Muusikoiden.net
26.04.2018
 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Jazzskaba20 äänestys:
1
Zeeboo
28.11.2010 19:20:26 (muokattu 28.11.2010 19:25:06)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kymmenen viipaletta tekee jaettavaksi kuusi pistettä .
 
Äänestysaikaa keskiviikkoon 2.12 klo 21.00 asti.

ÄÄNESTYS:
- kuka tahansa voi äänestää kerran per/kisa. (Vaatii kirjautumisen)
- äänestyksessä jokaisella äänestäjällä on jaettavanaan pisteitä seuraavasti:
alle 15 osallistujaa: 6 pistettä
15 - 25 osallistujaa: 8 pistettä
yli 25 osallistujaa: 10 pistettä

Pisteet voi jakaa niin kuin kukin itse haluaa, kuitenkin niin, että yhdelle kilpailijalle voit antaa maksimissaan 3 pistettä.
- äänestys on voimassa noin 3 päivää.
- itseään ei saa äänestää.
- osallistuminen skabaan ei velvoita äänestämään, mutta mikäli osallistuja ei äänestä, hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa.

VOITTAJALLE:
- skaban voittaja valitsee seuraavan jazz-taustan ja vie seuraavan kisan läpi.
(Skaban aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen sekä pikaviestin lähettäminen, jossa pyydetään aloittamaan seuraava skaba.)
- jos sama kilpailija voittaa 2 kertaa peräkkäin, toiseksi sijoittunut saa päättää seuraavan taustan. (Tällä rajoitetaan mahdollisia "taustan tekijän" voittoputkia.)
- seuraava kilpailu olisi suotavaa aloittaa n. viikon kuluessa edellisestä skabasta, ettei kilpailijat/raati hermostu.
- nämä "säännöt" pitäisi laittaa skaban aloitusthreadiin.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Osallistujat:
1. Anselmi83: http://80.69.162.40/m/974/110034927 … oloskabat__Anselmi83jazzskaba20.mp3
2. Chunga: http://tinyurl.com/2vsb5vh
3. Zeeboo: http://maihinnousu.net/s/9846
4. Juzpe: http://maihinnousu.net/s/9943
5. gary field: http://maihinnousu.net/s/9960
6. Tonski: http://maihinnousu.net/s/9965
7. hevikukko: http://maihinnousu.net/s/9972
8. Jucciz: http://mp3.jucciz.com/other/jazz20_take1.mp3
9. turs: http://maihinnousu.net/s/10029
10. WanhaWetäjä: http://maihinnousu.net/s/10030
 
White men can't Monk
Jucciz
28.11.2010 21:38:27
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

2p Anselmi83: Tyylikästä äänenkuljetusta, tarinankerrontaa ja sointujen käyttöä. Oliko muuten sävellys vai impro? Ei sillä, että vaikuttaisi arvosteluun, hieno soitto on aina hienoa soittoa.
2p WanhaWetäjä: Hieno soundi, tyylikästä fraseerausta ja etenkin oktaavien käytöstä tykkäsin.
2p Zeeboo: Notkea soundi ja kivoja fraaseja jostain jazzin, rockin ja bluesin harmaalta alueelta.
 
Jos kevyen musiikin nuotinkirjoitus ja komppilaput kiinnostavat, tutustu ihmeessä sivustooni: Lappu soimaan!
-tks-
28.11.2010 22:01:24 (muokattu 01.12.2010 18:27:51)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

2p gary field - Ei ehkä ihan jazzia jazzeimmillaan, mutta jotain piristävän omaperäistä tässä oli. Ei kaiken tartte olla aina 16-osa-bebop-tilutusta, mutta jokunen jazzlicki olisi ehkä toiminut kun sointukierroissa on varaa soittaa vähän uloskin perus bluesista.
 
2p turs - Tähänastisista sooloskabavedoistasi paras, rytmisesti mieleinkiintoinen ja hyviä linjoja tuntuu löytyvän. Tiettyä varmuutta soittoon kaipaisin vielä, ja ehkä selvemmän "kaaren" eli alkaisi vähän pienemmästä ja kasvaisi enemmän loppua kohden.
 
2p Anselmi83 - Tässähän nyt oli taas kaikki ainakin teknisesti kohdallaan. Eiköhän sua oo tossa alla jo kehuttu tarpeeksi, en jääny ite kaipaamaan enää mitään. ;)
 
Jucciz
29.11.2010 01:58:37
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

-tks-:
3p gary field
2p turs
1p Anselmi83

 
Hmm... mietin vaan, että kun kerran vaivauduit kuuntelemaan kaikki vedot (eikö niin?), olisiko kohtuullista myös kommentoida edes ne, joille annoit pisteet - etenkin kun et tainnut itse osallistua? Luulisin, että etenkin täällä jazzpuolella nimenomaan sanalliset kommentit ovat ne, jotka osallistujia kiinnostavat: eli se, mikä muiden mielestä heidän soitossaan oli hyvää jazzia. Harvaa luullakseni kiinnostaa saatu pistemäärä yhtä paljon kuin tieto siitä, mikä heidän soitossaan on hyvää ja kenties se, mitä kannattaisi tehdä toisin.
 
Ainakin kitarapuolen skaboissa tämä on yleinen ja hyväksi havaittu käytäntö: jos äänestetään, myös kommentoidaan - etenkin jos ei itse osallistuta. Yleensä erityisen "syynin" alla ovat äänestäjät, jotka eivät itse osallistu - mahdollisia protestiääniä kun saattaa aina mahtua mukaan. :) Vakavaa tai ei, mitä mieltä?
 
Jos kevyen musiikin nuotinkirjoitus ja komppilaput kiinnostavat, tutustu ihmeessä sivustooni: Lappu soimaan!
hevikukko
29.11.2010 08:05:23 (muokattu 29.11.2010 08:08:05)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ulkopuolisten äänestäjien pitäisi kommentoida antamansa pisteet. Tämä käytäntö on ollut voimassa ainakin viimiset pari vuotta, herrasmies tyyliin ;) Snadi sepostus tuskin tuottaa hirmuista vaivaa kommentoijalle ja antaa mukavan fiiliksen soittajalle "?".
 
Mikä Boogie? ... No Mesa Boogie tietenkin! Hahahaa
Chunga
29.11.2010 12:33:32
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

WanhaWetäjä - Kyllä! Rohkea veto ja maukkaat oktaavit
Zeeboo - Lähellä omaa lähestymistäni, haluaisin kuulla tän soolon pianottoman taustan päälle
2p/nenä
 
Anselmi - Tyylikästä, kuten aina. Fraseeraus toimii ja sointukikkailut oli hieno lisä, riippumatta siitä oliko sitten impro vai ei.
Jucciz - Hyvät licksit, tämänkin soolon olisin halunnut kuulla pianottomana..
1p/nenä
 
batteries included - no strings attached
Tonski
29.11.2010 14:16:31
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Anselmi83 - Hieno soundi, tatsi on kovin jats. Taustaa seurataan aika hyvin, ja fraseeraus iskee aika kovaa. Veto ei kuitenkaan parasta, mitä olen kuullu sinun vedoistasi: mielestäni sulla on ollu ehkä kovimpia jazz-tatseja koko muusinetin palstalla mitä olen kuullu, perinteisessä mielessä. Tämä veto olisi ehkä kaivannut vähän enemmän melodiatyyppistä teemantynkää, se vikan kierron sointujuttu laskevalla bassolla toimi. 1p
 
Chunga - Soundi olis saanut olla vähän "parempi", enemmän esillä. Nyt on tota kaikua(ko) niin paljon että vähän hukkui taustan sekaan tuo soundi, saa korvillaan kaivella niitä nuotteja vähän sieltä joissain kohtaa. Muutamassa kohtaa oli kuitenkin ihan ok linjaa, vikan kierron Dm7-kohdassa ei oikein toiminut toi kromaattinen lasku:D Perusveto, ei nyt huono muttei välttämättä erityisen hyväkään.
 
Zeeboo - Ai kun kivaa! Saundipolitiikka toimii, kaikista vedoista tämä ehkä eniten kulkee hyvin vahvasti taustan kanssa käsi kädessä, eikä vain täytä taustaraitaa jollain nuoteilla kahden minuutin ajan. Loistavaa linjaa, nuottien sitominen toisiinsa ja vähän uudemmanlainen ajattelutapa, täähän toimii. Kuitenkin kritiikkiäkin saa olla, joten vaihdoskohdissa olISI voinut olla enemmänkin jännitteitä odotuttamaan soinnun vaihdosta, mutta tämä on mielipidekysymys. 2p.
 
Juzpe - Jatsista nähtävästi tiedetään perusta! Hyvä hyvä, ei ollenkaan paskempaa tiputtelua. Soundi toimii tosi hyvin ylärekisterissä ja ohuemmilla kielillä kuulee sen äänen pehmeyden paljon paremmin kuin alakielillä, hyvä valinta. Veto tuntui välistä hieman mitäänsanomattomalta, eli soitto on perusvarmaa, eikä mikään erityisesti jää mieleen, näin jäin ajattelemaan. Viimeisillä kierroilla ylärekisterin jutut olivat kyllä siltikin aika hyvän kuuloisia.
 
gary field - Aika jees ääntä. Veto kuitenkin jäi mieleen tasapaksuutensa takia, mikä ei välttämättä ole hyvä. Jonkinlaista kasvattelua ja enemmän sekä rytmisiä, dynaamisia että harmonisia jännitteitä olisin halunnut kuulla. Jäi semmonen vaikutelma, että kaikki keskittyminen meni linjojen kehitykseltä taustan harmonian seuraamiseen.
 
hevikukko - Jats-fraseeraus ei ihan pelaa, taustassa pysytään kuitenkin hyvin mukana ja soundi on helvetin hyvä. Entry of the Gladiators jazz-vedossa aika eeppinen veto sinne väliin:D Vaihtelua löytyi, melkein pisteen veto, hyvin lähellä.
 
Jucciz - Soundi ja fraseeraus toimii. Se, mitä jäin tästä vedosta myös kaipaamaan, oli melodialinjoissa sellasten jännitteiden luominen, että jäisin kuuntelijana odottamaan taustan vaihtumista. Jotenkin enemmän taustan harmonian ilmentäminen olisi voinut tulla esille, rytmiikka oli ihan ookoo(ei mitään pahemmin mieleenpainuvaa itselleni), teemoja olisi saanut olla: nehän musiikista yleensä parhaiten jäävät mieleen. 1p.
 
turs - Loistavaa fraseerausta, hienoa.. Tässäkin olisi voinut ilmentää taustaa enemmän, teemoja löytyi muutamaankin otteeseen mikä on hienoa! Rytmisesti oli hyvin monipuolinen veto, mutta juuri taustan esilletuonnin takia ei AIVAN kahta pistettä: 1p.
 
WanhaWetäjä - Hienoa tiputtelua. Tatsissa on tiettyä pehmeyttä, rytmisesti aika kivaa settiä. Erityisesti tässä vedossa pidin aksentoinneista monissa paikoissa, mikä on olennaista jazz-fraseerauksessa. Yhdessäkään vedossa ei varmaan tullut tämmöinen dynamiikaltaan rikas aksentointi minun korviini näin hyvin esille, nuottivalinnat aika hyvää settiä todellakin. Eipähän tässä, myöskin lähes parin pisteen veto, ei aivan. 1p.
 
ELI!!
 
Zeeboo 2p.
turs 1p.
WanhaWetäjä 1p.
Jucciz 1p.
Anselmi83 1p.
 
Ja jakakaa jätkät niitä kommentteja ja kritiikkiä/kehuja ihan isolla kädellä.. ei se niin paljoa teidän päivästänne vie, sen lisäksi teette kanssaosallistujanne iloisiksi kehuilla/kehitätte heidän soittoaan kritiikillä. Eka skaba saatu päätökseen jats-puolella, ensi kerraksi ostan vintage-kepin ja tilutan kaikki Pat Methenyn likit yhteen taustaan..
 
-tks-
29.11.2010 15:07:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jucciz: Hmm... mietin vaan, että kun kerran vaivauduit kuuntelemaan kaikki vedot (eikö niin?), olisiko kohtuullista myös kommentoida edes ne, joille annoit pisteet - etenkin kun et tainnut itse osallistua?
...
Vakavaa tai ei, mitä mieltä?

 
Samaa mieltä. Pistetään kommentit perään kanssa kunhan ehdin ensin analysoida riittävästi.. ;)
 
Tonski
30.11.2010 20:45:06
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Noni kaverit, seitsemältä baskeripäältä on unohtunu äänestäminen tyystin ja ylihuomenna on deadline, liikettä!
 
turs
30.11.2010 21:21:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Anselmi82 - Jäätävää tykitystä alusta loppuun, huh huh. monipuolisuutta riitti ja tarkkaa soittoa. kiitos.
 
Chunga - Hyvä tarinan kerronta soololla, mutta loppu huipennus puuttui. Myös miksaus häiritsi, kitara kuului hyvin hiljaisella kaiuttimista. Teknisesti kelpo meininki!
 
Zeeboo - hyvin otit sointujen vaihdot, mutta välillä tuntui idea katkeavan myös niihin kohtiin. oikein tyylikästä siltikin!
 
Juzpe - Soundi ei matchannut taustan kanssa (imo), Hieman liian lickkimäinen johdattelu fraaseille. Teknisesti hyvin pelaa soitto.
 
gary field - hyvä ja asiaan sopiva soundi, vähän liian "varman päälle" soitettu, enemmän häröilyä ja avot!
 
Tonski - Monipuolinen ja hyvänkuuloinen soolo, lopetus ja teeman huomiointi ++. esim soinnut olisi tuonut lisää väriä mukavasti.
 
Hevikukko - fraaseraus olisi voinut olla selvempää, lisäksi liikaa häröilyä ja kromatiikkaa.
 
Jucciz - Kuulostaa epävarmalta makuuhuone soitolta, vaikka sitä se ei ole. ensi kerralla siis kitaraa vaan reilusti voimakkaammalle. Myös selvempää aksentointia olisin kaivannut.
 
WanhaWetäjä - Hallitset taustan selvästi, hyvän kuuloista ja tyylikästä soittoa. näin sitä pitää.
 
WanhaWetäjä - 1
Anselmi - 1
Tonski - 1
Jucciz - 1
Gary Field - 1
Zeeboo - 1
 
Zeeboo
30.11.2010 21:45:08 (muokattu 30.11.2010 22:12:36)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joe, eikus baskeri päähän ja kriitikon rillit nokalle... Hyvin tuntui Cantaloupe kelvanneen osanottajamäärstä päätellen. Taustaan olisi ehkä voinut ottaa pätkän, jossa Dm7 tulee ilman iskuja. Vähän dominoivan ja ideoita karsivan tuntuinen oli tuollaisenaan (ainakin itsellä).
 
Anselmi83: Tyylikäs veto soundia myöten. Tykkään kovasti fraseerauksesta & timestä, maukasta kuultavaa nuo sointuhommatkin. Tää on niin jazz.
 
Chunga: Ovelan kuuloinen pelkällä rummut/ kontra taustalla. Näppärää ideoiden kehittelyä, tosin jonkun choruksen lopussa taitaa m7 lipsua (?) duurin puolelle (?). Kokonaisuus kuitenkin ihan ok.
 
Juzpe: Tyyliin istuva savuinen soundi. Pysyy harmonian sisällä ihan ok, perustarpeet on kasassa, mutta vähän kaipaisi sellaista "isännän otetta", meinaa nimittäin vähän lantraantua taustaan. Mut hyväll mallill.
 
gary field: Hyvä sisääntulo! Jotenkin tykkään tuosta "surf meets jazz" soundista. Oktaavit toimii, olis vaikka voinut kehitellä niillä pitemmällekin.
 
Tonski: Hyvät tarpeet on tässäkin kasassa. Loppupuolella muutama hyvin toimiva patterni (menee plokkaukseen...). Plussapuolelle menee myös ilman muuta hyvä time. Kritiikin puolelle jos jotain laittaisi, niin nuo ideat kestäisi soittaa rouheemmallakin otteella...
 
Hevikukko: Ei olleskaan huono, vaikka "ilmoittautumisessa" oli pikku itse-vähättelyt mukana. Noin periaatteessahan tämän pystyisi vetämään koko rallin F-bluesina, mutta Db7 ja Dm7 antaa vähän seikkailunvaraa. Lie vedetty vaistolla, vai miten, mutta ihan harmonian raameissa seikkailtiin ilman varmanpiälle vetämistä. Tarpeita on.
 
Jucciz: Aika kunnianhimoinen lähtö/ lähestyminen. Komeet soinnut alussa. Tuohon kun olisi lantrannut määrätynsorttista chorusta, niin olisi ollut methenyt paketissa. Tuota metheny-vaikutelmaa ruokkii melodialinjojen sovittaminen sointuvaihtoihin. Oot viitoses tienannut ;)
 
turs: Soljuva meininki & hyvä soundi. Toimivia ideoita tuntui piisaavan koko matkalle. Jos jotain olisi kaivannut, niin ehkä rytmiikkapuolelle rohkeampia irtiottoja. Hyvä meininki.
 
WanhaWetäjä: Wiimeinen chorus! Hieno. Tyylikäs soundi, hienoja linjoja. Komee veto kaikenkaikkiaan.
 
Jokainen olisi takuulla pinnan ansainnut, jotkut useamman mitä on vara antaa. Omat ykköset tässä skabassa ovat Anselmi, Jucciz ja WW. Pinnat a' 1
 
Anselmi83
Jucciz
WW
Tonski
gary field
turs
 
jaettava loppui, vaikka pinnan tienanneita olisi ollut: Tänään näin.
 
White men can't Monk
Gary Enfield
01.12.2010 00:09:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Anselmi83: hyvin jazzilta kuulostavia harmonia- ja melodialinjoja, toimii 1p
 
Chunga: parani koko ajan kun pääsi konseptiin sisään, tykkäsin 1p
 
Zeeboo: melodisuutta 1p
 
Jucciz: johdonmukaisuutta 1p
 
turs: melodisuutta ja fonin pehmeä atakki ja soundi nyt vaan toimii tämmösessä paremmin kun kitara koskaan 1p
 
WanhaWetäjä: jazzilta kuulostavaa kitarointia, toimii 1p
 
Anselmi83
01.12.2010 00:52:29 (muokattu 01.12.2010 01:01:39)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

chunga: Oktaavit hyvä idea mutta ideoiden kehittely jäi vähän puolitiehen. Mun makuun vähän liikaa reverbiä tohon jazzsaundiin.
 
zeeboo: Saundi mukavan rosoinen, tyylillisesti sun soitto menee tuonne bluesin ja jazzin välimaastoon, mikä istuu hyvin tähän taustaan. Mun mielestä toi saundi olis kaivannu vähän voimakkaampaa tatsia johonkin väliin mutta muuten kyllä diggailin paljon, hyvä tatsi.
 
juzpe: Vibrato vähän häiritsee, mun mielestä jos soittaa jazzsaundilla niin sen vois jättää vähemmälle. tosin syyllistyn itsekin ihan samaan välillä. selkeesti löyty ideoita ja soitto oli musikaalista.
 
gary field: Tässä kans liikaa reverbiä mun mielestä, kun ei oo ihan bluestausta kuitenkaan. Soittajan tausta selkeesti bluesissa, muutama jazzlicki olis sopinut tähän mutta oktaavit oli ihan hyvä idea.
 
tonski: Tässäkin vibrato vähän häiritsi parissa kohtaa mut muuten kyllä hyvin asiallinen meininki. Fraasit jäi välillä ehkä vähän irtonaisiksi toisistaan.
 
hevikukko: saundi suht jees, välillä tuli aika kryptistä soololinjaa ja tais olla vähän huumoriveto muutenkin. Tatsi oli aika miellyttävä ja sopi noihin tiluihin.
 
jucciz: Olihan tää astetta kovempi veto. Harmonia hallussa, jazzlinjaa löyty, sopivan laidback ja toi metheny tatsi oli paikoin tosi autenttisen kuulosta.
 
turs: Hyvällä tavalla rytmisesti rönsyilevää soittoa, ehkä paras kuulemani tursin veto näissä sooloskaboissa. ehkä vähän liikaa tavaraa paikoittain (itsekin syyllistyn tähän ihan liian usein), eli pidemmät tauot fraasien väliin olisi tehnyt terää.
 
wanhawetäjä: Asiallista fuusiopohjasta skebansoittoa, sopivasti taukojakin mukana. Vähän samantyylistä menoa kuin zeeboon veto, eli hyvä!
 
Pisteet:
Jucciz 3p
Zeeboo 1p
WanhaWetäjä 1p
turs 1p
 
Juzpe
01.12.2010 01:34:51
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Anselmi83: Leijuu varsin hyvissä sfääreissä, mutta varsinaiset irtiotot antaa odottaa itseään hiukan liikaa ja vastaavasti "resolve" tulee turhan äkkiä. Alkupäässä oli pari oikeen kaunista ja koskettavaa utuista pysäkkiä.
Chuncga: En saanu oikeen otteeseen. Soitto on hyvää, mutta mä en vaan saanu kiinni.
Zeeboo: Linjakasta ja minusta sopivan yksinkertaista soittoa. Sopivasti koukeroita ja vastapainoksi jalat maassa meininkiä.
gary field: hiukan liian lineaarista ja arvattavaa, lisäksi fraseerauksessa olis voinu olla vaihtelevuutta samoin kuin melodiassa. Tässä mentiin hiukan liian varmalla pohjalla ja yllätyksellisyys jäi jotenkin uupumaan.
Tonski: Tuttu mies heviskabojen puolelta ja siellä varsin kova pistelijä. Soolossa ois voinu hyödyntää enemmän teknistä osaamista. Loppupuolelta löytyi sitten pari tuolilta pudottavaa fraasia jotka nosti soolon tasoa varsin merkittävästi.
Hevikukko: Hiukan epävarman kuulosta alkupuolella ja rytmisesti hiukan hajanaista. Pieni huumoripalakin löytyi välistä.. :D Homma lähtee loppua kohti paranemaan, mutta rikkonainen fiilis tästä jäi.
Jucciz: kaikki yksittäiset palat toimii ja on hyvin soitettuja, mutta kokonaisuus jäi jotenkin hahmottumatta. Take 2 oli parempi IMO.
turs: En tiä näistä puhaltimista mitää... mutta ihan vitun kiva niitä on kuunnella. Tää leijailee tosi kivasti ja yhditettynä instrumenttivalintaan... mä diggaan.
RamiW eli Wanha Wetäjä: Muistuttaa tietyssä mielessä Juccizen vetoa, mutta tässä on jotenkin yhtenäisempi yleiskuva. Hyvää settiä.
 
Zeeboo 3p
turs 2p
Wanha Wetäjä 1p
 
Enkä tarvii pyytämääni lisäaikaa.
 
"I have broken several g-strings, while i've been fingering minors."
hevikukko
01.12.2010 17:53:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ku en tosta Jazzista tajua enempää ku autoni moottorin räjäytyskuvasta, niin annan korvani puhua :)
 
Anselmi83: Mukava soundinen ja elävä meno kokoajan. Kivoja nopeita pyräytyksiä ja sointuja. Sanoisin melko Jazzimainen ote alusta loppuun asti? xD 1P
 
Chunga: Mukavan kuuloista, mutta hiukan ujosti piilossa ääni ekan puoliskon ajan. Lopussa soittelit mukavia likkejä jotka toimi hienosti.
 
Zeeboo: Mukava rosoääni. Särö on kivasti hallussa ja ei liian dominoiva. Soitto on monipuolisen kulkevaa ja hienommat likit ovat loppupuolellas sooloa. Tunnelmallinen ote. 1P
 
Juzpe: Oikeen kunnon zääs-ääni. Mukailet kivasti taustaa jo alussa ja keskelle mennessä likkejä lentelee. Loppu oli fiilistelyä ja aikasta tasaista menoa.
 
gary field: Nätti soundinen ja keveä aloitus. Bendaukset ja likit sopivat hienosti taustaan. Kitara oli voimakas ajoittain mutta ei se mittää.
 
Tonski: Pehmeetä ääntä ja hyvä niin. Herkkäotteinen aloitus ja sävelet ovat todella jazzeja. Keskivaiheella kiva juoksutus ja likit perään. Lopussa meno rauhoittuu ja tunnelmalisoituu eduksesi. 1P
 
Jucciz: Doublenuottia satelee. Ote on melko varmaa kokoajan sekä hakee erilaista maisemaa koko soolon ajan. Ei niin tavallinen tasapaksu soitto vaan monipuolinen pläjäys. Lopussa hiukan innostuit melkeen tiluttamaan ;D 1P
 
turs: Jaahas Pink Pantteria pörisee. Hieno otteinen soolo alusta loppuun. Vaikee sanoa millä kielellä soitit tällä kertaa :D Iloinen ja surullinen sekoitus menoa. Tunnelmaa oli hyvin mukana kokoajan. 1P
 
WanhaWetäjä: Hieno aloitus. Soittosi on aikasta lennokasta ja varmaa. Keskellä mukavat skaalat alas ja ylös. Loppu meni kuin vettä vaan ja hieno soitto oli! 1P
 
Mikä Boogie? ... No Mesa Boogie tietenkin! Hahahaa
Zeeboo
01.12.2010 21:52:19 (muokattu 01.12.2010 22:05:19)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

WW ei ennätä tänään tekemään arvioita. Koska kyseessä on herrasmieslaji, jatkamme äänestysaikaa huomiseen iltaan, jotta saadaan kaikki painavat kommentit mukaan. OK?
 
White men can't Monk
WanhaWetäjä
02.12.2010 18:25:29 (muokattu 02.12.2010 21:16:37)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Anselmi83 - tyylitajuista, harjoiteltua, hallittua ja monipuolista soittoa, varsin oiva saundikin, hienot sointujutut lopussa, skitta vois olla pikasen hiljempaa, jos nyt jotain miinusta tosta vois kaivella
 
Chunga - sooloa ei löydy?
 
ZeeBoo - hyvän kuulosta jazzahtavaa bluesia, tai toisinpäin, mun korvaan, oikeen passeli saundi tässäkin
 
Juzpe - pikkasen hakee harmonioita jossain kohtaa, muuten ihan taustaan sopivaa soittoa, utuisa saundi istuu taustaan melko mukavasti, ehkä pikkasella kaiulla ois ollu parempi
 
gary field - bluesin kautta peruselementeillä, toimii muuten ok mutta tuo aksentoitu kohta vähän hakee oikeaa laatikkoa, saundi ihan hyvä
 
tonski - aavistuksen hentoinen saundi, mukavat äänivalinnat kuiteskin, eli harmonisesti istuu mainiosti taustaan, ja fraseerauskin toimii oikeen ok, hyvä Tonski, tää oli sulta ihan yks parhaita vetoja!
 
hevikukko - mukavasti tässäkin mennään taustan mukaan, ja huumoriakin löytyy, pientä harhailua jossain kohti, saundi toimii ok
 
Jucciz - ?---ei aukee Macilla???
 
turs - sopivaa fonin tuhinaa tähän taustaan, jotenkin tuota sinänsä hyvää saundia vois elävöittää pienellä kaiulla ja ehkä uskallan olla eri mieltä laatikosta tossa aksenttikohdassa, mutta menkööt jazzin piikkiin
 
Anselmi83 3p
ZeeBoo 2p
Tonski 1p
 
Tosiaankin...Chungan ja Juccizen vetoja ei löydy???
 
EDIT
 
Jaaha...ei auennut pojan iMacilla mutta mun wanhalla G vitosella kyllä nyt aukes...täh???? Oisko ollu joku serverihäpiä?
 
Sori Jucciz, oisit ollu kyllä selkeesti pisteillä, tyylinmukanen veto hyvällä saundilla ja erittäin hallitulla ja tarkalla soitolla, kaksi ellei kolme pojoa tuosta olis irronnut ;-(
 
Chungan vetokin oli aivan ok, vähän kaikuisa saundi ja "triolla" mentiin eli piano oli otettu veks, ihan hyvä idea sinänsä, ei ehkä ihan yhtenäinen kokonaisuus mutta kelpo vetoa kuitenkin
 
Zeeboo
02.12.2010 18:50:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ja sitten pisteet.
 
Seuraavan skaban veto menee Anselmille 13 bojolla. Onnee!
 
ja peesissä:
 
WW 11p
Jucciz & turs 9p
gary field & Tonski 4p
Chunga 1p
 
Juzpe ja hevikukko: kunniamainta
 
Harmi, että WW:n arviosta jäi kaksi vetoa pois.
 
White men can't Monk
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti