Muusikoiden.net
28.05.2018
 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Raskaan musiikin sooloskaba 36 - äänestys
1
sympxgtr
01.12.2010 22:08:52 (muokattu 06.12.2010 21:24:30)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

10 osallistujaa eli 6 pistettä jaossa.

Äänestysaika (jatkettu) keskiviikkoon 8.12.2010 klo. 21.00 asti.
 
ÄÄNESTYS :
Osallistujat voivat halutessaan kommentoida antamansa pisteet.
Myös muut äänestämiään sooloja kommentoivat voivat äänestää, vaatii kirjautumisen Mnettiin.
_
PISTEET :
Äänestyksessä jokaisella äänestäjällä on jaettavanaan pisteitä seuraavasti:
3-4 osallistujaa: 5 pistettä
5-15 osallistujaa: 6 pistettä
15 - 25 osallistujaa: 8 pistettä
yli 25 osallistujaa: 10 pistettä
Pisteet voi jakaa niin kuin itse haluaa, kuitenkin niin, että yhdelle kilpailijalle voit antaa max 3 pistettä. Puolikkaita pisteitä ei jaeta.
_
KILPAILU- JA ÄÄNESTYSAIKA SEKÄ MUUT EHDOT :
Äänestys on voimassa 5-7 päivää.
Taustan maksimikesto 1 minuutti.
Itseään ei saa äänestää.
Osallistuminen skabaan velvoittaa myös äänestämään.
Jos osallistuja ei äänestä hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa.
 
SOOLOTIEDOSTON NIMEÄMINEN :
Nimeä soolotiedostosi siten, että käyttäjätunnuksesi on siitä selvästi havaittavissa.
_
SOOLOSKABAN KOMMENTIT :
Kaikki äänestysketjuun kuulumattomat kommentit Raskaan musiikin sooloskabojen jälkipyykki -threadiin, ei äänestyshreadiin.
_
VOITTAJALLE:
Skaban voittaja valitsee seuraavan taustan ja vie seuraavan kisan läpi.
(Skaban aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen sekä pikaviestin lähettäminen, jossa pyydetään aloittamaan seuraava skaba.)
Jos sama kilpailija voittaa 2 kertaa peräkkäin, toiseksi sijoittunut saa päättää seuraavan taustan. Tällä rajoitetaan mahdollisia "taustan tekijän" voittoputkia.
_
Nämä säännöt tulee laittaa jokaisen Raskaan musiikin sooloskaban aloitusketjuun.
 
Osallistujat:
 
Jzci: http://maihinnousu.net/s/9999
Tonski: http://maihinnousu.net/s/10005
nypdjaz: http://maihinnousu.net/s/10008
sympxgtr: http://www.youtube.com/watch?v=JMhJ6MZ3QkQ
cr4b: http://maihinnousu.net/s/10019
Juzpe: http://maihinnousu.net/s/10021
hevikukko: http://maihinnousu.net/s/10026
Soma city ward: http://batman.jamk.fi/~e0910/RM_sooloskaba_36_somacityward.mp3
aalataur: http://www.youtube.com/watch?v=fy6_idOPzoA
AER: http://maihinnousu.net/s/10041
 
Juzpe
01.12.2010 22:53:17
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jzci: Varsin hauska soundivalinta... Saat kyl kertoo millä setupilla tää o vedetty. Tarkkaa ja varsin melodisestikin mielenkiintosta soittoa. Pari hengähdystaukoa ois ollu ihan kivoja. Ihan kivahan se on ajaa 911:llä 250 lasissa, mutta pitäs poimia pimujakin välillä kyytiin.
Tonski: Teema-osastoo ja pari Friedmanilta omaan aseistukseen siirrettyä juttua, jotka on vieläpä ilmeisen hyvin sisäistettykin. Pari kivaa käyntiä "rosvosektorin" puolella. Jos pitäs jotain parannettavaa hakee, niin ton tyyppisiin melodisiin koukeroihin sopis mun mielestä miehekkäämpi vibrato.
nypdjaz: Fraseeraukseltaan varsinkin alku oli raikkaan kuuloinen ja lopun moottorisaha-osuuskin alkoi toimimaan jo toisella kerralla.
sympxgtr: Okei joo... tää on nyt ainakin kolmas ihan vitun kova veto jossa on kiva koukeroista stailia, teknistä taidonnäytettä jne. Menee tosi hankalaks tää äänestys.
cr4b: hiukan teknisesti mennään välillä kierroslukumittarin punasella puolella... ei haittaa. Tässä oli erilainen lähestymistapa ja sekin toimi.
hevikukko: Tausta oli niin alhaalla etten oikeen saanu selkeetä kuvaa siitä miten homma istuu. Kaahausta oli ja sen sellasta. Nopeempi pikkaus "flämäs" pikkasen ja jotain sellasta muuta teknistä nillitämistä oli. kokonaiskuvaa ei oikein muodostunut.
soma city ward: Likit oli hyvii, mutta jotenkin kokonaisuus oli vähä sekava ja soitto haisi kossulta. B-osassa oli keksitty ihan viksua asiaa.
aalataur: Jos oli friedman-kansiolla käyty joissain sooloissa, niin tässä oli sit käyty mustaine-kansiolla. Aggrea ja sahausta raivokkaalla otteella ja lisäks hyvillä aineksilla.
aer: Arrgh... vitullako näille pisteet jaat... tekninen suoritus, fraasien laatutaso ja muu semmonen ei tässäkään poikkee yleisestä linjasta.
 
Arvotaan pisteet:
Tonski 3p
sympxgtr 2p
aalataur 1p
 
Pisteet on suurimmalta osin arvottu, koska kuuden parhaan soolon välillä oli kyse niin pikkujutuista, että jos oisin arvostellu huomenna, ois jotku muut saanu pisteitä. Tietty nää veikeet ja puskista yllättävät melodiset ratkasut putoo mulle, kun kovasti tykkään kuunnella Mayn, Slashin ja Friedmanin soittoa. Tausta oli ilmeisesti ihan liian helppo kun kaikki veti niin vitun hyvin. Pisteytys oli uskomattoman hankalaa.
 
"I have broken several g-strings, while i've been fingering minors."
nypdjaz
02.12.2010 00:08:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jzci : 3p, antaisin tälle vaikka täydet 6 pistettä jos voisi, sen verran hyvät melodiat löytyy! Soundin tukkoisesta reverbistä pientä miinusta
AER : 2p hyvä soundi ja hyvänkuuloista pikkausta, ehkä vähän Paul Gilbertmäistä paikoitellen, 80's menoa
Tonski : 1p "Rosvosektori" kolahti tässä, sen perusteella ehkä muu soolo vähän alisuoritettu kun kerran A-luokan likkejäkin lähtee :D
 
Tonski
02.12.2010 15:54:52
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jzci - Soundi ei kyllä iskeny yhtään. Fraseeraus ja soiton puhtaus on todella hyvällä mallilla ja tekniikkaa on selvästi reenailtu, nuottivalinnat ja fraasit taas eivät oikeen taustaan nähden puhutelleet. 1p.
 
nypdjaz - Tässä mennään sit asenteella:D Miehekäs vibrato ja venyttelyn himo, jonkinlaista teemaa olis voinut kehitellä, veto jäi loistavasta tatsistaan huolimatta perusvarmuudessaan tasapaksuksi. Pikkaus oli ihan jees, vähän sinne päin.
 
sympxgtr - 2p.
 
cr4b - Ihan jees soundi, venytykset toimii, nuottivalinnat ja fraasien johdonmukaisuus kusahti vähän omasta mielestäni.
 
Juzpe - A-osa oli aika hyvä, B-osassa hävis vähän into. Jännä toistepäin, moni olis tehny niin, että alottaa hitaasti ja loppua kohden nopeuttaa ja heittää kaikki likit taustan päälle ennen lopetusta:D Pisteen veto: 1p.
 
hevikukko - Tatsi on tosi rock, pari pirun hyvin vedettyä pikkauslikkiä ja meininki toimii. Kuitenkaan ite nuotit ei kolahtanu taustaan nähden, melkein pisteen veto, kisan tason takia monilta vedoilta täytyy nipistää.
 
Soma city ward - Koeta jatkaa fraaseja taitteiden yli, ettei ne jää silleen neljä tahti/fraasi, seuraavat neljä tahtia taas yhtä ideaa ja niin edelleen, se pistää sun soittos hengittämään enemmän, jos osaat kuljettaa ne äänet oikein. Aika tasapaksu veto, ei jäänyt pahemmin mitään mieleen, soundi oli ihan jees eikä tekniikkakaan huono ole!
 
aalataur - Alku oli ehtaa rokkenrollia, sit tulee ehtaa tilua:D Aika leijuva time tässä, oikeesti: kun jää kuuntelee niin nää likit ei välillä noudata taustan rytmiikkaa mitenkään, mutta tässä se on toteutettu aika hyvin. 1p.
 
AER - Sä oot vissiin ennenkin pikannu kuudestoistaosia?:D Pitipä kuunnella pari kertaa, et sai jonkun selvän mielipiteen: alussa aika hyvää settiä ja ehjää linjaa, homma toimii. Mielenkiintoisia juttuja! 1p.
 
sympxgtr 2p.
aalataur 1p.
Juzpe 1p.
AER 1p.
Jzci 1p.
 
hevikukko
02.12.2010 20:25:26 (muokattu 02.12.2010 20:36:56)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jzci: Iloinen mieli heijastuu ja sitten alkaa kivat kiemurat. Hienoa soittoa alkumetreiltä lähtien. Keskeltä loppuun kunnon pyräytys kielillä pomppimista ja melodiat ovat taustanmukaiset. Varma ote koko soolon ajan. Hiukan oli erikoisen iloinen duurisoolo, mutta sopi taustaan nähden loistavasti.
 
Tonski: Taustan mukainen aloitus ja aika vaisu ja rauhallinen ote. Keskellä alkoi putoilemaan kiemuroita ja tasaisen killing menoa. Lopussa pistit "täältä tullaan" likin! Hyvä ote jossa ei mennä oman osaamisen ulkopuolelle. Very good kokonaisuus. 2P
 
nypdjaz: Hieno kaulamikkisoundi alusta lähtien. Rajuja bendauksia tyylin Marty Friedman. Pikkausta ja häröilyä mukavasti. Soitto on lennokas kokonaisuus Heavyä. Me like it! 1P
 
sympxgtr: Hieno viteo. Kunnon otteet ja pikkaukset. Kevyt ote ja näyttää hyvältä. Kuulostaa hienolta koko soolo ja ansaitset huippukehut kisan vetäjänä!! :D
Sorry no pointzzz...vain virtuaali pisteitä.
 
cr4b: Vauhdikas aloitus ja hienot kuviot kauttaaltaan. Pikkausta ja voimaääntä tuplana lopussa. Parasta oli ihan alku. Todella vauhdikas meno ja varma otteisuus. Soundista kehut.
 
Juzpe: Megadeth sikailu risteytys Juzpea ja täppiä. Bendaukset keskellä ovat huiput ja loppuunpäin syvennetty ote harmonicseilla. Pidin soolon agressiivisuudesta ja rohkeasta ulosannista. 1P
 
somacityward: Todella puhdasääninen suoritus ja hieno soolo. Hiukan ajoitusta jossain mänee mäkeen vain vähän "kuten itselläni", mutta sulla vaan on sikana parempi veto =)" Nuotitus oli härö ja toimiva. Melkoisen riskiä soittoa, mutta erittäin upea kokonaisuus. Enemmän kehuja kuin valittamista, Good work buddy!!!
 
aalataur: Altsua viteolla häröilemässä. Hienot räkäisyt nopeutta. Hiukan kirkasääninen soundi, voisit poistaa trebleä ja laittaa keskiääntä 2cl:n paukun verran. Nopeat ja toimivat likit/täpit. Ylhäältä alas sahaus lähti ohi yhden nuotin verran peräkylän ylämäestä, mutta korjasit sen tavallaan hyvin loppu nuoteilla. Kokonaisuus Great! Pidin ristisävelistä keskellä paljon. Kehut ja isot sellaiset!
 
AER: Tästä minä pidin kovasti. Kiva tsoundinen vetäsy ja menoa riittää alusta loppuun. Keskiosion vedot olivat ylä ja alamäkeä monipuolisuudellaan! Todella varmaa pikkausta ja soittoa. Sanoisin paras veto, mutta saat Tonskin kanssa jakaa pisteeni tällä kertaa. Positiivinen paketti meininkiä. Jos Ruotsista laitoit terkkuja, veditkö biitti huulessa tän :D Nice work! 2P
 
THATS IT!
 
Mikä Boogie? ... No Mesa Boogie tietenkin! Hahahaa
aalataur
02.12.2010 21:11:19
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jzci: Kyllä oli vitun kova veto.. mulle iski äänivalinnatkin, mutta teknisesti tämä oli erittäin inspiroivaa kamaa. Soundi oli hieman perseestä, mutta muuten loistokasta kitaransoittoa. 3P
 
Tonski: Alkutahdit oli aika arvattavia tavallaan. Noi triolit toimi jo hyvin. Lopussa 16-osat kuulosti kanssa toimivalta. Ei ole sun parasta osaamista kyllä lähellekään, mutta improiluksi tosi hyvä.
 
nypdjaz: Kyllähän pilitys irtoaa.. mutta modulaation jälkeen jotain vinksahti soittajalla päässä :D Tuli semmonen aika voimakas WTF-kokemus. Hyvää pilitystä kuitenkin! On jaksettu harjotella tekniikkaa. Ei toi alku ollut sisällöllisestäkään hullumpi.
 
sympxgtr: Jäbä osaa... Harmi ettei laatu videossa ollut parempi, olis halunnut nähdä ja kuulla paremmin. Pelottava veto silti. 2P
 
cr4b: Hmm.. omaperäinen ainakin. Ihan toimivaa soittoa mutta tuntui paikoin hieman siltä kuuluisalta lickikokoelmalta. Ja toi loppu ei oikein kolahtanut, siis tuosta kohden kun tuli panorointi ja kaksi kitaraa.
 
Juzpe: A-osa toimi paremmin munkin mielestä. Hyvää meininkiä kokonaisuudessaankin, ehkä tosiaan olisi odottanut B-osassa jotain nopeampia kuvioita, tuli vähän niin kun jälkiruoka ennen pääruokaa.
 
Hevikukko: Hahaa, sun soolot kyllä tunnistaa aina.. mikä on hyvä asia. Muttei nyt ehkä mennyt ihan mun lemppareihin jätkän vedoista, vaikka asennetta oli kuten aina.
 
Soma city ward: Tuli sama mieleen kuin Tonskilla, oli licki per tahti vähän liian selkeästi. Muttei huono veto silti..
 
AER: Alku toimi pirun hyvin.. modulaation jälkeenkin tuli toimivia melodisia koukkuja. Aika jees.. 1P
 
http://hikipedia.info/wiki/Tilutus
sympxgtr
02.12.2010 23:43:00
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jzci: Helevetin kovat nakutukset kyllä, ei voi muuta sanoa :D Alkupuoliskon melodiat eivät ihan omaan korvaan sopineet ja soundi oli hieman tunkkaisen kuuloinen, vaikkakin erotteleva. Teknisesti erittäin kovaa kamaa, mutta muu soolo hävisi pienen askeleen tilulle.
 
Tonski: Todella hyvä improsoolo! Jos sä oot puhunut äänenkuletuksesta, tässä sen huomaa selvästi miten hyvin sulla on melodiataju hallussa. Ei mulla oo pahaa sanottavaa. Kun sitä osais vetässä suorilta itekkin näin hyvän soolon :D
 
nypdjaz: On kyllä makian pyöriä kaulamikkisoundi ja mukavan munakas tatsi. Kova veto debyyttinä! Ei muuta kuin mukaan uudestaankin.
 
cr4b: Vähän oli tosiaan likkikokoelman tuntua varsinkin ensimmäisessä osassa, jossa kokonaisuus oli osin hukassa. Toinen puolisko kuulosti jo yhtenäisemmältä ja ei se "ynkkä-kuvio" paha ollut, vaikkei ihan soolon tyyliin sopinut.
 
Juzpe: Toimivaa improa tässäkin, varsinkin ensimmäisessä osassa. Soolo lähtee vauhdilla liikkeelle, mutta hiipuu alkuosan lopussa ja toisessa osassa. Kakkososan melodiat toimii kyllä, mutta hieman tulee vaisu meininki verrattuna soolon alkuun.
 
hevikukko: Ei tainnut paljoa legatoa olla :) Mutta mikäs siinä, pikkaus toimii aina! Siinä toisen osion alussa korkialta lähtevä juoksu kuulosti pikkaisen Rite of Passagen tilulta, mikä ei haittaa yhtään. Asiameininkiä pikata pentatonispyörityksetkin 190:n temmolla :D
 
Soma City Ward: Alussa juuri oikia fiilis, pentatonista rokkitaustaan ja paljon! Toisessa osiossa tuntuu, että ideat loppuivat hieman kesken, vaikka melodiat sopivatkin taustaan.
 
aalataur: Diggaan kyllä noista täppingeistä! Ja jos en väärin kattonu, ni oikia paitakin siinä oli videossa päällä :P Täppäys ja pikkaustilu täydensi mukavasti perinteisempää rokkipaukutusta. Miinuksena sanoisin, että jotenkin tuli kiireinen olo soolosta kokonaisuutena. Tuntuu kuin katsoisi esim. jotain videota nopeilla leikkauksilla eikä hengähdystaukoa anneta. Mutta tuo on pieni miinus, muuten erittäin makia veto!
 
AER: Tässä oli omasta mielestä skaban toimivin veto. Soundi mahtava taustaan, tilut toimii ja tää kuulostaa ja tuntuu eniten rokkisoololta :D
 
Jos olis enemmän pojoja jaossa, antaisin kaksi pistettä monelle muullekin vedolle, mutta nyt näin.
 
AER: 2p
Jczi: 1p
Tonski: 1p
Nypdjaz: 1p
Aalataur: 1p
 
AER
03.12.2010 13:24:25
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kovia vetoja oli ja pisteitä olisi voinut antaa vaikka kaikille, mutta mennään tällä.
 
Jzci: Jotenki tuli mieleen Vito Bratta (+). Hemmetin hienoa soittoa ja mielenkiintoisia kuvioita. Ikävä kyllä soundit olivat tunkkaiset. 1p
 
Tonski: Siistit triolit A-osan lopussa. Hyvä veto! 1p
 
nypdjaz: Kaulamikistä huolimatta kisan kovin veto! 2p
 
sympxgtr: Melodista ja tarkkaa. Vuodet kuuluu selvästi soitossa! Näyttää niin helpolta tuo sinun soittaminen. 1p
 
cr4b: Tässä oli paljon hyviä juttuja, mutta hieman epäselvää artikulointia.
 
Juzpe: Alku oli kova. Tykkäsin myös B-osasta vaikka siinä ei tapahtunut yhtään mitään. 1p
 
hevikukko: Tämäkin melodinen veto. Nopeaa ja kovaa pikkausta! Tausta olisi saanut olla hieman kovemmalla.
 
Soma city ward: Hyviä ideoita! Tuntui siltä että punaista lankaa ei oikein ollut.
 
aalataur: Nopeaa soittoa ja mukavia tapping-likkejä mutta hieman ongelmia taimingissa. Soundi on myös vähän puuroinen.
 
Snoochie Boochies
Soma city ward
06.12.2010 11:44:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei kerenny hirveesti perehtyyn vetoihin tällä kertaa, mutta pisteet menis vaikka näin.
 
sympxgtr- Tyylikästä tiputtelua jälleen. 2p
Jzci- Melkoista vasenniplausta erikoisella saundilla. Ei paljoo huilailtu. 1p
nypdjaz- Debyytiksi varsin hyvä. Alkupuolisko varsinki oli kivan kuulosta, mutta loppua kohden vähän laimentui. 1p
AER- Täähän oli hyvä. Hienosti maustettu soittoa kammella ja muilla pikku kikoilla. Ei pahemmin rakoillu missään kohtaa. 1p
Tonski - Improtilutteluks kyllä hyvää settiä. 1p
 
That's right, I said it, I meant it, I'm here to represent it. -Hank Moody
cr4b
06.12.2010 22:27:02 (muokattu 06.12.2010 22:29:09)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sympxgtr - Ammattimaisen kuuloinen tuote. Jos jotain kritiikkiä pitää keksiä, niin soolo on ahdettu aika täyteen tavaraa. 3p
 
aalataur - Liikaa tilua!!! Tykkäsin kyllä silti kovasti, etenkin 0:23-0:38. Soundi aika terävä, kahden kielen jutut kuulostaa vähän ikäviltä sen takia. 3p
 
Kuuntelin noi kaksi sooloa ekana, ja oli kyllä niiden vähän sellainen fiilis sen jälkeen että ei muita tarvitse edes kuunnella :D Hyviä sooloja sielläkin oli, mutta tällä kertaa kilpailu oli kovaa.
 
If I played that any faster, your minds would blow up, 'cos I'm so amazing. I'm the best.
sympxgtr
08.12.2010 21:35:19 (muokattu 10.12.2010 10:55:19)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tässäpä pisteet ja lopullinen järjestys:
 
sympxgtr: 12
Jzci: 10
Tonski: 9
AER: 9
aalataur: 6
nypdjaz: 5
Juzpe: 3
cr4b:
hevikukko:
Soma city ward:
 
Erittäin kovatasoinen ja tiukka kisa!
 
Jzci ilmeisesti hylätään, koska ei kerennyt äänestää.
 
PS. kuka haluaisi vetässä seuraavan skaban?
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti