Kuha: Todella taidokkaasti soitettu! Soundi minun makuun kuitenkin liian "uusi" . Lieneekö joku digihärpeke välissä. Siis ei millään muotoo huono veto mutt minulle ois sopinu joku vähemmän hifi souundi.
 
G strings are for strippers
MoreK
09.12.2011 21:21:25
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Päätin jakaa pisteet 1/nuppi kun oli niin paljon hyvää tavaraa. Stratomasterin, Sickboyn ja Kuhan soolot säväyttivät ehkä eniten.
 
tjj200: Mukavan leppoisaa menoa. Diggailen itte wahia tosi paljon, tässä wahin käsittely tippui mainiosti biisiin. Heh, oma wah-veto syntyi ennen tämän kuuntelua, oltiin vissiin samalla aaltopituudella :)
 
tono: Leppoisaa, rauhallista tiputtelua. Ihan mukavasti oivallettu taustan syvin olemus. Tonolla homma paranee kaiken aikaa, tässä oli musikaalisesti ihan oivaa menoa paikoin.
 
Vesa423: Hauska, clean soundi, joka toimi taustaan. Tatsiin kaipasin vähän enemmän henkeä, joka syntyisi sopivilla nyansseilla (varsinkin vasemman käden touhua, pull-offeja jne.).
 
tahtah: Tässä on sitä "aitoa jokisuiston tunnelmaa", erittäin mageeta soittoa, tunnetta pelissä. (Kitara miksattu vähän turhan pinnalle, mutta se ei vie pisteitä...)
 
stratomaster: Maukas soundi kitarassa, hyvä tatsi, niinkuin masterilla aina. Hienosti rakennettua sooloa, tällaisen kuuntelusta vois maksaa jonkin euron blues-klubille.
 
Nikke91: Stratomasterin jälkeen soundit kuulosti hmmm suoremmilta. Ihan maukasta perusmenoa, ei yllätyksiä, mutta ei pettymyksiäkään.
 
blues guitar: Lennokasta ja mukavaa menoa kivalla tatsilla ja soundilla. Se toinen kitara oli vähän turha, tosin toimi kyl ihan jees.
 
BigPapa: Tuttua BP soundia, tiukkaa ja viiltävää keskialuetta. Loistavaa fraseerausta, BP soittaa selkeästi kotipesällään.
 
apenaattori: Slide toimii kyl tähän biisiin. Hyvin vedetty, ei hötkyilyä, kivasti nyansseja. Oisin vähän ootellu kahden kielen juttuja sekaan ja enemmän blue-note/septimi -kuvioita. Mutta kyllä tää toimi hienosti näinkin.
 
krk: Helkkarin mielenkiintoinen soundi, jotain akustista tossa oli, mikähän setup? Hyvin kyllä kulki soittokin, sointujen kautta, mukavia sointukuvioita ei ihan perussettiä lopussa. Jeh!
 
latuska90: Hyvää perustavaraa, lennokkaita likkejä väliin. Erittäin jees.
 
sickboy: Hyvällä tatsilla tippuu tavara. Soundi on erittäin kohdallaan myös. Hienosti kerrottua juttua. Jumatsukka, kyl tää nyt nousee kärkikahinoihin!
 
kekehe: Jotain haasteita äänityksessä, tausta hukkuu? No, soitto on varsin pätevää, hyvää tatsia, mukavia double-string juttua jne. Menee ihan tohon pistesijojen tuntumaan ainakin..... katotaas....
 
piper: Mallikasta ja maltillista menoa. Kiva, ilmava soundi. Menee myös sinne piste-sijojen tuntumaan....
 
jucciz: Kyllä toimii. Varsin mallikasta, musikaalista ja miellyttävää kuultavaa. En ihan ostanu tota lopun särö-tohinaa.... (bändi ei lähteny mukaan :)
 
Kuha: Heh, mentiin kertapamauksella sontakärryillä Lousianan perukoille. Soundi otti kyl tuiman otteen heti alusta, ihan mahtavaa. Soitto pelaa kans niin helkatin hienosti.
 
1p tahtah
1p stratomaster
1p blues guitar
1p BigPapa
1p krk
1p latuska
1p sickboy
1p Kuha
 
Rock Rooster - Shakin' Up the Henhouse! http://www.rockrooster.com
sickboy
09.12.2011 21:53:56
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Juu, yhden pisteen olisin tarvinniut vielä. Nikke91 olisi vielä mun mielestä ansainnut pisteen, mutta päätös oli tehtävä.
 
tjj2000: Oli tossa vedossa paikoin kivojakin sävyjä, mutta päällimmäisenä tuli mieleen nypläys maustettuna wahilla. Silloin kun sanottavaa oli, ni homma pelitti. Toisaalta mukavan staattinen kokonaisuus.
 
tono: Lähti jotenkin tosi onnettomasti liikkeelle, mutta vedon edetessä tässä saavutettiin jotain aika hienoa. 1p
 
Vesa423: Mielenkiintoisia äänivalintoja ja niillä on luotu aika omalaatuinen tunnelma. Sympaattisessa vireessä vedetyt bendit. Tässä oli paljonkin hyvää.
 
tahtah: Hyvä takakeno ja vibrat heti alkuun. Saundikin on oikein maukas. Taitaa olla paras tahtah-veto mitä olen kuullut. Tässä oli hyvää rytmistä ja mlodista kehitystä. 1p
 
MoreK: Vaikka wah onkin mukava efekti, siitä häviää teho, jos se on päällä koko soolon ja sitä poljetaan melko staattisessa rytmissä. Kokonaisuus pelasi muuten, mutta parempi olisi ollut, jos olisit malttanut odottaa wahin laukaisemista vaikka puoleen väliin sooloa.
 
stratomaster: Jännä saundi, mitäs tohon on sotkettu joukkoon. En ihan kauheasti pidä tosta saundista, jotenkin liian digitaalinen. Hyvää soittoa kyllä, kokonaisuus ei kuitenkaan säväyttänyt.
 
Nikke91: Mukavan raaka saundi ja tatsi.
 
blues guitar: Saundi oli aavistuksen kylmä, se on jotenki aika pienestä kiinni, että saa saundin istumaan taustaan. Toi melodiakitara/soolokitara oli hauska idea.
 
BigPapa: Agressiivinen saundi tosiaan, ei huono...ihan hyvin istui taustaan. Hyvää ja varmaa bluessoitantaa. Mitä jos lähtis joskus vaikka liikkeelle tol samalla saundilla, mutta kitaran volapotikka vaikka puolella volyymilla. Sillä tavalla, että särö siivoutuu vähän... sit pistää vasta parin rundin jälkeen kaikki peliin. 1p
 
apenaattori: Putkesi liukuu oikein mallikkaasti pitkin kieliä. Tyylitajuista mikrointervallien hallintaa. Hyvä et tuli vähän tatsiin agressiivisuutta loppupuolella, muuten ei olis kantanu koko sooloa...vähän ehdin jo pelästyä. 1p
 
krk: Maltillinen veto, resonaattoriklangia. Jotenkin erikoinen ja kiehtova veto, harkittuja juttuja. 1p
 
latuska90: Mallikasta soittoa, jotenkin kuitenkin paistoi sellainen oppikirjamainen kaavamaisuus tästä vedosta. Kaikki on periaatteessa kohdallaan, mutta tässä olisi kaivannut reilumpaa heittäytymistä.
 
kehe: Nyt on balanssit aika mielenkiintoiset. Olet jotenkin onnistunut laskemaan koko vedon volatason ja varsinkin taustan tasoa reilulla kädellä. Kun tämän häiriötekiän saa työnnettyä pois, niin huomaa kuuntelevansa oikeastaan tosi mallikasta soittoa. Kyllä tälle on piste annettava, hoidas balanssit kuntoon seuraavalla kerralla. 1p
 
piper: Mukavan rauhallinen, ehkä vähän liiankin rauhallinen veto. Edes hitunen palleja sinne sekaan ja homma saa uuden uskottavuuden.
 
Jucciz: Hyvää kamaa ja hyvin kasvoi tarina. Saundia olisin ehkä istuttanut vielä paremmin taustaan, joku siinä mietitytti. 1p
 
Kuha: Twangia riittää koko kisajoukolle. Tykkään tosta miten käytät vapaita kieliä tosi paljon hyödyksi. Oliko cap kiinni? Varmat pojot pois. 1p
 
1p: tono
1p: tahtah
1p: BigPapa
1p: apenaattori
1p: krk
1p: kehe
1p: Jucciz
1p: Kuha
 
BigPapa
09.12.2011 22:43:27 (muokattu 09.12.2011 23:05:01)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Anteeksi rehellisyyteni:
 
1.tjj2000: Tää on haparoivaa soittoa, soundi on omalla tavallaan aika viehättävä, en kuitenkaan käyttäisi tämän tyylisessä bluesissa. Tauko lopussa menee vähän hukkaan odotellessa, että milloin se rumpali lyö sisään.
 
2. tono: Ei ihan varmalla pohjalla tämäkään veto vähän hakemista ja lipsuja. Soundi suht ok, mutta tausta suhteessa sooloon lian hiljaa. Taukokohta lopussa ei oikein tyylikäs.
 
3. Vesa423: Ei oikein bluesfiiliksissä tämä, duuriskaalaa aika paikoin soveltumattomasti. Toinen kierto vähän paremmissa merkeissä, mutta hapuilua havaittavissa. Soundi ei mikää paha, mutta ei säväyttäväkään.
 
4. tahtah: Soundi on aika hyvä, mutta heti venytyksen falskius ja jatkossa töksäilyä, eikä oikein fraasit oo tyylikkäitä. Vibrat ei oo parantuneet. Lopun taukokohta tyylitön.
 
5. MoreK: Wahia pelissä, soitto on parempaa kuin alkupään veijoilla, kyllä. Fraaseissa tyylinmukaisuutta näin kun soittaa niin yksi pikku moka jätetään huomiotta ja lopun taukokohta oikein mukava.
 
6. stratomaster: Vähän mietin tuota soundia, mutta muutaman kuuntelun jälkeen se alkoi kuullostaa ihan jeesiltä ja soittohan on toiminut aina, niin tässäkin. Hienoa lypsämistä toka kierron alkuun. Hyvä!! Ja loppukin kohillaan.
 
7. Nikke91: Piukee puhdas soundi ja ihan asiallista soittoa, toki hiukka toi molli tossa yhessä paikkaa vähän..toka kierron alku vähän mietityttää. Jaaha, se toistuukin koko kierron, loppu paikallaan, ei paha.
 
8. blues guitar: Soundihan on mukava. Tää on vähän sellasta hardrock bluesia. Säännöthän taustan muuttamisesta sanoo.....no mut olkoon, tää oli sujuva ja ihan mukava.
 
9. BigPapa:
 
10. apenaattori: Ihan mukava slideveto hyvällä soundilla.
 
11. krk: Oikein perinne höttöä asiaankuuluvalla soundilla, juuret hallussa. Hyvä ja taustaan sopiva veto.
 
12. latuska90: Juu tää on uskollinen tyylilleen ja sillä saralla hyvä veto. Hyvä soundi ja fraasit ja touchi. Ja toi vibrato on kyllä kehittynyt mainiosti.Tauko osui kohilleen lopussa.
 
13. sickboy: Hyvällä touchilla, soundeilla ja fraaseilla varustettu vähän bluesin ulkopuolellakin seikkaileva hyvä veto. Ei huomauttamista.
 
14. kekehe: Soolo aivan liian kovalla, muuten kuullostaa ihan asialliselta pudottelulta.
 
15. piper: Iisimmällä soundilla pikkunättiä mukavaa soittoa. Bendit hallussa eikä haparoi. Aika mukava itseasiassa. Taukokokohtakin osui.
 
16. Jucciz: Aika varovaisesti liikkeelle. Mut kyllähän tämä bluesin kirjoihin menee. Ja lisää runtua toiseen kiertoon. Vähän soundipuoli, etenkin toi särö, mietityttää.
Soittohan toimii kyllä. Vähän viilaisin fraaseja ehkä paikoitellen bluesimmiksi, mitä se ikinä tarkoittaakaan ja soundia pari napsua master volaa pienemmälle ja päävolaa isommalle vai oliko pieni vaffari tai sit joku boxi välissä.

17. Kuha: Nyt on soundikarkkia, loistava soundi ja soitto, tässä ollaan ytimessä, twängää kunnolla kun sitä tarvitaan. Mahtavoo. Ei mitään huomauttamista.
 
2p Kuha
2p Sickboy
2p Stratomaster
1p krk
1p Latuska90
 
Pisteissä kiinni loppumetreille asti Piper ja Jucciz ja olihan se apekin.
 
Vesa423
09.12.2011 23:27:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tjj2000_En ole koskaan tykännyt näin hallitsevasta wahin käytöstä. Siksipä ei oikein iskenyt kokonaisuutena, vaikka soitto tuntui kulkevan ihan hyvin.
 
tono_Dynamiikassa vaihtelua, joka hyvä asia, mutta ois kaivannut vähän selkeämpää otetta pääkuvioihin, että erottuisivat tunnelmaa luovista koristeluäänistä.
 
1p tahtah_Malttia ottaa alku rauhallisesti. Tarina kantaa loppuun asti.
 
MoreK_Wahin takia kokonaisvaikutelma ei oikein iskenyt, vaikka jotain ihan maukkaita kuvioita tuntui mukana olevankin.
 
1p stratomaster_Soundi ja soitto toimii. Tarinaakin riittää kerrottavaksi koko matkalle. Tykkäsin.
 
Nikke91_Alusta vähän rauhaton vaikutelma, liikaa nuotteja. Tai sitten kliinimpi soundi ois jättänyt koristeluäänet paremmin taka-alalle. Keskiosa ja komppailuosio ihan ok.
 
blues guitar_Ideat riittää loppuun asti. Kokonaisuutena toimiva veto.
 
1p BigPapa_Vähän hevi soundi makuuni, mutta soitto toimii ja kuviot kantaa loppuun asti.
 
apenaattori_Nyt soundi toimii slidella. Soitossakaan ei huomautettavaa. Jäi jotenkin hajanainen vaikutelma kokonaisuudesta.
 
krk_Ihan maukkaitakin kuvioita mukana, mutta kokonaisuus ei iskenyt ihan krk parhaiten vetojen veroisesti.
 
1p latuska90_Plussaa koko esityksen mittaisesta tarinasta. Ideaa. Pisteille.
 
sickboy_Hyvä tatsi ja soundi. Yksittäiset kuviot toimii hyvin, mutta kokonaisuus ei säväyttänyt ihan pistesijoille asti.
 
kekehe_Perus blueskuvioita. Toimivat ihan hyvin.
 
piper_Tunnelmallinen soitto toimii. Näin pitkään esitykseen oisin kaivannut jotain vaihtelua matkan varrelle (dynamiikkaa, tauotusta tms)
 
2p Jucciz_Dynamiikka hiljaisen alun ja vähitellen ruvelle viedyn putkisoundin välillä toimii. Melodisesti hyödyntää hyvin taustan sointukulkuja, istuu siis hyvin taustaan. Suosikkini
 
2p Kuha_Sielukas veto. Hyvällä soundilla ja fraseerauksellakin vielä. Tykkäsin.
 
blues guitar
10.12.2011 09:38:01 (muokattu 10.12.2011 09:41:28)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

TahTah; 1p. Kivasti napsuu.
 
Stratomaster: 1p. Tältähän se kuulostaa kun sen osaa.
 
BigPapa: 2p. Asiaa! Bluesbreakers with Eric Clapton jalanjäljillä.
 
Latuska90: 1p. Tarkkaa ja varmaa soittoa hienolla fraseerauksella.
 
Sickboy: 2p. Upeaa soittoa upealla soundilla. Pro soittoa.
 
Kuha: 1p. Tää efekti jota tässä käytetään tunnetaan nimellä "sormet".
 
Moni muukin oli hyvä, mutta nää oli parasta bluesia. Mun mielestä.
 
...ajan H-D:llä pitkin suomee...antaa kitaran laulaa vaan...juomaksi kelpaa vain Scotch Single Malt...
tjj2000
10.12.2011 10:30:05 (muokattu 10.12.2011 12:59:37)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

taiteelliset vaikutelmat, muut ovatkin jo kommentoineet teknisiä ansioita
 
tono: mukavan rauhallista pyörittelyä; lähes parasta Tonoa mistä on saanut nauttia
vesa423: rauhallista ja kuulasta soittoa, mukava henki leijui soitossa, loppua kohti vaan parani
tahtah: artisti senkuin vaan parantaa menoa, saas nähdä mihin ehtii ennen kuin sormet alkaa kangistumaan ;)
morek: mikä ihmeen efekti oli sotkemassa blues nautintoa! muuten olisi ollut ihan kelvollista ;)
stratomaster: perinteisen bluesia vääntöä rennossa hengessä, kuviotkin mukavasti hallussa
nikke_91: terävää blues vääntöä; ei tätäkään voinut olla kuuntelematta loppuun saakka
bluesguitar: mukavasti komppikitara muutti kappaleen luonteen vähän raaempaan suuntaan, hyvältä kuulosti näissä korvissa kokonaisuus
bigpapa: tuomari sanoo: ei armoa, pois alta, näin se on. vakuuttavaa vääntöä
apenaattori: hyvin tunnistaa käsialan, vaikka onkin ryhtynyt artisti putkimieheksi, loppupuolen rupsautukset oli hienot
krk: mukavan ilmava soundi, olin kuulevinani jossain kohdissa jotain Beck kuvioitakin, hieno kokonaisuus
latuska90: mukavat artistille toimivat vibbbraatot, kokonaisuus oikein nautittava blues pala
sickboy: sairasta vääntöä, kuten artisti on itsensä nimennyt, hieno soundi, täällä korvien välissä menee parhaaseen A-luokkaan
kekehe: äänitystasojen balanssista riippumatta, hyvää ja näppärää vääntöä rennosti soitettuna
piper: mukavan rauhallinen ja kuulas sointi, tuli soinnista mieleen jossain kohdissa JJ, mukavasti kasvoi loppua kohti
jucciz: mukavasti painotus kasvoi loppua kohti, mukavan rupinen soundikin
kuha: jostain syvältä etelästä tai jostain sieltä päin vakuuttavaa blues vääntöä terävällä, mutta samalla jotenkin pehmeällä soundilla; hieno juttu
 
pisteytys vaikea tehtävä, koska taso tällä kertaa varsin korkealla tasolla
 
tahtah 1
bluesguitar 1
bigpapa 2
krk 1
sickboy 1
kuha 2
 
Kun en soittele, niin olen varmaan lenkillä http://www.movescount.com/members/tjj2000
kekehe
10.12.2011 11:02:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

2p Stratomaster
2p Big Papa
2p Sickboy
2p Kuha
 
Huikeaa bluestaituruutta mun makuun näissä kaikissa. Paljon oli muitakin hyviä.
 
Jucciz
10.12.2011 14:34:14
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

2p Stratomaster - tyylinmukaista menoa, hyvä soundi, tunteella vedetty
1p BigPapa - oikealla tavalla perusasioiden äärellä
2p apenaattori - maukasta, hitaasti kypsyvää, kiireetöntä, ehjä kokonaisuus
1p krk - maukasta juurihoitoa, hienoja fraaseja
1p piper - onnistunutta fraseerausta, kyllä kelpaa
1p Kuha - perinnetietoista menoa mukavan heleällä soundilla
 
Jos kevyen musiikin nuotinkirjoitus ja komppilaput kiinnostavat, tutustu ihmeessä sivustooni: Lappu soimaan!
Nikke91
10.12.2011 15:10:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kärttyisässä blues- fiiliksessä pisteytän näin:
 
blues guitar 2p
BigPapa 2p ja iso plussa >:(
sickboy 2p
kekehe 1p
Kuha 1p tämä veto tosin sai fiilikset enemmänkin laantumaan... blues is a healer :)
 
There's two kind of people I just can't stand, an evil-hearted woman and a lying man.
Tuomo_
10.12.2011 15:59:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

3p stratomaster: Tässä on tekniikka ja tulkinta sekä tunne hallussa. Persoonallista soittoa.
2p blues guitar: Pidin omanlaisesta lähestymistavasta aiheeseen. Maltti on valttia.
2p sickboy: Alusta lähtien mukavaa pyöritystä tyylillä. Hyvä ote, erikoisia ääniä välissä.
1p Kuha: Hyvin pyörii tässäkin, tekniikka hallussa viimeisen päälle. Kaikki menee niin nappiin, että välillä voisi jotain erikoista tapahtua.
 
Eilinen meni jo, huomista en tunne, tänään on aika vetäistä yx blues.
tono
10.12.2011 17:50:04 (muokattu 10.12.2011 17:51:56)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyviä vetoja ja kivasti kommentteja, Näitä pistesooloja voisikin plokkailla harjoitukseksi:
 
tahtah
BP
Blues guitar
kuha
jucciz
latuska
stratomaster
sickboy
 
Paljon muitakin hyviä.
 
Käsi kädessä timen vieressä...
teranryh
10.12.2011 18:50:26 (muokattu 10.12.2011 20:21:39)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Stratomaster 2 p, autenttinen bluesfiilis, ammattilaissoittoa. Tykkäsin soundista, ideoiden rikkaudesta, maltista, hallinnasta, koskettavasta "yksinkertaisuudesta". Näin ne gurut ovat ennenkin soittaneet.
BigPapa, 2 p, tuli tosiaan kansainvälinen fiilis, Bluesbreakers... Ei liikaa ääniä, kitaristi tietää mitä tarvitaan, very bluus. Hieno, napakka veto. Koskettaa, se on paljon!
Blues Guitar 2p, jäntevä veto, jossa hyvällä tavalla "rauha maassa koko ajan" . Kuuli, että soittaessa touhusta on nautittu.
Kuha 2 p, Kuhalla on kyky olla monipuolinen, tässä yksi loistava esimerkki siitä. Pro-miehiä. Pidättelevä, herkkä, tarkka, rytmisesti upea, kuulijaa odottavalla kannalla pitävä veto. Soundi, tatsi, fraseeraus, ideat ja viimeistely tyylikäs, ja kuulosti siltä, että kaulaa ei ole liikaa puristeltu.
 
Pisteitä liian vähän, monet vedot kolisivat, mm. Jucciz, Latuska ja Tahtah, ja moni muu
 
krk
10.12.2011 22:38:08 (muokattu 11.12.2011 09:37:58)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mikä erottaa jyvät akanoista? Pari kiekkaa hidasta bluesia.
 
1. tjj2000
 
Soundi on aivan jees. Soitto ei sytytä, koska se kuulostaa siltä mitä se on: mekaaniselta sormien liikuttelulta, ja ilmaisupuolella ei tapahdu juuri mitään (vibrato, dynamiikka jne.). Suosittelen kuuntelemaan paljon hyvää bluesia ja analysoimaan, mistä se hyvyys koostuu. Ensinnäkin, pitää olla joku juttu jota kertoo, ja pitää osata kertoa se lajityyppiin sopivalla tavalla. Se tapa tavoitetaan niillä monilla monilla pienillä yksityiskohdilla - jos niitä ei kuule, ei niitä osaa myöskään soittaa. Tatsijuttuja opitaan matkimalla ja kun on riittävästi opittu, niistä muotoutuu se oma tatsi.
 
2. tono
 
Menee käsistä. Keskeinen tatsi puuttuu. Sama suositus kuin tjj:lle.
 
3. Vesa423
 
Sama meininki jatkuu. Hyvää on pyrkimys rakentaa sillä soitolla jotain. Sama suositus edelleen.
 
4. tahtah
 
Tässä on paljon hyvääkin (mm. soundi ja pääosin time), mutta mulle tökkii toi kökkömäinen venytys- ja vibratotekniikka. Ihan sama juttu jos laulaja ei (toistuvasti) pääse johonkin ääneen, se tökkää siihen. Ei ole fiilistä siinä minulle. Jos haluat kehittää soittoasi, niin suosittelen esim. Harri Louhensuon kirjaa, jossa on hyviä harjoitusetydejä sekä bluesmelodioiden että ilmaisun kehittämiseen (venytystekniikka ym.).
 
5. MoreK
 
Wahin käyttö on ihan ok, mutta itse soitossa oli mun makuuni vähän liikaa grooven ulkopuolista seikkailua, joka ei mielestäni koonnut tunnelmaa mielekkääseen suuntaan. Hyvä loppu.
 
6. stratomaster
 
No niin, sen hyvän bluesin kuuntelun voi aloittaa tästä. Ihan loistavaa fraseerausta - vaikka tässä ei ollut minulle periaatteessa yhtään ihan uutta fraasia, ne ovat niin hyviä ja ne soitetaan niin tuoreesti ja maukkaasti ja ne muodostavat niin hyvän kokonaisuuden että... se on siinä. No joo, soundi voisi olla minun makuuni vähän luomumpi.
 
7. Nikke91
 
Hyvällä tiellä, sulle suosittelen kanssa Louhensuota. Taimia jämäkämmäksi, parempia fraaseja ja ilmeikkäämmin soitettuna... ei se sen kummempaa ole.
 
8. blues guitar
 
Sulla on aina toi soundi kohdillaan, mutta fraseerausta ja tatsia pystyisit mielestäni suht pienellä ponnistuksella nostamaan uudelle tasolle esim. Louhensuon tai vastaavan oppaan tai jopa opettajan opastuksella.
 
9. BigPapa
 
Sen hyvän bluesin kuuntelua voi jatkaa tästä. Nenäkäs soundi, persoonallinen fraseeraus, suvereeni tatsi ja näkemys. Tää on BigPapan skabahistorian kärkipään vetoja ilman muuta.
 
10. apenaattori
 
Matkalla maineeseen. Tätä on ilo kuunnella ton maukkaan fraseerauksen vuoksi. Bluesia. Kuuntele vielä enemmän laulajia siinä mielessä.
 
11. krk
 
xxx
 
12. latuska90
 
Soittamisen perusasiat ovat todella hyvällä mallilla, tämä on jo perhanan hieno paketti. Vielä on kuitenkin jonnin verran matkaa tuohon BigPapan, stratomasterin ja Kuhan vaistosoittotasoon, ihan ei vielä tule samaan tapaan bluesia kuin hanasta vettä. Ei muuta kuin kovaa soittoa.
 
13. sickboy
 
Modernimpaa, mutta hienoa ja mielenkiintoista fraseerausta upealla soundilla ja tatsilla. Ihan eineen jotkut taimaukset voisivat olla paremmin taskussa, muutoin on kaikki kohdillaan.
 
14. kekehe
 
Miksaus voisi olla kuulijaystävällisempi. Soitto menee porukan paremmalle puolelle kevyesti. Fraseeraus ja ilmaisu ovat ihan hyvää tasoa. Taimi voisi olla ehkä paikoin groovaavampaa ja ehkä sellainen punainen lanka voisi olla selvempi.
 
15. piper
 
Hitaammassakin bluesissa on groove, johon soittaja ottaa koko ajan kantaa, tarkoituksella tai ei. Tässä ollaan minun makuuni vähän liikaa sen ulkopuolella, jotta pystyisin imeytymään siihen mukaan. Fraasit ja tatsi sinällään ihan hyvää keskitasoa.
 
16. Jucciz
 
Tässä oli paljon sävyjä ja harmonista muuntelua, jopa leikittelyä, mikä on erittäin jees. Mielestäni kuitenkin se tärkein eli omanmakuinen (blues)soundi ja tatsi on vielä vaiheessa. Sillä omalla äänellähän se kosketuslanka kuulijaan kiinnitetään, aivan niin kuin laulaja tekee. Voi tosin olla että toisenlainen soundi ja miksaus toisi tosta vedosta sitä puolta paremmin esiin. Kakkosvaihde tuo hyvää väriä. Olipas jännä loppu.
Jos haluat perehtyä blueskitaroinnin rootsimpaan puoleen - miten soitetaan "yksinkertaista" mielenkiintoisesti ja ilmaisullisesti maukkaasti - suosittelen sellaisia nimiä kuin Ronnie Earl ja Anson Funderburgh, elleivät ole jo ennestään tuttuja. Ei sillä että kaikkien bluessoittajien pitäisi olla heidän kopioitaan, mutta jokainen voi oppia siitä lähestymistavasta mitä he edustavat. Ei yhtään turhaa täyteääntä, pitkiä linjoja. Tyylikkyyttä, ja kaikki groovaa niin penteleesti.
 
17. Kuha
 
Tämä on niin kovaa kamaa että ostaisin koska tahansa levynä. Ei tätä oikein pysty edes analysoimaan, kun kaikki mahdollinen toimii, ja myös FIILIS on psykedeelisen kovalla tasolla. En suosittele mitään oppaita.
 
Pisteet
 
2p stratomaster
3p BigPapa
3p Kuha
 
...sickboy, latuska, jucciz, ape...
 
E. välimerkkieditointia
 
"This guy makes me sick. He waits until I'm 90..." - Les Paul Tommy Emmanuelista
piper
11.12.2011 16:40:02
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuha 3p
Sickboy 3p
BigPapa 2p
 
Mielessäni on halu, aikomus ajatuksissani...
stratomaster
11.12.2011 18:33:10
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tjj2000: Tästä ei oikein saanut kiinni.Tietynlainen fraasien löperyys on tässä suurin ongelma. Okei, pyrit tietoisesti tuollaiseen calemaiseen "monotonisuuteen" kuten keskustelusta kävi ilmi. Kannattaa kuitenkin tehdä töitä ton timen kanssa ja yrittää saada fraaseihin napakkuutta, vaikka pyrkiikin yksinkertaisuuteen. Ihan hyvä juttu kuitenkin, että sulla on visio siitä, mihin suuntaan haluat kehittyä.
 
tono: Ihan hyviä ääniä paikoin. Ehkä tässäkin kaipasin fraaseihin enemmän jäsentelyä ja jonkinlaista linjakkuutta ja tarinaan dramatiikkaa. Mutta ei paha, sellainen perusveto.
 
Vesa423: Tässä on jo vähän enemmän sisältöä mielestäni ja ihan hyvä kasvu toiselle rundille. Paikoin kulmikasta, mutta hyvääkin juttua seassa.
 
tahtah: Hyvä soundi. Muutama ihan hyvä likki, mutta fraseerauksen osalta vähän samoja sanoja kuin edellisille. Kuitenkin paras tähän astisista.
 
MoreK: Vähän rauhaton ja jäsentymätön veto, eikä toi wahikaan hirveästi miellyttänyt. Sä pystyt parempaankin, muistelen että sulla on ollut todella hyviäkin vetoja joskus aiemmin.
 
Nikke91: Varsin mukavaa vetoa monin paikoin, tykkäsin varsinkin ekasta kierrosta. Turhaan rupesit varmistelemaan tokalla kierrolla. Loppu taas oli bueno. Mutta kaiken kaikkiaan tykkäsin tästä.
 
blues guitar: Hyvä soundi kuten aina. Muutama todella hieno likki ja varsin kivat bendit ja vibratot. Tuplakitarat toimi oikein hyvin. Piste-ehdokas. +
 
BigPapa: Aivan helvetin hienoa soittoa, ei voi muuta sanoa. Niin komeaa pudottelua, ettei voi kuin ihailla. BP:n parhaita vetoja. ++
 
apenaattori: Slidespesialisti vetää jälleen mallikkaasti. Hyvät intervallit ja hieno juurevan rauhallinen veto. Piste tällekin vähintään kuuluis. +
 
krk: Aika ovela tilaefekti. Rauhallista kehittelyä ja paljon hauskoja doublestoppeja. Mukavan erilainen lähestymistapa. Loppupuolella todella makee revitys. Hyvä veto mut ei niin vakuuttava kuin sulla usein on ollut. Piste-ehdokas kuitenkin. +
 
latuska90: Bendit ja vibratot todella maukkaita. Fraseeraus toimii myöskin hienosti, ehkä tuossa loppupuolella paikoin turhan "suoraa" soittoa. Tykkäsin kyllä, piste-ehdokas. +
 
sickboy: Maukkaita nopeita lurautuksia ja jokunen vähän erilainenkin ääni. Mukavat nyanssit myös. Hyvä. +
 
kekehe: Miksausongelmasta tais olla jo puhetta. Muttta soitto on varsin maukasta ja juurevaa tyylinmukaista bluesia. Hipoo pisteitä.
 
Piper: Kivan maltillinen veto, joka istuu hyvin taustan tunnelmaan. Ehkä jonkinlainen kohokohta tokalla kierrolla olis tehnyt terää. mutta suht mallikas ja tasapainoinen veto näinkin.
 
Jucciz: Monipuolista soittoa ja muutamia todella hienoja oivalluksia. Tykkäsin aivan erityisesti kohdasta n. 40 - 43 s, jossa ääntä kuljetettiin hauskasti venytyksillä. Hyvä kasvu tokaan rundiin. Piste-ehdokas. +
 
Kuha: Hieno intro ja upeaa Fender-helinää. Herkullista vapaiden kielien käyttöä, tais olla es-vire. Taitavaa ja juurevaa ja niin helpon kuuloista kun sen osaa. ++
 
BigPapa 2p
Kuha 2p
krk 1p
Apenaattori 1p
sickboy 1p
Jucciz 1p
 
Blues guitar ja Latuska olisivat vielä ansainneet pisteen.
 
Kuha
11.12.2011 19:18:14
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

2p, stratomaster: Mukava kuulla pitkästä aikaa masterin hienoa laulavaa vibratoa, joka muuten on yksi parhaista mitä täällä on kuultu. Siihen päälle pari signature-lickiä, nam. Tässähän oli kaikki kohdallaan - saundi ei ollut niin juurevaa osastoa kuin sulla yleensä, mutta soitto tyylinmukaista ja maukasta.
 
3p, BigPapa: Tässä mennään heti asiaan. Tarina kantaa hienosti alusta loppuun. Komea veto. Ja blyys.
 
2p, krk: Fiilistä löytyy ja tuo lo-fi latosaundihan on aivan nappi tähän juttuun. Hyvä tyylitaju. Juttua kehitellään, sillä eihän tässä mikään kiire ole...ja sitten...lopussa alkaa kunnon lörpöttely kielellä nimeltä blyys! Kolahti.
 
1p, Jucciz: Alkupuoli mennään vähän turhankin hiplaillen, mutta sitten heitetään löylyä lisää. Saundi olisi voinut olla mun makuun vähäsen kevyempi tähän - ES 355 vaikkapa? Ajatusta ja ideaa löytyi, fiilis ei kuitenkaan välittynyt täysillä tänne saakka.
 
apenaattori
11.12.2011 20:23:10 (muokattu 11.12.2011 20:23:41)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

3p Kuha - Mahtava saundi ja loistavaa soittoa. Räkäistä mutta silti täydellisesti näpeissä pysyvää. Very nice.
 
2p sickboy - Hienoa seikkailua peruslickien ulkopuolella. Mukavasti napsuva saundi.
 
1p Jucciz - Nättiä soittoa nätillä saundilla. Tässäkin on kivasti venkoilua perinteisten blues -juttujen ulkopuolella.
 
1p krk - Siisti saundi ja ehkä jopa hivenen west coast -tyylinen lähestymistapa.
 
1p stratomaster - Takuuvarmaa ja hienoa soittoa, soundi on suoraan juustoiselta kasikytluvulta mutta se ei hirveästi menoa haittaa. Ja hyvähän se on aina välillä kokeilla erilaisia juttuja, ei muuten synny ikinä mitään uutta ja mielenkiintoista.
 
Monta hyvää vetoa jäi pisteittä.
 
latuska90
11.12.2011 20:36:33
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tjj2000:
Wahi mausteena tässä ei oikein sovi taustan henkeen mukaan ja soittokin on paljolti epämääräisen oloista hiplailua. Varmuutta, tiukkuutta tatsiin ja parempia juttuja kehiin, niin paranee.
 
tono:
Sormisoittoa näemmä - ei siinä mitään, ihan jees. Kovin on varovaista ja paikkaansa hakevaa sekä muutama hutikin päässyt sekaan. Kannattaa seurata taustaa tarkemmin ja mennä vivhateikkaasti sointujen tarjoamien "melodiakarttojen" mukaan. Erityisesti kiepin päätteeksi olisi sopinut V-asteen soinnun perussävel, vaikka eri oktaaveissa missä lie otelautaa sitten olisitkaan.
 
Vesa423:
Mukava idea kehitellä jotain omaa pientä melodiateemaa, mutta tässä tapauksessa vain toteutus ontuu epävarman tekniikan vuoksi. Muutenkin liian kevyt meininki mun makuun kokonaisuudessaan.
 
tahtah:
Oijoi mikä maukas aloitus ja tuo soundikin kaikuineen, vedon parasta antia. Tatsi edelleen huippuluokkaa. Hieno sointu yhdessä kohdassa, jees. Se mikä tässä jäi vähän häritsemään, on nuo venytykset ja vibratot. Vähän sellanen horkkamainen vapina vibratoissa saa välillä kuulostamaan jotkut venytetyt sävelet pienesti epävireisiltä. Duurisävyt puuttuu ja muutenkin meno on vähän tylsissä mollisävyissä kulkevaa. Duuri ei kuitenkaan sovi pelkästään tähän taustaan, mutta aina jotkut pienet sävyt duurin puolelta parantaa heti tunnelmaa.
 
MoreK:
Jotenkin nyt kaikenlaiset erikoisemmat efektit eivät oikein sovi tähän taustaan. Soittokin on tällä kertaa melko erikoista, kuin mitä teikäläiseltä olen aiemmin tottunut kuulemaan. Erikoiset efekti ja soitto tässä kuulostaa mun korvaani vieraalta.
 
stratomaster:
Tässähän on juuri sitä mitä kaipaankin, maukkuutta ja edes vähän sitä duurihtavaa väriä siellä täällä. Hyvin tauotettua, joka saa pitämään kuulijan jännityksessä. Erittäin hienoa. ++
 
Nikke91:
Upea aloitus mahtavalla primitiivisen raa'alla soundilla. Kelpo soittoa teemamaisineen juttuineen. Selkeästi blues. Hah, hauska kammenkäyttö lopussa.
 
blues guitar:
Täälläkin aloitetaan räväkästi tuplaäänivenytyksellä, joka vielä maustetaan vibratolla. Juuri näin. Paljon oot kehittynyt ajan myötä. Mielenkiintoinen idea käyttä kahta osittain limittäin sooloilevaa skittaa, joista toinen vähän komppaileekin siellä sun täällä. Positiivisesti erilainen. Kokonaisuuskin hyvin haltsattu.
 
BigPapa:
Jälleen kerran oikein maukasta Papaa. Raa'an pinkeä ja tiukka soundi sekä tatsi, tietty. Juttua tosiaankin tulee kuin vettä hanasta päästellen. huh. Kaikki menee tässä nappiin, aivan upeata. Vielä kun itsekin sais sellasen kyvyn soittaa vapautuneemmin, ilman tätä "ulkoa opitun/suunnitellun" kuuloisen soiton välittämää fiilistä. ++
 
apenaattori:
Jos oikein rehellisiä ollaan, niin en niin kauhean paljon diggaa tästä Derek Trucksin tyylisestä liu'uttelutsta. Tähän olis sopinut mun makuuni tavallaan enemmänkin sellanen perinteisempi slaidailu, esim. Winterin tapaan. Mutta ei tämä huono ole, ollenkaan. Jees soittoa.
 
krk:
Erilaista, mutta tyylitajuista. Olishan se tietysti makustellut enemmän mun korvissa se sun sellanen perinteisempi ote tähän, mutta meneehän tämä näinkin ja eihän sitä perusjyystöä tarvikaan aina harrastaa joka skabaan. Ihan jees tunnelmapalahan tämä.
 
sickboy:
Ohoh, olipas siinä aloitus. Tekniikkaa ainakin kuuluu löytyvän, jos tollasia irtoaa! Pysyy mielenkiintoisena loppuun asti yllätellen aina uusilla mitä ihmeellisimpiin sfääreihin ulottuvilla jutuilla. Komeat soundit ja tatsi, mikäs tässä nautiskellessa. Hienoa. +
 
kekehe:
Tausta melkosen hiljasella kitaraan nähden, mutta minkäs sille voi jos äänitysvehkeet ei tasapainoa salli. Hyvät soundit ainakin. Tekniikkaa ja ideoita on paljon, mutta tarinaa on liikaa. Kannattaa pitää sopivasti hengähdystaukoja ja tarjota iisimpää fraseerausta, niin johan kuulostaa paremmalta.
 
piper:
Mukavan puhtoiset saundit. Soitto on kyllä siinä rajamailla, että on liian rauhallista. Siitä huolimatta ok soittoa.
 
Jucciz:
Tätä miestä olenkin "kaipaillut" roots-skabankin puolella, ja kuulostaa todella mukavalta että olet innostunut juurimusasta, mahtavaa. Kyllähän tämä siellä sun täällä bluesiksikin menee, mutta silti on paljon juttuja jotka kyseenalaistaisin tähän taustaan/genreen sopiviksi. Vaikea erotella silti joukosta blues ja ne jotkut muut tästä, kun muuten on niin miellyttävää ja erilaisen hienoa soittoa. Sähän oot teoriamies muutenkin, että kiva jos joskus heittäisit vaikka vähän vinkkejä soittoon teoriankin näkökulmasta. Ei ne sellasetkaan kommentit siellä leipää söisi. ;)
 
Kuha:
Twängää niin maan perhanasti. Sellasta soittoa, että ihan melkein taju menee. Kerrassaan niin käsittämättömän mageeta. Yks sellanen vibratokin joukossa mukana, että oli meinaan hankala saada leuka pois lattiasta kun sen kuuli. +++
 
Pisteet:
 
2p - stratomaster
2p - BigPapa
1p - sickboy
3p - Kuha
 
"Ihminen on sekin akustinen instrumentti, kun sen virittää niin se soi kuin enkeli." - Albert Järvinen
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti