Muusikoiden.net
22.05.2018
 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Bassolinjaskabat - historiaa, tilastoja, tulevaisuutta
1
jaakonam
06.01.2011 15:26:40 (muokattu 06.01.2011 15:56:14)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaikille avoimet bassolinjaskabat täyttivät taannoin viisikymmentä ja tuntui sopivalta kurkistaa menneeseen.
 
Kisat ovat olleet värikkäitä ja musiikkityylien kirjo on tähän mennessä ollut aika leveä bossa novasta kantrirokkiin koukaten fuusion kautta punkkiin. Vielä on silti paljon lajityylejä käymättä läpi, joten näkisin kisoilla olevan pitkän tulevaisuuden. Ihailtavaa on kuitenkin aina ollut bassottelevien muusikoiden.nettiläisten aktiivisuus viimeistään siinä vaiheessa, kun joku on laittanut uuden taustan tulille. Kehitysehdotukset ovat myös tervetulleita ja jos jollakin on tiedossa hyvä tuleva skabatausta, huikatkaa infoa tänne tai bassodadaan. Varmistetaan sillä hyvähenkisten kisojen jatkuvuus!
 
Sillä välin tehdään pieni katsaus menneeseen maraton-taulukon muodossa. Jäsen J.Hollström oli mainiosti koonnut reilut parikymmentä ensimmäistä kisaa tulostaulukoksi, johon oli hyvä kiinnittää loput soittokarkelot käsipelillä. Epävirallinen maraton-taulukko on siis tässä:
 
http://dl.dropbox.com/u/4311474/mnet/Bassolinjaskabat.zip
(linkki sisältää Excelistä tallennetun ja yhteen pakettiin zipatun html-sivun "Bassolinjaskabat.htm" ja tarvittavat kilkkeet. Keksitään parempi ratkaisu, jos tämä ei toimi tyydyttävästi.)
 
Jos huomaat, että listassa sinä tai tuttu mnet-kollegasi on entisellä ja nykyisellä nimimerkillä, pistä pikaviestiä minulle, niin korjataan asia ja yhdistetään pisteet.
 
Tiedän, että bassolinjaskabojen jälkilöylyille on ollut oma, jo hieman hyytynyt ketjunsa ja bassodadassakin ("Vapaamuotoista keskustelua bassoista") on joskus puitu skaboihin liittyviä juttuja. Tässä on kuitenkin hyvä sauma tehdä pientä nostoa uusillekin, mahdollisesti osallistumaan kiinnostuneille jäsenille.
 
Kiitos vielä perinnettä pystyssä pitäneelle poppoolle; kaikille taustojen tekijöille, osallistujille, skabavetojen arvioijille ja muuta palautetta antaneille.
 
"Basso on yksinkertaisten miesten monimutkainen instrumentti."
J.Hollström
08.01.2011 18:59:45
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hienoa tilastotiedettä. Kyllä taas kelpaa.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti